„BasketNews.lt podkastas“: trumparegis „Žalgiris“, krepšininkas-biologas ir kas su kuo nedraugauja

2021-11-02 19:06

Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas naujausiame „BasketNews.lt podkaste“ aptaria pasikeitimus Kauno „Žalgiryje“ ir apžvelgia pirmojo Eurolygos mėnesio įsimintiniausius žaidėjus bei komandas.

Temos:

  • Įžanga apie Vėlines ir Heloviną (0:00);
  • Pasikeitimai „Žalgiryje“ – ar tikrai to reikėjo? (6:36);
  • Nauja ir nepatirta situacija „Žalgiriui“ (27:50);
  • Pirmojo mėnesio geriausi Eurolygos žaidėjai (39:01);
  • Pirmojo mėnesio nuviliantys žaidėjai (52:39);
  • „Nu n***i kaip nesiseka“ (59:01);
  • „Iš kokio tu pupienojaus išdygai?“ (1:05:46);
  • „Kitas žmOgus“ (1:13:04);
  • „Mama, jie su manimi nedraugauja“ (1:23:00).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:



Komentarai:

Almo
kad Motiejūnas nėra krepšinio specas - aišku. Jam reikia direktoriaus speco. Mąstau kas galėtų juo būti? Sakau gal Braziukas? Jis išmano krepšinį, puikiai analizuoja, bet ar to užtenka... nežinau?
2021-11-03
-2
Atsakyti
Almo
jau po draugiškų rungtynių daviau kličkas "shuleris"ir "mudakas"... tai du žmogeliai kurie sugriovė supratimą apie krepšinį... shuleris išvis joks treneris... mudakas joks krepšininkas... kaip gali būti vadinamas krepšininku jei iš prigimties neturi metimo? Motiejūnas molodec, kad susigriebė ir radikaliai sprendžia problemas. Dragičius prie Zovco turėtų sužaisti. Zelandas irgi įdomus.
2021-11-03
-12
Atsakyti
Česla
Vaikų darželis,o ne podcastas.
2021-11-03
+2
Atsakyti
imhotep
Su ribotu biudzetu jokios vizijos ateiciai negali turet,zalgiris ne cska,barsa ar real,zalgiris visada eis ant loterijos su uzsienieciais,patikrintus laiko perka tik didieji klubai ir prie Saro buvo loterija su jaunais Pangos,Davies,Micic po traumu kur zalgiris patikejo,pasiseke nu ir saunu.Ir dar nebus nieko jeigu bus vietiniai zaidejai silpni.
2021-11-03
-5
Atsakyti
nu pasiulymas Dimsa perpirkti yra juokingas. Jeigu jo nores, po sezono vel gales tartis, kad griztu i zalgiri, manau sutiktu. Per daug jau kritiskai atsiliepiama apie sudeties keitima, visu prima Mudiay iseina lyg tais geromis salygomis, kas reiskia jo alga atsilaisvina, o jo vieta ateina nebrangesnis o gal pigesnes gynejas, tada aisku Dragic kainavo, bet nemanau, kad kosmosus dabartinej sezono stadijoj. Toliau ziuresim ka paims i aukstaugius ir ar kas iseis, jei tarkim iseis Cavanaugh tai bus gerai, kad sutartis 2+1 bus nutraukta. Sako imti zaideja ir rasytis sutarti 2 metams. O ar tokiu zaideju bent yra rinkoje? Kokia tikimybe pataikyti ant gero? Pataikysi ant blogo tai sezona baigsi su 2 pergalemis eurolygoj, kas noretu kad zalgiris toks luzeris butu?
2021-11-03
+10
Atsakyti
Man tai didziausias Zalgirio inkaras ir labiausiai nuviliantis, tai Ulanovas.
2021-11-02
+10
Atsakyti
Nu matot jus del to ir esat zurnalistai o ne vadovai...Sakot reikejo Mudyai laikyt,nezinau kur ponas leksas mate progresa kad ir pries oly walkupas kai uzsmauge jy ir viskas meliko to mudyai...Sakot blogi kontraktai metams,nu jo reikejo penkiem rasytis..Sakot perpirkt Dimsa?Galvojat remejai duodami pinigus is Pauliaus nereikalauja rezultatu???aplamai pasiklausius jusu nu taip noretusi kad tie naujokai uzkurtu zalgiriuka ir cia po menesio sedetumet zabtus uzciaupe,rytfaniai jus...
2021-11-02
+6
Atsakyti
Ar jūs tikrai žinot, kad Mudiay buvo atleistas, o ne pats pasiprašė išeiti? Nes tos jo traumos man attodo mistinės (prieš rungtynes su Bayern klubas paskelbia, kad žais, bet nežaidžia, su Macabiu išėjo iš rungtynių po kėlinio). Gal žmogus tiesiog žaisti nebenorėjo, tai ir nusitraukė kontraktą? o tada Ž jau čiupo kas po ranka buvo...
2021-11-02
+12
Atsakyti
Ai
Visa laika kalbam tik apie uzsieniecius o,kad lietuviai dar prastesni negu tie uzsienieciai tai tyla.Atrodo,kad zaidzia tik uzsienieciai,lietuviai tik siaip sau.
2021-11-02
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 15

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.