Jasikevičiaus ir „Fenerbahče“ pokalbyje – pozityvus Turkijos klubo žingsnis derybose

2020-06-24 21:52
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kauno „Žalgirio“ vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių viliojantis Stambulo „Fenerbahče“ žengė žingsnį į priekį.

Kaip praneša Uguras Ozanas Sulakas, šiandien vykusiame pokalbyje „Fenerbahče“ žengė pozityvų žingsnį į priekį derybose. Pridedama, kad Turkijos ekipai pagelbėjo faktas, jog su Željko Obradovičiumi buvo išsiskirta itin gražiai.

Sulako teigimu, Jasikevičius savo galutinį atsakymą turėtų pateikti artimiausiu metu.

Nikos Varlas iš „Eurohoops“ pridėjo, kad pats Obradovičius norėtų, jog iš jo vairą perimtų Jasikevičius, tačiau įvykdyti šią užduotį Turkijos klubui lengva nebus.

Taip pat pridedama, kad vis dar nėra aiški ir „Fenerbahče“ komandos vadovo Maurizio Gherardini ateitis. Jeigu italas paliktų Turkiją, tuomet jis persikeltų į NBA, kur užimtų Detroito „Pistons“ generalinio vadybininko asistento pareigas.

Šiandienos popietę Sulakas Graikijos tinklalapyje SDNA patalpino blogą, kuriame atskleidė, kad „Fenerbahče“ artėjantį sezoną pasitiks susitraukusiu biudžetu.

Turkijos klubo biudžetas sieks 20 mln. eurų, iš kurių 12 mln. bus panaudoti žaidėjų kontraktams.

Žurnalistas taip pat teigė, kad „Fenerbahče“ prioritetą teiks užsieniečiui treneriui ir pridėjo, jog pesimistiškai žvelgia į Jasikevičiaus atvykimą į Stambulą.

Minėtajame bloge Sulakas teigė, kad realiausiais kandidatais, galinčiais perimti „Fenerbahče“ vairą, laiko Obradovičiaus asistentą Erdemą Caną, „Galatasaray“ strategą Ertugrulą Erdoganą arba Ufuką Saricą.



Komentarai:

Rinktyne
Maskoliunas negaletu galbut jej Treniruoja rinktyne nors Adomaitis galejo
2020-06-25
+4
Atsakyti
Oh
Na va, Urbonas rašo, kad tikimybė tikrai didesnė nei tikėta, Jaska tiesiog laukia kol ACB sezonas baigsis, nes jei Barcelona susipis ir nieko nelaimės - bus didelė tikimybė, kad Pešičius bus metamas lauk ir vieta suteikiama jam. Jei Barcai pavyks - tikriausiai kelsis į fenerį. Tai ką, žalgirio variantai: Maskoliūnas, Kemzūra, Kurtinaitis(nepamirškim, kad jis praėjusią vasarą sakė, kad treniruoti žalgirį yra jo gyvenimo svajonė). Aš linkęs tikėti, kad bandys Maskoliūną, o jeigu jam prastai seksis - tada žiūrės į vieną iš tų kitų variantų būti pagrindiniu. Beje, įtartinai tiek Marek\'as tiek Dimša sakė, kad nebuvo JOKIO rimto pokalbio su Jaska apie jų galimas roles ar kažko panašaus. Jaska išvis nekalba apie komandos komplektaciją. Faktas, kad bent jau atviras idėjai išvyksti buvo, po to kaip buvo pasakyta, kad reikės susimažinti atlyginimą.
2020-06-25
+1
Atsakyti
Realus
zodziu, jei iseina Saras, tai visa Zalgiri paima i Stambula, na dar pora turku pigiu del vaizdo ima. normali komandele gaunasi.
2020-06-25
Atsakyti
Raudona kurwa
Gerai skaitosi ritfanisku urodu trolinimai. Va kas buna kai ju raudona komandele yra dauzoma is kartos i karta. Dabar vasara issigimeliams jau smegeneles perkaito ir bando bent trolinti ir isivaizduoja kad kazkas pasimaus. wilno runkelynui niekaip nedaeina kad ju raudonai meslo kruvai bet kuriuo atveju nebus jokiu sansu pries Zalgiri. Dziaukites jei su gusciais uleckais dar bent i lkl pusfinali pateksite.
2020-06-25
+18
Atsakyti
gd
laukiam tiskevicziu, miklovu ir kitu atbrosu urbonu podcastu, kaip byra zalgiris, kad palieka lyderiai ir zalgiris vel grista i savo vezes
2020-06-25
+11
Atsakyti
VIP
Kažkas čia vyksta, hmmm... Šiandien Paulius Motiejūnas buvo susitikęs su Kęstučiu Kemzūra.
2020-06-25
-13
Atsakyti
M.Bronius
Jasikevičiu gali pakeisti Kaziukas iš P ermės,Žalgiris iš Eurolygos ne iškris ,nes sudaryta ilgalaikš sutartis,pagal Eurolygos vadovu pasisakymą,norima plėsti komandų skaičiu ir savaitėje mažiausiai du susitikimai tada Žalgiris negalėtu žaisti LKL ir kurti Kaune nauja komanda kuri galėtu žaisti LKL Naujakomanda: Velička, Valinskas,Masiulis,Gustys ir t.t.
2020-06-25
Atsakyti
Visa tiesa
Būkime atviri, Fenerbahce nori viską gauti chaliavnai. Kalbos sukosi, apie porą turkų trenerių, bet jų Fenerbahce klube tikrai nebus, nes jie musulmonai, nevartoja alkoholio, todėl teks mokėti atlyginimą. Tuo tapu Kauno alkašą prisivilios už bonke. :D Genijai tie turkai, Šarui pasiūlys moldoviško "Belij Aist" puslitrį, ir tas jau palikęs žmoną su vaikais pachmėlnas Stambule valgys kebabą.
2020-06-25
-20
Atsakyti
Anonimas
kur podcastas kaip zalgiris byra? tishkevich, miklov? alio!! nevykeliai
2020-06-25
-10
Atsakyti
URbonusAS
Tai kad tas Šaras kaip treneris nieko nelaimėjas apart LKL, kur visu komandu biudžetus kartu sudėjus gautusi Žalgirio, lai pirmiau patreniruoja kokia vidutinio lygio užsienio komanda ir įrodo ten ka nors laimi, gerai kai Žalgirio komandos biudžetas lenkia visus konkurentus, o nueitu kur į Lietkabelį ar Ryta su 1mln biudžetu ten ir pasimatytu koks Šaras alia treneris negalintis nukalti Žalgirio kurį treniruotu koks Adomaitis.
2020-06-25
+5
Atsakyti
Yra Kemzūra, Maksvytis (nemanau, kad būtų sunku pervilioti), taip pat galimas variantas Maskoliūnas. Iš užsieniečių tai visai imponuotini variantai būtų Trinchieri, Pozzecco, Plaza. Taip kad neužsiciklinkim ties Adomaičiu. Kaip bebūtų nelabai tikiu, kad tie gandai materializuosis, juk ir Obradovičiaus atveju, jau buvo "sutarę", bet kažkaip ėmė ir apsigalvojo.
2020-06-25
-6
Atsakyti
Esme
pagarba Rusijai bus tik tada , kai Putinas susirinks savo trolius :)
2020-06-25
+4
Atsakyti
Ceska
Laikas Krapikui grysti
2020-06-25
-9
Atsakyti
ZK
jesekeviciui reiketu pasinaudoti proga ir begti is sito kavenskyno skestancio laivo. Dabar arba niekada.
2020-06-25
-11
Atsakyti
44
Tie patys uzsienio portalai parase, kad Saro isejimo atveju ji keistu Donaldas Kairys su savim atsivestu Arna Butkeviciu nes ryto biudzetas traukiasi iki dvieju simtu euru nes visus kitus pinigus pasieme Jarutis uz skautingo paslaugas.. Pridedama kad tokiu atveju lkl jau zaisti nepavyks tu 200 uzteks startiniam mokesciui Kupiskio megeju lygoje.. Vnz uzsienio portaluose uzderejo naujienu apie LT krepsinis siandien..
2020-06-25
+9
Atsakyti
gdf
jau uzsienio portalai raso, kad saras zalgirio nebetreniruos. OoooOOOooooo OoooooOOOOooOOo oOOOOooo
2020-06-25
-18
Atsakyti
Is kitos puses
Jei Saras lieka, einu ne tik plakata daryt, bet ir himna savo paties sukurta paviesinsiu - mazdaug tokio lygio kaip Fener fanai apie Obradovic dainavo Belgrade ;)
2020-06-25
-1
Atsakyti
baikit triest
Saras rimtas vyras, savos komandos nekeis i ne tokia sava komanda, kai galimybe i top8 patekt panasi
2020-06-25
-14
Atsakyti
2020
viskas jaska out :Dd legendos laukia is kartos i karta po -30 :Dd su tokia sikna dar labiau mazes biudzetas, duok dieve, kad bent 6 mln butu, taip kad to welcome to welcome to Lithuania
2020-06-25
-5
Atsakyti
Jei Saras iseina, rimtos permainos gresia. sklando gandai kad feneris i luka nusitaike paimt, jei iseina saras, nenustebciau kad grigoni kartu su savim pasiims. Walkup\'a dar jei parduoda, vel branduolio nera
2020-06-25
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 85

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.