Spurtą inicijavęs Kleiza vedė „Raptors“ į trečiąją pergalę (2 video, statistika)

2012-11-18 23:18
Nuotr.:

Ketvirtąjį kėlinį 7 taškais paeiliui pradėjęs Linas Kleiza inicijavo pergalę lėmusį „Raptors“ ekipos spurtą
Ketvirtąjį kėlinį 7 taškais paeiliui pradėjęs Linas Kleiza inicijavo pergalę lėmusį „Raptors“ ekipos spurtą
Nuotr. AP-Scanpix
Dešimt taškų per lemiamą ketvirtį pelnęs Linas Kleiza padėjo Toronto „Raptors“ (3-7) ekipai iškovoti trečiąją pergalę NBA čempionate. Kanados klubas namie 97:86 (32:22, 17:19, 18:28, 30:17) nugalėjo Orlando „Magic“ (3-6) krepšininkus.

Baigiantis antrajam kėliniui „Raptors“ buvo įgijusi 12 taškų pranašumą (47:35), tačiau po didžiosos pertraukos jį iššvaistė ir prieš lemiamą ketvirtį leido „Magic“ komandai išsiveržti į priekį (69:66). 

Tačiau svarbiausiomis minutėmis savo žodį tarė per pirmuosius tris kėlinius vos 2 taškus pelnęs Kleiza. Jis lemiamą ketvirtį pradėjo dėjimu iš viršaus lygindamas rezultatą, netrukus pelnė dar 5 taškus iš eilės, o tritaškį pridėjus ir Amirui Johnsonui „Raptors“ pranašumas siekė 5 taškus.

Iniciatyvą perėmę aikštės šeimininkai jos iš rankų nebepaleido ir iškovojo antrąją pergalę per pastaruosius tris mačus. 

Kleiza nugalėtojams per 26 minutes pelnė 12 taškų (3/4 dvitaškių, 2/5 tritaškių), atkovojo 5 kamuolius, tačiau 2 sykius suklydo, 3 kartus prasižengė ir surinko 8 naudingumo balus.

Starto penkete rungtynes pradėjęs Jonas Valančiūnas per 24 minutes įmetė 6 taškus (2/5 dvitaškių, 2/6 baudų), atkovojo 7 ir perėmė 1 kamuolį, blokavo 1 metimą, tačiau 2 sykius suklydo, 3 kartus prasižengė, užsidirbo 1 bloką ir surinko 2 naudingumo balus.

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 20 (9 atk. kam.), Andrea Bargnani 17, Amiras Johnsonas 15, Linas Kleiza 12, Dominicas McGuire'as 11.

„Magic“: Glenas Davisas 16 (12 atk. kam.), Etwaunas Moore'as 16, Arronas Affalo 15, Nikola Vučevičius 12.

Įspūdingas Kleizos dėjimas:

Rungtynių vaizdo reportažas:

Visi rezultatai:

 New York Knicks  Indiana Pacers 88-76   stat »
 Toronto Raptors  Orlando Magic 97-86   stat »
 Philadelphia 76ers  Cleveland Cavaliers 86-79   stat »
 Sacramento Kings  Brooklyn Nets 90-99   stat »
 Oklahoma Thunder  Golden State Warriors 119-109   stat »
 Detroit Pistons  Boston Celtics 103-83   stat »
 Portland Trail Blazers  Chicago Bulls 102-94   stat »
 Los Angeles Lakers  Houston Rockets 119-108   stat »


Komentarai:

Raptors butu daug geresnė komanda jei iškeistu bargnani

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-19
-8
Atsakyti
Arm
Jonukas gan stabialiai piknaudziauja metimais kuriu praktiskai isvis nepataiko..Zodziu kolkas varganai atrodo..NBDL butu pats tas.
2012-11-19
-3
Atsakyti
to per kleiza
idiotas tu jei 200 litu uz juos pastatei :DDDDD
2012-11-19
+3
Atsakyti
aso kur dinges lory pradzioje siautejo ssezono trauma kokia?


Taip trauma.
2012-11-19
+5
Atsakyti
as
o kur dinges lory pradzioje siautejo ssezono trauma kokia?
2012-11-19
-5
Atsakyti
as
na jono taskai pagrinde pelnomi po jo atkovotu kamuoliu puolime. realiai jis nelabai gauna tu pasu, bet gaves juos nelabai ka zino daryti. Fiziskai silpnesnis ir gaves kontakta iesko kur kamuoli atmesti (darosi panasus i javtoka). Vakar isimine pora calderono imetimu jam, tai vienu atveju kamuolio nesugraibe, o kitu atveju bande jega pralauzti varzova, nesigavo, atmetinejo atgal ir prarado kamuoli..Jono dubleris Johnsonas tikrai zymiai geriau atrode: ir is toliau imeta ir picknrolla sulose ir apsigyne. O Kleiza irgi nuvarytas i kampa, tik gerai, kad Calderonas izaideju losia, tai dar isplecia puolima su savo perdavimais ir kleiza turi sansu ismesti viena kita metima. Apie makarona tai is viso patyliu. as tai taip per apsilima metau kai gaunu kamuoli ir neziuriu kam duoti, o metu i krepsi.
2012-11-19
+2
Atsakyti
calderonas tai nerealiai varo su tais assistais,turbut antras visoje nba yra po rondo.
2012-11-19
-1
Atsakyti
lkl
barganis 7/19 metimai is zaidimo,praktiskai kas trecia pataike,bet vistiek mete davelnia.
2012-11-19
-3
Atsakyti
EndeavortromoossmhPas Valanciuna tikrai daugiau negu 2 naudingumo balai kaip paskaiciavo basketnews, nes i naudinguma ieina isprovokuotos prazangos, kuriu nba.com statistikoje nera, o buvo ju apie 3-4.Tas pats ir su Kleiza. Na bet cia tik menkniekis :)BN išsigalvoję savo naudingumo skaičiavimo formulę, kuri visiskai nesutampa su NBA. Pagal NBA formulę, Jonas surinko 6 naudingumo balus. NBA neskaičiuojami GAUTI blokai ir pražangos.Ne kartą jau bandžiau pataisyt straipsnelių autorius, kad laikytusi lygos, kurioje žaidžiama statistikos, bet matyt patogiau susigalvot savas formules, kurios su niekuo nesutampa...o man pvz visiskai neidomi NBA sugalvota naudingumo formule, o norisi matyti ir lyginti su formule naudojama europoje, kuri man atrodo geresne. BN taip skaiciuoja specialiai ir neieskok subinej slieku ;)


Jei tavo loginis mąstymas būtų bent statistiškai vidutiniškas, suvoktum, kad NBA žaidėjų naudingumo pagal EL/EC/ACB/Legos ar kitų Europos lygų duomenis neapskaičiuosi(neužtektų duomenų), todėl gaunas nei šis nei tas...(nei NBA, nei Europa) Nepateikiama REALI statistika naudingumo tos lygos, o susigalvojama SAVA, kuri neatitinka ir Europos.

Čia tas pats, kaip formulės1 pilotų pergales ir užimtas vietas konvertuotume pagal savas susigalvotas taškų skaičiavimo sistemas, kurios yra nulinės reikšmės, nes čempionu taptų vis tiek pagal FIA taisykles, taip ir čia. NBA skaičiuoja ir pateikia, t.y. pati lyga, tai negi sunku oficialią statistiką nurašyt? O dabar gaunas briedas...
2012-11-19
-7
Atsakyti
ArM
Įdomiai atrodė 4 kėlinys. Calderonui galiu rašyt 10 balų už jį. Bargnani buvo totaliai ignoruotas bemaž kokias 6-7 minutes kol Raptors susikrovė pranašumą ir tik tada gavo gal pirmą pasą į poziciją (aišku prametė).

Jonui reikėjo tik baudas sumest ir būtų dar dar... Pasigauna ir jis Raptors filosofiją: mesk kai tik gausi kamuolį.

Iš esmės Kleiza ir Amiras ištraukė Raptorius. Iki DeRozan dėjimo jie tik taškus ir tepelnė.

Na o dabar laukia įdomus tvarkaraštis ir spėju kokie 5 pralaimėjimai iš eilės (na gal prieš Pistons laimės). Sėkmės stumiant.
2012-11-19
-3
Atsakyti
..
Kokiam debilui reik but kad uz magic 200 statyt, kad ir prie bet ka telostu. Autsaideriu vaidmuo juk jiems dar nei neprasidejus sezonui skirtas buvo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-19
-4
Atsakyti
tromoossmhPas Valanciuna tikrai daugiau negu 2 naudingumo balai kaip paskaiciavo basketnews, nes i naudinguma ieina isprovokuotos prazangos, kuriu nba.com statistikoje nera, o buvo ju apie 3-4.Tas pats ir su Kleiza. Na bet cia tik menkniekis :)BN išsigalvoję savo naudingumo skaičiavimo formulę, kuri visiskai nesutampa su NBA. Pagal NBA formulę, Jonas surinko 6 naudingumo balus. NBA neskaičiuojami GAUTI blokai ir pražangos.Ne kartą jau bandžiau pataisyt straipsnelių autorius, kad laikytusi lygos, kurioje žaidžiama statistikos, bet matyt patogiau susigalvot savas formules, kurios su niekuo nesutampa...


o man pvz visiskai neidomi NBA sugalvota naudingumo formule, o norisi matyti ir lyginti su formule naudojama europoje, kuri man atrodo geresne. BN taip skaiciuoja specialiai ir neieskok subinej slieku ;)
2012-11-19
+1
Atsakyti
Kleiza, Calderonas, Valanciunas, Derozanas ir Amiras Johnsonas. Vieninteliai žaidėjai raptorsuose kuriem nėra pohui ant visko isškyrus asmeninius rezultatus. O Bargnani greičiau išmainyt, į betką...
2012-11-19
-5
Atsakyti
Kleiza kol kas gerai juda, o Jonelis visai zalias, net sunku kazka ir bevertinti. Daugiau prastu varzybu nei geru, bet manau dar kuri laika balansuos ties 20min~ riba ir gal but sezono pabaigoje (ziurint pagal galymybes patekti i PO) arba kita sezona gaus priklausomai nuo tobulejimo maziau arba daugiau zaidimo minuciu. Isskirtinis atvejis butu, jei zaidimo kreive pasikeistu staigiai ir kardinaliai, kas mazai tiketina. Labiausiai norisi palinketi sekmes ir pasisekimo, bet viskas priklauso tik nuo paties Jono ir sekme bei galimybes yra jo rankose.
2012-11-19
-1
Atsakyti
smhPas Valanciuna tikrai daugiau negu 2 naudingumo balai kaip paskaiciavo basketnews, nes i naudinguma ieina isprovokuotos prazangos, kuriu nba.com statistikoje nera, o buvo ju apie 3-4.Tas pats ir su Kleiza. Na bet cia tik menkniekis :)


BN išsigalvoję savo naudingumo skaičiavimo formulę, kuri visiskai nesutampa su NBA. Pagal NBA formulę, Jonas surinko 6 naudingumo balus. NBA neskaičiuojami GAUTI blokai ir pražangos.

Ne kartą jau bandžiau pataisyt straipsnelių autorius, kad laikytusi lygos, kurioje žaidžiama statistikos, bet matyt patogiau susigalvot savas formules, kurios su niekuo nesutampa...
2012-11-19
+18
Atsakyti
smh
Pas Valanciuna tikrai daugiau negu 2 naudingumo balai kaip paskaiciavo basketnews, nes i naudinguma ieina isprovokuotos prazangos, kuriu nba.com statistikoje nera, o buvo ju apie 3-4.

Tas pats ir su Kleiza. Na bet cia tik menkniekis :)
2012-11-19
-9
Atsakyti
Asai
Kamuolio negauna nes daznai nesugraibo jo. O jei pagauna tai arba klaida arba netaiklus metimas. Beto Jonui reiketu keisti zaidimo stiliu, nes dabar žaidžia lyg turėtu fizini pranašuma. Nors ištikruju nera nei fiziskai tvirtas nei atletiskas. Reiketu Jonui išnaudoti savo judruma.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-19
-2
Atsakyti
lopenzas
derozanas dar nieko, bet barjanis tai patyliu
2012-11-18
-2
Atsakyti
Koks skirtumas kelinta sezona, i starta vistiek eina JV

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-18
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 26

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.