Policijos atsakas „Žalgiriui“: „Taisyklės galioja visiems“

2015-10-19 10:29
Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Policija sureagavo į Kauno „Žalgirio“ išplatintą įrašą apie sekmadienį Utenoje kilusį incidentą dėl ne vietoje pastatyto autobuso bei pateikė savo atsakymą.

„Į Uteną atvykęs „Žalgirio“ autobusas bordiūrais privažiavo prie pat įėjimo ir sustojo neleistinoje vietoje, ant šaligatvio. Pareigūnai net kelis kartus perspėjo vairuotoją, kad jis patrauktų autobusą į šalia, už keliasdešimt metrų, esančią aikštelę, kur visuomet statomi atvykstančių svečių komandų autobusai. Deja, vairuotojas nereagavo, grubiai atsisakė tai daryti, todėl pareigūnams nebeliko nieko kito, kaip tik iškviesti kelių policijos ekipažą.

Nors klubas teigia, kad toje vietoje buvo daugybė neleistinoje vietoje stovinčių automobilių, pateikiame Jums nuotrauką, kurioje matosi, kad čia stovėjo tik „Žalgirio“ autobusas. Labai gerbiame „Žalgirio“ klubą ir linkime jam kuo didžausios sėkmės, tačiau tuo pačiu primename, kad taisyklės galioja visiems“, – rašoma pateiktame policijos įraše.

Incidentas įvyko po rungtynių Utenoje tarp vietos „Juventus“ ir Kauno „Žalgirio“, kada LKL čempionių autobuso vairuotojas laukė krepšininkų. 

Jam už neleistinoje vietoje pastatytą transporto priemonę buvo surašytas protokolas bei dėl to žalgiriečių išvyka iš Utenos nusikėlė 45 minutėms.

„Žalgirio“ klubas iškart po akistatos su policija socialiniame tinkle „Facebook“ išplatino žinutę, kurioje teigė, jog autobusas toje pačioje vietoje stovėjo jau ne pirmus metus ir, nepaisant kitų aplinkui esančių automobilių, užkliuvo būtent žalgiriečių autobusas.

Dėl vakarykščio "Žalgirio" autobuso vairuotojo nubaudimo. Į Uteną atvykęs Žalgirio autobusas bordiūrais privažiavo prie...

Posted by Lietuvos policija on 2015 m. spalio 18 d.
 

Kauno "Žalgirio" pergalė Utenoje patiko ne visiems. Po rungtynių Utenos policija nusprendė nubausti "Žalgirio" autobuso...

Posted by BC Kauno "Žalgiris" oficialus puslapis on 2015 m. spalio 18 d.


Komentarai:

Taisyklės visiems yra vienodos.

Tačiau arenoje dalyvavusių žaidėjų mašinų laikymo vieta vienareikšmiškai turėjo būti įrengta.

Tikriausiai dėl tos priežasties Juventus ir pasitraukė iš euro cup turnyro.
2015-10-20
+4
Atsakyti
Taip ir reikia elgtis, taisyklės yra taisyklės, nereik čia vaidinti jei jau Žalgiris, tai gali dėti skersą ant visko.
2015-10-19
-1
Atsakyti
Na, parkingas naglas, tai viena. Suprantu kai prie arenos atvaziuoji paskutinis, bet cia manau gerokai anksciau turetu. Suprantu tik tuo atveju jei arena nepasirupina sveciu parkingu salia Vip( nu kas butu ziauriai nelogiska siuolaikinei arenai), nes ZAL tikrai turi zvaigdziu- kiti ne tiek. Na bet anyway jei kitos komandos sugeba nepastatyt ant saligatvio tai kazkoks sprendimas turbut. Mentai aisku irgi netinkamu laiku nubaude(tikiu fotke buvo daryt gerokai po rungtyniu). Krc du oziukai uzssispyre nepasidalino tiltu. Nepalaikau nei vienos puses, susigedikit.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-10-19
+2
Atsakyti
BenasTai ko žali nepasitraukė kai buvo įspėti? Ir dar meluoja savo fanams.. Galvoja vistiek debilai patikės viskuo.


manau vienintelis debilas esi ti tu
2015-10-19
+2
Atsakyti
BenasNors klubas teigia, kad toje vietoje buvo daugybė neleistinoje vietoje stovinčių automobilių, pateikiame Jums nuotrauką, kurioje matosi, kad čia stovėjo tik „Žalgirio“ autobusas.Ahahahhaha melagiu klubas. Net savo fanams meluoja, stato autobusus invalidu vietose, nemoka algu. Prasciausia komanda europoje.


nevisproti, ar turi kokiu svariu irodymu savo sapalionems ar viska is galvos kuri? beje, gal zinai ar jau sinica rytui arena atidave? ieskau kur galima nuomuotis kase palost, ta mokyklos sale tiktu - tik nezinau ko klaust, sinicos ar ryto?
2015-10-19
+1
Atsakyti
sdfneaisku kada ta foto daryta, gal kitus ispejo policija ir patrauke + protokola ilgai rase (jei tai tiesa)


Tai ko žali nepasitraukė kai buvo įspėti? Ir dar meluoja savo fanams.. Galvoja vistiek debilai patikės viskuo.
2015-10-19
+10
Atsakyti
sdf
BenasNors klubas teigia, kad toje vietoje buvo daugybė neleistinoje vietoje stovinčių automobilių, pateikiame Jums nuotrauką, kurioje matosi, kad čia stovėjo tik „Žalgirio“ autobusas.Ahahahhaha melagiu klubas. Net savo fanams meluoja, stato autobusus invalidu vietose, nemoka algu. Prasciausia komanda europoje.


kokiu cia algu nemoka paskutinius 3 sezonus?
2015-10-19
Atsakyti
sdf
neaisku kada ta foto daryta, gal kitus ispejo policija ir patrauke + protokola ilgai rase (jei tai tiesa)
2015-10-19
Atsakyti
Nors klubas teigia, kad toje vietoje buvo daugybė neleistinoje vietoje stovinčių automobilių, pateikiame Jums nuotrauką, kurioje matosi, kad čia stovėjo tik „Žalgirio“ autobusas.

Ahahahhaha melagiu klubas. Net savo fanams meluoja, stato autobusus invalidu vietose, nemoka algu. Prasciausia komanda europoje.
2015-10-19
+10
Atsakyti
susireiksminimas jauciasi is zalgirio puses, o dar ir apsimelavo, abejose nuotraukose nesimato jokiu pasaliniu masinu, plius dar ir aikstele netoliese yra, faktai faktais.
2015-10-19
+4
Atsakyti
BC_ZalgirietisŠaunuoliai policininkai, galėjo sukviest visą Utenos policijos batalioną, kad patrauktų Žalgirio autobusą iš neleistinos vietos. Manau daug žalos pridarė :)


klausimas kokia itaka toks autobuso pasivazinejimas daro plytelems, pagal tavo logika jei zalos nesimato, tai baust nereikia? Tipo girtas nieko nenudauze, tai nebauskim...
2015-10-19
+9
Atsakyti
Neturim ką veikt. Kitą kart statys ten kur reikia. Atrodo, kad niekas nepažeidę keliu eismo taisyklių...
2015-10-19
-6
Atsakyti
Šaunuoliai policininkai, galėjo sukviest visą Utenos policijos batalioną, kad patrauktų Žalgirio autobusą iš neleistinos vietos. Manau daug žalos pridarė :)
2015-10-19
-3
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.