„Warriors“ užsipildė: sutartis įteikė trims krepšininkams, bet ne Isaiah Thomasui

2021-09-25 10:34
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

„Golden State Warriors“ komanda užpildė laisvas vietas sudėtyje pasitinkant treniruočių stovyklą. 

„The Athletic“ praneša, jog San Fransisko klubas pasirašė sutartis ikisezoniniam periodui su Avery Bradley, Langstonu Galloway ir Jordanu Bellu, tuo metu treniruotėse plušėjęs Isaiah Thomasas liko be kontrakto.

11 sezonų patirtį sukaupęs Bradley praėjusį sezoną pradėjo Majamio „Heat“ ekipoje, bet kovą buvo iškeistas į Hjustono „Rockets“.

Isaiah Thomas

Isaiah  Thomas
Pozicija: PG
Amžius: 32
Ūgis: 175 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: JAV

30-metis žaidėjas praėjusiais metais NBA sužaidė 27 rungtynes, per kurias aikštėje praleido po 22 minutes, įmetė po 6,4 taško, atkovojo po 2,1 kamuolio ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo. 2020 metais jis su Los Andželo „Lakers“ laimėjo NBA.

Galloway atvyksta iš NBA vicečempionų gretų – Finikso „Suns“ komandos. Praėjusį sezoną 29-erių gynėjo rodikliai siekė 4,6 taško ir 1 atkovotą kamuolį per 10 žaidimo minučių.

Vietos po saule NBA neberandantis Bellas 2020-2021 m. sezone sužaidė vos šešerias rungtynes: penkerias atstovaujant Vašingtono „Wizards“ ir vienas sugrįžus į „Warriors“ klubą.

Jis vidutiniškai aikštėje praleido po 13 minučių, pelnė po 2,5 taško, sugriebė po 4 kamuolius ir atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

26-erių Bellas „Warriors“ atstovavo karjeros pradžioje 2017-2019 m. bei pirmąjį karjeros sezoną tapo NBA čempionu.

Thomasas San Fransisko klubo stovyklą paliko nesulaukęs pasiūlymo pasirašyti sutarties, kurią mėgins sumedžioti kitoje komandoje.

Praėjusį sezoną 32-ejų gynėjas NBA sužaidė vos trejas rungtynes. Krepšininkas pagal trumpalaikį kontraktą atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“ ir per 16 minučių pelnė po 7,7 taško.

Tarp dalyvavusių Steve'o Kerro vadovaujamos komandos peržiūroje taip pat buvo Darrenas Collisonas ir Ryanas Arcidiacono. Pastarasis susitarė su Bostono „Celtics“.

„Warriors“ treniruočių stovykla startuos artėjantį antradienį.



Komentarai:

jeigu amerikietiska isdiduma padetu i sona, galetu i europa vaziuoti, gautu ta milijona per sezona, gautu ir zaisti, atgautu ir saves pasitikejima. jau 32-i, o vis dar vaiksto ant keliu ir prasosi i bet kokia komanda, kuriom jo kaip ir nereikia
2021-09-25
+6
Atsakyti
Hdjksldk
Nu kas is to kad puolime nes naudos bet tai gynyboj ką tas mazius padarys:D
2021-09-25
Atsakyti
Sss
gal i zalgiri
2021-09-25
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.