Butlerio drama baigta – gynėjas keliasi į „76ers“

2018-11-10 19:55
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
  • Minesotos „Timberwolves“ su Filadelfijos „76ers“ susitarė dėl Jimmy Butlerio mainų

  • „Timberwolves“ už gynėją gaus Dario Šaričių, Robertą Covingtoną ir 2022 m. naujokų biržos antrojo rato šaukimą

  • Į Filadelfiją be Butlerio atvyks ir Justinas Pattonas

  • Butleris šį sezoną per rungtynes renka po 21,3 taško

Ilgą laiką Minesotos „Timberwolves“ palikti norėjęs Jimmy Butleris, panašu, sulaukė tai, ko norėjo.

Žurnalistas Shamsas Charania praneša, jog Filadelfijos „76ers“ baigia derybas su Minesotos klubu dėl gynėjo perėjimo.

Į „Timberwolves“ atvyks Dario Šaričius, Robertas Covingtonas, o „76ers“ pridėjo ir 2022 m. naujokų biržos antrojo rato šaukimą. Be Butlerio Filadelfijos klubą papildys ir vidurio puolėjas Justinas Pattonas.

Robert Covington

Robert  Covington
Robert  Covington
MIN: 33.84
PTS: 11.31 (47.86%)
REB: 5.15
AS: 1.08
ST: 1.85
BS: 1.77
TO: 1.69
GM: 13

Butleris pasibaigus sezonui turės galimybę nutraukti sutartį ir tapti laisvuoju agentu. Vis tik ESPN informuoja, jog „76ers“ šį ėjimą atliko žinodami, jog gynėjas įsipareigos ilgam laikui. Filadelfijos atstovai taip tikisi suformuoti didįjį trejetą, kurį sudarys Butleris, Joelis Embiidas ir Benas Simmonsas.

Butleris šį sezoną vidutiniškai pelno po 21,3 taško, atkovoja po 5,2 kamuolio ir atlieka po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Šaričius renka po 11,1 taško, atkovoja po 6,7 kamuolio ir atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus.

Covingtono vidurkiai šiemet siekia 11,3 taško, 5,2 sugriebto kamuolio ir 1,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.



Komentarai:

Eikit pieno
vaikai prsizaide NBA 2k vertinai realybe :D
2018-11-11
-7
Atsakyti
Spectre
Vienareiksmiskai wolves pralaimejo. Ir ne del situ mainu, trumpo proto zmones, o del to kad savo jaunima(Markanena, Lavine, Dunna) atidave uz metus su butleriu. Va cia yra tikrasis pralaimejimas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-11
+1
Atsakyti
Analitikas
pravalas cia timberwolses nebent gali buti toks ,kad atidave krisa duna,zach lavine ir 7 pick suomi uz sita,o jie visi ziba bulls
2018-11-11
-4
Atsakyti
In da house babies
Is kur jus istrauket kad butlerio charakteris blogas issiblaivykit jus jis kaip tik darbininkas aikstej o kai zaist reikia su tokiais atsilupeliais kaip wiginsas tai ir ima nervai kai arti turi uz tokiu kurie tik mest nori bet nei gintis nieko o cia tie vaikai kur raso drama queen ir tt juokingi jus matyt kase domites tik is antrasciu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-11
+1
Atsakyti
:/sudinai ruosei matyt, kad pimpalas vietoj smegenu atsirado.. shitt happens in your butt :DD


Ar tik nebusi zydrasis veikejas kad tie pimpiai tau galvoj vis sukasi :D Atleisk bet tada kalba baigta, nedomina zydrieji nei trupucio, pis.kites tarpusavyje ten :D
2018-11-11
+2
Atsakyti
kasioguru
ziuriu kaip eilinikart pacuku protus media isdulkino ir juokas ima. :D paskaite ispusta burbula apie Butlerio neva tai bloga charakteri ir padare isvadas, kad tai komandos chemistry griovejas. :D niekad nesu domejesis apie kasiorius uz aikstes ribu, ka jie ten veikia, ka ruko, kiek geria ir kieno bobas kabina, nes man tai neidomu, bet kiek esu mates Butleri zaidzianti, tai aikstej jis yra kovotojas, lyderis, zaidejas su kietais kiausais, sirtingai nuo visu soft KAT'u, Wigginsu, Teagu ir kitu skystakiausiu. kaip atrode Wolves pernai su Butleriu ir be, tai kaip diena ir naktis. Saricius ir Covingtonas nera nei prasti, nei labai geri zaidejai, jie yra geri role playeriai ir abu kartu kazkur Butlerio verte atstoja. taip mano klubu GM ir ne jum cia pacukai sprest, kas ten laimejo, kas pralaimejo. cia laikas parodys, bet po laiko visi gudrus vertint. as manau, kad Sixeriam truko dar 1 zaidejo, kuriam lemiamu momentu gali duot kamuoli ir leist daryt, ka nori, nes iki dabar tai buvo tik Embiidas, kuriam tiesa sakant dar per anksti kiekvienakart nulemt varzybas. o Wolves manau vel trinsis kazkur uz PO ribos bent jau pora sezonu.
2018-11-10
+7
Atsakyti
:/
sudinai ruosei matyt, kad pimpalas vietoj smegenu atsirado.. shitt happens in your butt :DD
2018-11-10
-3
Atsakyti
P.S. Paskutini kart pamokas ruosiau pries 8 metus kai baiginejau mokykla :D Net ir cia apsisikai bandydamas uzstumt, ir tai tau nesigauna, ne tik krepsinio suvokime :D
2018-11-10
+1
Atsakyti
Zzz
Elton Brand on fire, kaip senais laikais :)
2018-11-10
Atsakyti
:/swat00095243 koks ten pas tave ten pimpalas galvoj vietoj smegenu, gal tu eik paskaityk kokia knyga geriau, ar paruosk pamokas :DD :DD nx :DD


Kaip matau pieniau sutinki su mano nuomone kad Saric yra medinis role playeris ir daugiau nieko, nes neturi jokiu argumentu o tik bandai izeidinet kaip mazvaikis :D Jasnas esi gali sedet tyliai "ereli" :D
2018-11-10
-5
Atsakyti
vilniaus rytas
saricius tikrai nera stebuklas, nuo rookie season nepatobulejo ir galimas daiktas nepatobules. vidutinis zaidejas vis dar galintis padaryti proverzi, bet tam reiktu organizacijos kurioje nera daug talento ir nera net iliuziju apie atkrintamasias.
2018-11-10
Atsakyti
nemeluosiu
sunku vertint kas islose, siaip 76ers atidave du gerus metikus, gavo all around zaideja su galimai prastu charakteriu. saricius labai silpnai pradejo sezona ir galimas daiktas, kad jis nelabai ir tobules daugiau. covington irgi stebuklu nerode. kiek pamenu covingtonas pasirase ilgalaiki uz normalius pinigus, tad nenustebciau jei jis taptu vienas is tu kurio kontraktas komandai tampa nasta. butleris chikagoj del charakterio dideliu bedu neturejo, gal jis nera toks ir blogas tik ne i ta organizacija papuole. minesotos rezultatai su butleriu tikrai geri, zaidejas zino ko reikia norint laimeti. sunku tiketis daugiau is tokiu mainu kai visi zino, kad zaideja vistiek reikes iskeisti, nes po sezono nebegaus nieko. 76ers nepralose su salyga jei nebus nesutarimu ir butleris prates kontrakta.
2018-11-10
+1
Atsakyti
:/
swat00095243 koks ten pas tave ten pimpalas galvoj vietoj smegenu, gal tu eik paskaityk kokia knyga geriau, ar paruosk pamokas :DD :DD nx :DD
2018-11-10
-4
Atsakyti
:/Medinis Saric sako :DD pas tave tarp koju medinis kabo ..


Nu tai papasakok kuom jis toks ipatingas medinuk? :D :D Visapusiskai vidutiniskas zaidejas be jokiu isskirtiniu stipriu pusiu, metimas vidutiniskas o is toliau net prastas, po driblingo metimo nera, atletiskumo irgi nera, aikstes matymas ribotas. Pagal sudejima nei sunkus nei lengvas krastas ir ten ir ten turi trukumu zaist, pliusas tik tas kad kaip tokio ugio ir sudejimo neblogai kamuoli valdo ir kartais 1x1 sugeba suzaist.
2018-11-10
+1
Atsakyti
:/
Medinis Saric sako :DD pas tave tarp koju medinis kabo ..
2018-11-10
-2
Atsakyti
Ka jus tam Saric matot, eilinis role playeris geriausiu atveju jis. Taip Butleris turi savu minusu bet prides patirties 76eriam, o medinis Saric ir Covington praples rotacija Minesotai kurie turi problemu su traumom, laimejo abi komandos. Minesota vis tiek sedes siknoj kad ir kiek talentu turetu, o 76eriai gali PO pakovot gerai siemet.
2018-11-10
-6
Atsakyti
Jiu
Panasu kad gausis filadelfijos suris o ne komanda

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-10
Atsakyti
gaisena
"Tas Butleris overrated zaidejas..."O Šaričius tempia? :) Bent girdėjai kaip Butleris su Wolves atsarginiais supyzdino startinį penketuką treniruotėje?


negirdejau, gali placiau arba numest koki sourca?
2018-11-10
-16
Atsakyti
:/
supizdino nebent tave tavo sapnuose ..
2018-11-10
Atsakyti
djgaffer
Lygūs ir normalūs mainai.Sixeriai prie jaunų Embiido ir Simmonso gauna patyrusį Butlerį,su kuriuo rimtai galės dėl Rytų karūnos kautis.O Wolves dar šiek tiek pajaunės pasiėmę Šaričių ir galės burti komandą aplink jaunus kroatą,KAT ir Wigginsą.Dar ir gerą snaiperį Covingtoną gavo,kuris tritaškių taiklumą komandoj pakels.Tai abi pusės normaliai čia viską padarė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-10
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 35

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.