Naujokų biržos žvaigždės tėvas nuo sūnaus atbaidė sporto inventoriaus gigantes

2017-04-28 20:58
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Didžiosios sporto avalynės ir drabužių kompanijos nebėra susidomėjusios galimybe į savo gretas pasikviesti vieną iš artėjančios Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržos žvaigždžių Lonzo Ballą.

Ballo tėvas LaVaras buvo informuotas, jog „Nike“, „Under Armour“ ir „Adidas“ nesiruošia rašytis kontrakto su jo sūnumi. Pasak ESPN, anksčiau visos trys kompanijos vedė derybas su Ballu.

Tai – pirmas kartas istorijoje, kada visos didžiosios įmonės atsigrežė nuo potencialaus pirmojo trejeto šaukimo.

Visgi tam yra ir precendento neturinti priežastis. Lonzo derybose atstovavęs LaVaras reikalavo perimti iš jo prekinį ženklą „Big Baller Brand“ bei pateikė galimai pirmų jo sūnaus krepšinio batelių prototipą.

„Ieškome patikimo partnerio, tačiau jie nėra tam pasirengę, kadangi niekada nėra naudoję tokio modelio. Tačiau, nagi, taksi industrija taip pat nebuvo pasiruošusi „Uber“ atėjimui“, – teigė tėvas.

Praėjusią savaitę „Nike“ atstovas George'as Ravelingas žiniasklaidai labai aiškiai pasisakė apie tokius LaVaro norus ir įvardijo jį blogiausiu dalyku, atsiradusiu krepšinio pasaulyje per pastaruosius šimtą metų.

„Tiesiog pabandykite įsivaizduoti, kokie turtingi būtų buvę Kobe Bryantas, Michaelas Jordanas, LeBronas Jamesas, golfo žaidėjas Tigeris Woodsas ir tenisininkė Serena Williams, jei jie būtų išdrįsę sukurti savo prekės ženklus. Nei vienas to nepadarė prieš profesionalo karjerą.

Mes bandome. Turiu tris sūnūs ir tai turi visai kitokią vertę“, – tęsė LaVaras.

Lonzo paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje pataikė po vienerių metų UCLA universitete, su kuriuo savo ateitį sieja ir kiti Lavaro atžąlos. LiAngelo mokslus jame pradės netrukus, o LaMelo kol kas baigė tik antruosius metus vidurinėje mokykloje, tačiau jau yra įsipareigojęstai mokymo įstaigai.

Ballo įkurtos kompanijos oficiali svetainė pirkėjams siūlo kepuraites ir marškinėlius, kainuojančius nuo 38 iki 100 JAV dolerių. 

Atsitraukus šioms trims sporto inventoriaus gigantėms, LaVaras ketina nenuleisti rankų ir bandys savo laimę derybose su Kinijos kompanijomis.

„Neketiname pasirašyti kontrakto su kažkuriuo gamintoju ir tada laukti vardinių batelių penkerius ar šešerius metus, kaip, pavyzdžiui, nutiko Paului George'ui“, – argumentavo Lonzo artimasis.



Komentarai:

lel
Aš ko nesuprantu, tai kodėl Lonzas leidžia savo tam kvaileliui tėvui taip elgtis? Tas LaVaras jau tiek sau, tiek savo trim vaikam gėdos pridaręs yra, tai jam dar neužtenka, per savo aroganciją ir debiliškumą nieko nebemato.
2017-04-29
-4
Atsakyti
aa`
neduokdie dar to ballo karjera pakryps i priesinga puse, ir taps koki nusivylimu tada tai bus kalbeles..
2017-04-29
+5
Atsakyti
Tevas ivaizdi jau sugadino, liko dar krepsininko karjera sugadint. Prades dar reikalavimus kosminius kelt potencialiom komandom is vis liks be nieko :D
2017-04-29
Atsakyti
Anonimas
Nieko tas Ball nepasiekes, nba bus dar vienas savanaudis luzeriu komandoj kokiojnors 5metus
2017-04-29
+1
Atsakyti
Pukis
Zasis gavo zinomumma , eteri ir hate.

Kokia kompanija mokes milijarda uz spuoguota paaugli kuris net ne lbj, lygio, ir du high school snarglius, ir beproti teva

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-29
Atsakyti
grybas
Vien del to klouno tevo, kuris isivaizduoja visazini tik kentes Balla nba lygoje. Aiksteje tikrai atsiras ne vienas zaidejas, kuris nores pamokinti, pazaist kieciau vien del tevoku issisokimu, ir savo sunaus aukstinimo. Su remejais jau dabar kaip matome susigadino reikalus. Dabar teks geru zaidimu uzsitarnauti. Na nba fanai jau dabar saiposi is tu ballo, o tai gali kirsti ir per psichologija.
2017-04-28
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.