Domantas Sabonis: „Šiek tiek nusivyliau, jog „Thunder“ paliko Durantas“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2016-07-07 12:47

NBA naujokų biržoje 11-asis savo pavardę išgirdęs ir po mainų Oklahomos „Thunder“ komandoje atsidūręs Domantas Sabonis nusivylė, jog negalės rungtyniauti su NBA žvaigžde Kevinu Durantu.

Rezultatyviausias komandos žaidėjas tapo laisvuoju agentu ir nusprendė persikelti į Oklando „Golden State Warriors“.

Jaunasis Sabonis atviroje rinktinės treniruotėje žurnalistams atskleidė pirmuosius įspūdžius iš Oklahomos.

„Labai džiaugiuosi, kad patekau į „Thunder“, – sakė Sabonis. – Iš Oklahomos labai geri įspūdžiai, ten buvau keturias dienas, treniravausi. Kol kas apie laukiantį vaidmenį su treneriais nesikalbėjome.

Šiek tiek nusivyliau, kad komandą paliko tokia žvaigždė kaip Kevinas Durantas. Bet vis tiek turime gerą komandą, o ir vasara dar ilga.“

Jonas Kazlauskas, kalbėdamas apie Sabonį teigė, kad puolėjas yra sustiprėjęs fiziškai. Treneris tikisi, kad krepšininkas šiemet bus naudingesnis.

„Domantas labai sustiprėjęs fiziškai, netgi tiek pridėjęs raumenyno, kad kažkiek truputį kenčia kiti dalykai – manevringumas, lankstumas. Apie tai su juo jau pasikalbėjome ir tai pasitaisys. Galvojame, kad šiemet jis vaidins didesnį vaidmenį ir duos daugiau komandai naudos“, – sakė Kazlauskas.

Pats Sabonis nesureiškmino to, kad yra sustiprėjęs. Jis teigė, kad darys viską, ko prašys komandos treneris.

„Nežinau, ar per daug užsiauginau raumenų. Treneris mane išnaudos taip, kad būtų kuo geriau komandai, o aš bandysiu išpildyti jo reikalavimus. Su rinktine sportuoju jau savaitę. Esu labai patenkintas, kad čia dirbu su geriausiais Lietuvos žaidėjais. Aš kiekvieną dieną treniruotėse stengiuosi dirbti kuo geriau, kad treneris tai pamatytų“, – sakė Sabonis.

Domanto Sabonio mintys:



Komentarai:

fpiz-2
Uz tai ir nesiplecia su savo LT kalba, zinodamas niurzgekliska, ikyru ir kritiska lietuviu mentaliteta. Dziaugtusi tauta, kad visa gyvenima uzsieny praleides Domas isvis kalba lietuviskai ir dar nori uz LTU zaist skirtingai nei koks Nikas Stauskas ar Ignas Brazaitis. Kuriu pasirinkimas pilnai toleruotinas jeigu ka. TAIP. Pasirodo as irgi ikyrus niurzgeklis...
2016-07-07
-2
Atsakyti
Anonimas
jam ta liėtuvių tik 3 kalba po ispanų ir anglų. kaži kaip sabas su juo susikalba, juk jis anglų nemoka tai tikriausiai ispaniškai :D jai į rinktinę nekviėstų tai tikriausiai ir pamirštų tą kalbą visai. ir šiaip matosi , kad jam nelabai patinka lt interviu davimas, angliškai tai toks užsivedęs varo o čia, tuos šabloniškus atsakymus.
2016-07-07
+8
Atsakyti
Anonimas
tegu geriau kita syki jama iš jo anglų kalba interviu, nes liėtuviškas trumpas ir su šabloniškais atsakymais. anglų galės vyrukas pilnais sakiniais atsakyt.
2016-07-07
-3
Atsakyti
Lietuvis
Aš manau dėl kalbėjimo labai paprasta tiesiog jis turi daugiau draugų užsieniečių nuo pat vaikystės spėju todėl taip ir gavosi jam su ta kalba lietuvių :)
2016-07-07
-2
Atsakyti
Vycia
Kazin kiek ten jie tuos tevus mate o aplink kitu lietuviu nebuvo, tai nieko keisto.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-07
-3
Atsakyti
kaaš mastau vistiek žmogus augęs su lietuviais tėvais, namuose tarpusavyje juk lietuviškai kalbėjo. Kodėl dabar taip yra kaži?


nes ne lt gyveno. Kokią kalbą dažniau girdi, tos akcentas ir didžiausias. Ko gero, jis kalba geriau Ispaniškai ir Angliškai, nei Lietuviškai
2016-07-07
+4
Atsakyti
Ans
Akcentas nieko gero nežadantis, dar pora metelių ir kalbą primiršęs bus :(
2016-07-07
Atsakyti
voodoo
mldc sabas, didziausia pagarba, kad atvyko atstovaut lietuvai
2016-07-07
+8
Atsakyti
trump
Pagal adaptuotą programą mokykloje Saboniukas mokėsi, vis sakinius sudelioja.
2016-07-07
-3
Atsakyti
ka
aš mastau vistiek žmogus augęs su lietuviais tėvais, namuose tarpusavyje juk lietuviškai kalbėjo. Kodėl dabar taip yra kaži?
2016-07-07
-5
Atsakyti
Mc
Kad jis lietuviskai, jau blogiau negu Lavrinoviciai sneka :D
2016-07-07
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.