Karjeros rungtynes sužaidęs Gentile – Eurolygos savaitės žaidėjas (video)

2015-03-28 11:44
Nuotr.:

Alessandro Gentile tapo geriausiu Eurolygos savaitės žaidėju
Alessandro Gentile tapo geriausiu Eurolygos savaitės žaidėju
Nuotr. LaPresse/Sada
Pastaruoju metu puikią sportinę formą demonstruojantis Milano „Emporio Armani“ puolėjas Alessandro Gentile pripažintas geriausiu dvyliktosios Eurolygos „Top 16“ etapo savaitės žaidėju.

Lino Kleizos komandos draugas rungtynėse prieš Vitorijos „Laboral Kutxa“ pagerino savo karjeros rezultatyvumo (29 tšk.) bei naudingumo (30 n.b.) rekordus.

Gentile taip pat atkovojo 7 atšokusius kamuolius bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir padėjo savo komandai išsaugoti šansus patekti į kitą etapą laimint 99:85.

Daugiausiai naudingumo balų antrą savaitę iš eilės surinkoBelgrado „Crvena Zvezda“ aukštaūgis Bobanas Marjanovičius. Serbas surinko 27 taškus, sugriebė 10 kamuolių, blokavo 2 varžovų metimus bei surinko net 40 naudingumo balų, tačiau jo ekipa 68:73 turėjo pripažinti Berlyno ALBA pranašumą.

32 naudingumo balus surinko kitas karjeros rungtynes sužaidęs aukštaūgis – Stambulo „Galatasaray“ amerikietis Patricas Yougas, tačiau jo 24 taškų ir 9 atkovotų kamuolių nepakako pergalei prieš Atėnų „Panathinaikos“. Graikai laimėjo 86:84.

http://youtu.be/1pcTfS30g2Q



Komentarai:

Aaa
O tai gi rašė, kad Marjanovičius 40 n.b surinko kažkodėl po rungtynių.. :)
2015-03-29
+3
Atsakyti
Anonimas
yra skirtumas ar tavo komanda laimejo ar pralose , jug pelnydamas reale 10 tasku busi vertingesnis rinkoje negu pelnydamas kokioj alboj 18tsk bet retai laimedmas ...
2015-03-28
-4
Atsakyti
Kas cia per nesamoninga tvarka, kad MVP titulo negauna tas, kas labiausiai to vertas, isvis turetu panaikinti situos kriterijus, nes kam tada isvis rinkti tuos MVP, jei geriausias uzima tik 2 vieta, iskraipyta sistema ir tiek.
2015-03-28
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.