Po skandalingų kaltinimų pasirodymo – kukli Aytono reakcija

2019-03-28 18:59
Nuotr.: AFP – Reuters
Nuotr. AFP – Reuters

Skandalingasis JAV advokatas Michaelas Avenatti, neseniai suimtas už mėginimą šantažuoti „Nike“ kompaniją, ir toliau pilstosi purvais. 

Šią savaitę pasirodžiusiuose jo „Twitter“ įrašuose teigiama, kad „Nike“ sudarė slaptą sandorį su Finikso „Suns“ talento Deandre Aytono mama.

Avenatti dokumentai rodo, jog ji iš kompanijos atstovų grynaisiais gavo 10 tūkst. dolerių mainais už tai, kad jos sūnus neoficialiai bendradarbiautu su „Nike“.

Deandre Ayton

Deandre  Ayton
Deandre  Ayton
MIN: 30.79
PTS: 16.31 (61.3%)
REB: 10.23
AS: 1.77
ST: 0.89
BS: 0.94
TO: 1.74
GM: 70

Kadangi Aytonas tuo metu tebesimokė koledže, bet kokie komerciniai sandoriai jam buvo neleidžiami ir pažeidė JAV įstatymus bei NCAA taisykles.

Ketvirtadienį pats krepšininkas buvo paklaustas apie pasirodžiusius gandus, tačiau sureagavo trumpai: „Nieko nežinau. Jei sąžiningai, neturiu ką pakomentuoti.“

Avenatti savo pareiškimuose taip pat minėjo, jog į nelegalius sandorius buvo įsitraukęs Oregono universiteto puolėjas Bol Bolas.



Komentarai:

BOL BOL
Oregono universiteto puolėjas Bol Bolas.

BOL BOLAS

BOL BOL

BOL
2019-03-28
-2
Atsakyti
Boom
Bent gramatinių klaidų nedarytumėte
2019-03-28
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.