Pierce'as apie Duranto persikėlimą į „Warriors“: „Aš to nedaryčiau“

2017-05-31 15:09
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Karjerą šį sezoną baigęs Paulas Pierce'as vis dar negali patikėti, kaip Kevinas Durantas praėjusią vasarą sugebėjo pereiti į „Golden State Warriors“ ekipą.

Krepšininkas vienintelį kartą savo karjeroje medalius laimėjo tik 2008 metais, kuomet pats po mainų Bostono „Celtics“ komandoje sulaukė Kevino Garnetto ir Ray Alleno. Visgi Pierce'as vienai televizijos laidai patikino, kad dėl čempiono žiedo pats tokių veiksmų neinicijuotų.

„Sunku žiūrėti, matant tokį perėjimą. Manau, kad tai sunku kiekvienam, kuris yra kovotojas. Jis pralaimėjo tai komandai, o vėliau prie jos prisijungė. Tai jo pasirinkimas, aš jo dėl to nesmerkiu, tačiau žiūrint iš kovotojo pusės, aš to niekada nedaryčiau.

Lygiai taip pat man savo laiku buvo sunku pereiti į Detroito „Pistons“, kuomet turėjau galimybę. Tačiau kartais vaikinai taip pasielgia ir tu nieko dėl to nepadarysi“, – kalbėjo šįmet karjerą baigęs Pierce'as.

 



Komentarai:

hoop
Who cares? No one.
2017-06-01
+4
Atsakyti
Dr. Išminties Mechanikas
Kovotų ešelono gale. Taip, beje, ir buvo prieš tai kelis sezonus Bostone. Net į PO nepateko. :D
2017-06-01
+1
Atsakyti
Zzz
O jeigu Kevinas Garnettas isliktu kovotoju ir liktu Minesotoje, o Ray Allenas Seattle, turetum NBA zieda kovotojau ?
2017-05-31
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.