„BasketNews.lt podkastas“: neįtikinančio „Žalgirio“ vieta Eurolygos lentynose ir anšlagas Jonavoje

2021-09-21 14:35

„BasketNews.lt podkasto“ trejetas – Jonas Miklovas, Jonas Lekšas bei Karolis Tiškevičius aptarė savaitgalį praūžusį pirmąjį LKL turą bei apžvelgė „Žalgirio“ poziciją bendrame Eurolygos paveiksle.

Temos: 

- Įžanga ir BasketNews Fantasy (0:00); 
- Kauno sporto halės laikus priminusi šventė Jonavoje (
17:18); 
- Neįtikinantis „Žalgiris“ (
25:59); 
- Ar „Žalgiriui“ trūksta charakterių? (
33:05); 
- Diskusija dėl Lukauskio rekordo (
38:16); 
- Įdomiausios LKL komandos, į kurias rimtai žiūrėti neišeina (
50:15); 
- Naujokas ir atsiradęs stabilumas Vilniuje (
55:53); 
- Prognozės dėl Eurolygos aštuoneto ir „Žalgirio“ vieta (
1:01:00). 

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:



Komentarai:

As pradejau abejoti LKL pajegumu, kai Juventus pasikrove nuo Kalev.
2021-09-22
-8
Atsakyti
A.
Gerai viskas su tuo Tiskeviciumi. Zurnalistika turi būti ir kandi. Visi jie yra geras orkestras. Ar Jūs norite iš žurnalo tokio charakterio kaip Kuzminsko ir kad visi būtų tokie patys? :) geras žurnalistas - teisingas žurnalistas su aukštais moraliniais savistandartais. Idealiu atveju, visuminiskai apsisvietes.
2021-09-21
-6
Atsakyti
Rytfanis
Tiškevičius...
2021-09-21
+6
Atsakyti
Taip,
šlamštas,jūs subreskit vieną kartą.Patys sau gražūs ir įdomus. p.s. O kas dar patroną ima,tų iš viso nesuprantu.Pasiklausiau kelis kartus ... .
2021-09-21
+2
Atsakyti
djgaffer
Bandymas savo kalbomis kažkaip pakelti LKL lygį iš Tiškevičiaus pusės atrodo tikrai ne kaip.Protingi supranta,kad tas lygis kritęs,neskaitant Žalgirio legionierių,visi kiti vidutinio lygio.Na gal dar Milleris iš Juvės tikrai aukštesnės prabos užsienietis.Kas toliau?Labai daug jaunimo,kas nėra blogai,bet dėl to lygos lygis tikrai nekyla.O neblogi lietuviai privalo žaisti rumunijose,olandijose ir kitose mažose krepšinio rinkose,nes mūsų klubai nesugeba finansiškai konkuruoti.Dėl to tas lygis lygos ir nukritęs,tik Tiškevičius dar vis bando kažkaip optimistiškai žiūrėti.Tačiau realybė kitokia deja.
2021-09-21
+3
Atsakyti
A.
Pirmą kartą klausiau podcasta šį. Na įdomu, patinka kad polemizuojama. Norėtųsi, kad ta kritika, pvz. LKL priimtų vadovai. Tai norisi palinkėti didesnio žinomumo galgi savibrendinimo ar pan. Ps. Ulanovas per daug piarinamas atrodo kad jau palengva gaunasi.
2021-09-21
Atsakyti
Jo
a cia tik tiskeviciau toks hipeAs del Jonavos ir jo draugelio Virgio? suprantu kad buvo faina pabaliavot po rungtyniu su Virgiu bet kam cia kalbeti apie tai kad ivyko stebuklas krepsinio pasaulyje?
2021-09-21
+7
Atsakyti
Grigonis buvo daugiau nei geras zaidejas, n kartu ta kartojau dar pries ji paleidziant... Jei nesugebi islaikyt, tai bent paimk i jo vieta kazka su panasiu charakteriu. Maciulis butu tikes idealiai, bet neeee, matyt buvo pernelyg pigus Motiejunui.
2021-09-21
+9
Atsakyti
maladiec miklovas, nevynioja i vata del lkl lygio. o tiskevicius kaip vartosi kad nera milasiaus advokatas tai graudu klausyti. aisku sitas saviverte nepasizymintis veikejas yra to lkl kracho dalis, jo komentavimas ta lyga daro tik dar prastesne, todel nenuostabu kad bet kokoa kritika priimama labai asmeniskai. kol pan tiskevic saibas is lkl gauna tol ten viskas ledas..
2021-09-21
+8
Atsakyti
Rytas svarsto galimybę atlikti krepšininkų mainus Mariu Pocevičiu iškeisti į Amar Sylla (Kėdainių Nevėžis). Rytas vis dar intensyviai ieško 4 pozicijos aukštaūgio galinčio žaisti ir 5. Ryto priekinę linija išviso turėtu sudaryti keturi aukštaūgiai- C- Buva C- Sylla? PF- Leissner PF- Ieškomas naujokas
2021-09-21
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 18

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.