Scariolo: „Nėra tikėtina, kad olimpinės žaidynės įvyks“

2020-03-13 20:18
Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Praėjusią vasarą pasaulio čempionu su Ispanijos rinktine tapęs strategas Sergio Scariolo netiki, kad įvyks 2020-ųjų olimpinės žaidynės.

„Sakau tai dėl bendro jausmo, o ne dėl turimų duomenų, tačiau asmeniškai sunku įsivaizduoti, jog olimpinės žaidynės įvyks. Manau, kad tai neįmanoma“, – sakė italas.

FIBA dėl koronaviruso jau sustabdė visus klubinius turnyrus, tačiau dėl Tokijo olimpinių žaidynių dar nėra išleidę jokio oficialaus pranešimo.

Žaidynės Tokijuje yra numatytos liepos 24 – rugpjūčio 9 dienomis.



Komentarai:

Anonimas
Čia ir arkliui aišku , kad neįvyks , bet Miklovo komanda tyli - matyt bijo, kad nebebus temų podkastams . Dabar kasdien svarste ar žalgiris pateks i 8 tuntuką , o atsargoje dar laiko temą kas atstovaus rinktineiatrankoje . O atrankos nebus , olimpinių nebus - priežasties tikiuosi rašyti neverta
2020-03-13
-9
Atsakyti
djgaffer
Norėtųsi,kad įvyktų olimpiada,japonai puikiai jai ruošiasi,darbai beveik baigti.Bet tenka sutikti su Scariolo,kad daug nežinomybės yra.Ir dar pagalvojau,jei neįvyks OŽ,tai Pau Gasolis taip ir nesužais savo paskutinės olimpiados bei greičiausiai jau galutinai baigtų karjerą.
2020-03-13
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.