Riversas: „Paulas, Griffinas ir Jordanas reikalingi vienas kitam, kad taptų čempionais“

2015-05-29 13:06
Nuotr.:

Manoma, kad Los Andželo komandos viduje buvo įsižiebęs konfliktas tarp įžaidėjo ir vidurio puolėjo
Manoma, kad Los Andželo komandos viduje buvo įsižiebęs konfliktas tarp įžaidėjo ir vidurio puolėjo
Nuotr. AP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ klubo vyriausiasis treneris Docas Riversas tvirtina, kad santykiai tarp komandos įžaidėjo Chriso Paulo ir vidurio puolėjo DeAndre Jordano yra normalūs.

Anot krepšinio specialisto, Paulas ir Jordanas, o taip pat ir Blake'as Griffinas supranta, kad yra reikalingi vienas kitam, jei nori tapti čempionato nugalėtojais.

„Aš norėčiau padėti tašką šioje temoje: Chrisas ir DeAndre puikiai sutaria. Žinoma, diskusijų ir ginčų kyla tarp visų žmonių, taip pat ir tarp jų su manimi. Tačiau, mano nuomone, tai yra visiškai normalu. Manau, kad visi trys – Paulas, Jordanas ir Blake'as Griffinas puikiai suvokia, kokie svarbūs yra vieni kitiems. Šita trijulė turi būti kartu, jeigu nori tapti čempione“, – JAV žiniasklaidai sakė Riversas.

Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje Riverso treniruojama „Clippers“ ekipa 4-3 eliminavo čempionų titulą gynusius San Antonijaus „Spurs“ krepšininkus, tačiau pusfinalyje 3-4 turėjo pripažinti Hjustono „Rockets“ pranašumą.

Serijoje 3-2 pirmavusi „Clippers“ ekipa šeštosiose rungtynėse namie prieš paskutinį kėlinį turėjo triuškinamą persvarą, tačiau sugebėjo ją iššvaistyti, pralaimėjo mačą, o vėliau ir septintąjį serijos susitikimą Hjustone. Po šeštųjų rungtynių pasigirdo kalbos, kad „Clippers“ mikroklimatui pakenkė Paulo ir Jordano konfliktas.



Komentarai:

Byron > Celtics
Dar paziuresim ar ir Donce taip mano,kaip tu,dar paziuresim !

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-29
-1
Atsakyti
Deandre pakeitus kitu centru nemanau, kad komandos rezuėtai pablogetu. Gerai jis tuos kamuolius atkovoja ir ginyboj atstovi, bet puolime medziu medis. Nei jis pats kaska padaris, nei jam laisvam atmetus kamuoly ymes, o dar ir baudas meto prastai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-29
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.