„Mercedes“ ir Chižniaką peršokęs Leslie – dar kartą LKL „Oro karalius“ (video, komentarai)

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2015-03-29 19:16
Nuotr.:

Travisas Leslie peršoko per Grigorijų Chižniaką
Travisas Leslie peršoko per Grigorijų Chižniaką
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Travisas Leslie peršoko „Mercedes“ automobilį ir sukėlė ant kojų „Siemens“ areną. Bet kad įtvirtintų savo pergalę LKL dėjimų konkurse, Leslie turėjo atlikti dar įspūdingesnį šuolį.

Todėl Vilniaus „Lietuvos ryto“ puolėjas išsikvietė Grigorijų Chižniaką, peršoko jį ir, gavęs 50 balų, triumfavo dėjimų konkurse.

Antras dėjimų konkurse liko latvis Kristapas Dargaisas, finale atlikęs du tobulus dėjimus, tačiau bendroje įskaitoje pralaimėjęs vienu balu – 145:146.

25-ąjį gimtadienį šventęs Leslie analogišką konkursą laimėjo ir pernai Klaipėdoje.

„Šiemet laimėti buvo sunkiau nei pernai, – po LKL „Žvaigždžių dienos“ prisipažino Leslie. – Šiemet latvis buvo labai rimtas varžovas.“

Pirmojo etapo rezultatai:

  • Kristapas Dargaisas – 97 taškai (48 ir 49)
  • Travisas Leslie – 90 taškų (49 ir 41)
  • Marcusas Monroe – 80 taškų (45 ir 35)
  • Šarūnas Beniušis – 73 taškai (38 ir 35)
  • Tomas Dimša – 55 taškai (38 ir 17)
  • Jeffas Allenas – 26 taškai, pasitraukė po pirmojo bandymo

Finalas:

  • Kristapas Dargaisas – 145 taškai (50, 45 ir 50)
  • Travisas Leslie – 146 taškai (48, 48 ir 50)

Įspūdingiausią dėjimą pirmuoju bandymu pademonstravo pernykštis „Oro karaliaus“ konkurso nugalėtojas Travisas Leslie, įdėjęs į krepšį prakišdamas kamuolį tarp kojų ir apsisukdamas 180 laipsnių kampu.

Antruoju dėjimu pasižymėjo latvis Kristapas Dargaisas, perėmęs kamuolį iš šokėjos rankų ir galingai jį sugrūdęs jį į krepšį. Už šį dėjimą Dargaisas gavo 49 taškus.

Tobulą dėjimą latvis atliko pirmuoju finalo dėjimu, kai prasuko kamuolį per nugarą ir galingai įkrovė. Komisija jam vienbalsiai skyrė 50 balų. 

Netrukus Leslie pademonstravo ne mažiau įspūdingą dėjimą, kai pagavo nuo lentos atšokusį kamuolį, prakišo jį tarp kojų ir pabaigė triuškinamu dėjimu. Visgi komisija šį dėjimu įvertino 48 taškais.

Antruoju dėjimu Leslie nustebino visus arenoje susirinkusius žiūrovus, iškviesdamas ant parketo „Mercedes“ automobilį ir jį peršokdamas. Komisija už šį dėjimą skyrė 48 taškus.

Dargaisas į tai atsakė dar vienu tobulu dėjimu, bet Leslie peršoko Chižniaką ir triumfavo konkurse.

Dėjimus vertino penkių žmonių komisija: treneriai Jonas Kazlauskas ir Valdemaras Chomičius, žalgirietis Jamesas Andersonas, LMKL vadovė Audra Ginelevičienė ir žurnalistas Gintaras Nenartavičius.

Dėjimų konkurso vaizdo reportažas:



Komentarai:

philipshaun
Hi my loved one! I wish to say that this article is awesome, great written and include almost all significant infos. I would like to see more posts like this .

http://www.ritualjazz.com
2015-05-12
+12
Atsakyti
philipshaun
Blackberries are perennial, meaning the same blackberry plant will continue to bear fruit year after year. They produce fruit from late summer to early fall and grow from 4 7 feet tall. They grow best with full sun and in soil with good drainage, in regions with minimum temperatures ranging from 20 to 20 degrees.

http://www.camden-sc.com
2015-05-12
+13
Atsakyti
be konkurencijos
cia turejo latvis laimeti. ir cia niekuo deti ryto ar zalgirio fanai. as pats uz ryta einu, bet pripazistu, kad ten latvis turejo laimeti be jokiu abejoniu. visai kitas lygis dejimu.

Tie per masina, per zmogu yra pigus dejimai norint paveikti ziuri, nes ziuri nesupranta kad tai nera tokie sudetingi dejimai negu buvo latvio.

butu buve perdaug atiduoti du prizus ne lkl zaidejams, o cia dar ir gimtadienis leslio ispuole.

sakykim taip is neutralios puses: Leslio buvo 2dejimai verti 50balu. latvio buvo 4dejimai verti 50balu.
2015-03-31
Atsakyti
touch down
geri tie leslio dejimai maziau verkit cia zalfaniai
2015-03-30
-14
Atsakyti
123
Taigi kai leslis atsispyre nuo kapoto, jis pakartojo ta dejima, idejo antr kart bet jau neatsispyres. Paziurekit yra delfi video.
2015-03-30
-19
Atsakyti
Va gerai, kad kazkas idejo 1995m dejimu konkursa :D T.Dimsa su siu metu savo dejimu, kur ore apsisuko ten butu lygiu neturejes. Megejai kaimuose geriau dabar ideda nei tu metu zaidejai. Dar karta sakau: siu metu dejimu konkursas o ypac finalas buvo super. O NBA Plumple aukstesnis nei Leslie. Graziau atrodo kai mazas zaidejas ideda per kita. Juokingi tokie ,,Oro karaliai'' kaip Sirtautas ar Jurgilas. Net ir tas pats Kalnietis, apart dejimo nuo baudu metimu linijos.
2015-03-30
+12
Atsakyti
to Edvinas5524asile, sakai megejas, po to pataisytas sakai jau px, tai tu lopas paskutinis, jei taip prasimeti ant zodziu. Abudu yra profai, Leslie ncaa,fra zvaigzdziu dienose dalyvaves, latvis irgi ir dar per vasaros atostogas vietoj to, kad tusintusi dalyvauja dejimu konkursuose. Taip kad kita kart paguglink pries isiziojant, kad nereiktu prasimest ant zodziu, asile. Labos.


ką aš galiu padaryt jei neesu noliferis? px man kur latvis lošia nes px ta latvijos lyga, taip pat px estijos, suomijos lyga ir panašiai... man px ir kas vyksta ispanijos lygoje nes neturiu laiko domėtis tokiais dalykais, man įdomu kaip sekasi LKL komandoms ir kai kurioms NBA komandoms nes NBA yra stipriausia lyga..... dar įdomu eurolygoj kada lošia lietuvos komandos.....
2015-03-30
-4
Atsakyti
aa
man latvis daug geriau pavare :)
2015-03-30
+5
Atsakyti
pipec nebuvau mates pernai metu
dunk contesto. Dentmonas kaip kyla netikejau savo akimis ka maciau dabar ;) https://www.youtube.com/watch?v=7JMXqUex...

dejimai tikrai nejuokingi, o suolis jo... pipec... vos ne Nate Robinsono :D
2015-03-30
+27
Atsakyti
1995 metu LKL dejimu konkursas https://www.youtube.com/watch?v=IvOH3K7J...
2015-03-30
-4
Atsakyti
to Edvinas5524
asile, sakai megejas, po to pataisytas sakai jau px, tai tu lopas paskutinis, jei taip prasimeti ant zodziu. Abudu yra profai, Leslie ncaa,fra zvaigzdziu dienose dalyvaves, latvis irgi ir dar per vasaros atostogas vietoj to, kad tusintusi dalyvauja dejimu konkursuose. Taip kad kita kart paguglink pries isiziojant, kad nereiktu prasimest ant zodziu, asile. Labos.
2015-03-30
-3
Atsakyti
man užkliuvo straipsnio pavadinimas... Neperšoko Leslie MB, o per atsisukusį priekiu Chižniaką iš vis ir šokt negalėjo, o tik trypė kojomis. Priekiu stovėdamas žmogus gi gali tik nuleisti galvą, o į ką atsiremti tada, kai tu nieko nepalenksi o tiesiog nugriausi? Pats konkursas buvo tikrai gražus, bet visai nereikia iš nugalėtojo daryti monstro.
2015-03-30
+13
Atsakyti
tik nesakykit kad Leslis per merso posuki persokes geriau krove uz latvi...
2015-03-29
+14
Atsakyti
Konkursas buvo super, tik laimėtojas ne tas..... braliuko dėjimai tai tikrai buvo kažkas iš fantastikos srities......
2015-03-29
+30
Atsakyti
djgaffer
Konkursas buvo tikrai aukšto lygio ir vienas iš geriausių per visą istoriją.Finalas buvo tikrai įspūdingas.Abu pademonstravo gerus dėjimus,o kas laimės sprendėm ne mes.Nors man tai asmeniškai latvio dėjimai labiau patiko.Pašokęs su galva praktiškai lanką liečia,o plastiškumas tiesiog pavydėtinas.Bet kaip ir sakiau,komisija kitaip nusprendė.Patiko net ir tas apšvietimas,kuris taip viską gadino per trajakų konkursą.Vienu žodžiu,dėjimų konkursas buvo tikrai aukšto lygio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-29
+2
Atsakyti
hm
Kur paziuret latvio dejimus o ne to grybo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-29
-3
Atsakyti
ATI
Tiek latviukas (visais dejimais) tiek leslis (savo pirmais keliais dejimais) tikrai nebuvo toli NBA bet dejimus turi vertinti tie kurie apie tai bent kazka supranta...
2015-03-29
-16
Atsakyti
ATIKai Plumlee per savo brolouka persoko lygiai taip pat gavo 36 balus. pas mus tai vertinama 50 balu. Bet cia nekeista kai NBA sedi buve all starai, o pas mus (su visa pagarba visiems be isimties) apart anderseno nei 1 turbut nera idejes i krepsi. Ka jau kalbet apie moteri komisijoje, kuri klausinejo kolegu ka kelt.Dalyviams 10 teisejams 6 organizatoriams 3 (jei nebutu pakviestas latviukas butu pazymys minusimnis)


nba lygis kitas ir reikalavimai kiti... reikia pripažint, kad jei ne latvis leslie nebūtu taip stengesis nes ir konkurencijos nebūtu.... kažin ar išvis kada bus galima lyginti nba su lkl.... -.-
2015-03-29
-1
Atsakyti
ATI
Kai Plumlee per savo brolouka persoko lygiai taip pat gavo 36 balus. pas mus tai vertinama 50 balu. Bet cia nekeista kai NBA sedi buve all starai, o pas mus (su visa pagarba visiems be isimties) apart anderseno nei 1 turbut nera idejes i krepsi. Ka jau kalbet apie moteri komisijoje, kuri klausinejo kolegu ka kelt.

Dalyviams 10 teisejams 6 organizatoriams 3 (jei nebutu pakviestas latviukas butu pazymys minusimnis)
2015-03-29
-10
Atsakyti
Operatoriai tai ką aš žinau, du kartus kartojo Leslie dėjimą per automobili kai kapotą lietė, o jis tuo metu kartojo dar kartą ir pavyko, taip ir tepamačiau normaliai vieną kartą kai iš naujo pavyko. O per rungtynes jaučiu buvo du geri dėjimai , kurių taipogi nematėm per operatorius ir kartojimus po kelis kartus.
2015-03-29
-27
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 65

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.