Naujoji LeBrono Jameso karjeros stotelė – „Lakers“

2018-07-02 03:24
Nuotr.: Twitter
Nuotr. Twitter

NBA žvaigždė LeBronas Jamesas apsisprendė keltis į naują komandą. 33-ejų metų 203 cm ūgio atletas dėl ketverių metų 154 mln. JAV dolerių vertės kontrakto susitarė su Los Andželo „Lakers“.

Apie tai pirmieji paskelbė „Klutch Sports“. Pirmąjį sezoną LeBronas naujoje komandoje uždirbs 35 mln. JAV dolerių, antrąjį – 37 mln. JAV dolerių, trečiąjį – 39 mln. JAV dolerių, o ketvirtąjį – 41 mln. JAV dolerių.

„Ačiū Šiaurės rytų Ohajui už 4 neįtikėtinus sezonus. Tai visada bus mano namai“, – savo „Instagram“ paskyroje žinute pasidalino LeBronas.

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Cleveland Cavaliers
Pozicija: SF
Amžius: 33
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

Žinias patvirtinęs „Yahoo“ žurnalistas Shamsas Chanaria pranešė, kad prieš ketvirtąjį kontrakto sezoną LeBronas galės nutraukti sutartį.

Tuo metu ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski teigia, kad dėl Jameso apsisprendimo nesikeičia Kawhi Leonardo situacija – jis ir toliau nori žaisti „Lakers“ klube.

Tai tapo trečioji Jameso karjeros komanda. Nuo 2003 iki 2010 metų jis žaidė Klivlando „Cavaliers“ klube, tuomet ketveriems metams persikėlė į Majamio „Heat“, o nuo 2014 iki šių metų gynė „Cavaliers“ garbę.

Puolėjas Klivlande galėjo ir toliau rungtyniauti, tačiau nusprendė pasinaudoti galimybe nutraukti kontraktą.

Su „Cavaliers“ Jamesas 2016 metais laimėjo NBA čempionų titulą. Su „Heat“ jis tai padarė 2012 ir 2013 metais.

LeBronas Klivlandą palieka būdamas svarbiausių kategorijų lyderiu. Jis klubo istorijoje pelnė daugiausiai taškų, atkovojo daugiausiai kamuolių, atliko daugiausiai rezultatyvių perdavimų ir perėmė daugiausiai kamuolių.

Vieną geriausių karjeros sezonų sužaidęs Jamesas vidutiniškai rinkdavo po 27,5 taško, atlikdavo po 9,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 8,6 kamuolio.



Komentarai:

Neck
kaip kekse laksto is vienos vietos i kita..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-02
+6
Atsakyti
MyzkPriesVeja
Visi ji prisimines kaip kekse atsidavusia tam kas daugiau duoda
2018-07-02
+2
Atsakyti
Mano karaliau tu vel apsisikai
Mano KaraliauKrepšinio Dievas jau ir taip viršijo šios komandos visas ribas ir galimybes, tad iš visų pastarųjų 8 metų labai ramiai galima reaguoti į pralaimėjimus, kai apie tai jau tiek aš, tiek visi Karaliaus gerbėjai žinojo. Visiskai ramu.Bet dabar pasakysiu kai ką, dėl ko geriausio visų laikų krepšininko heiteriai pasprings ;))) Amerikos spauda visur rašo, kad liepos mėnesyje su Jamesu labai nori susitikti tiek Warriors , tiek Celtics. Apie Lakers, sixers, rockets jau senai žinoma... Į warriors GOAT neis, nes jiems daug ko atsisakyti reikėtų, jei nori turėti gyvą legendą, bet jau dabar trinu rankom, kai perskaičiau Celtics klubo savininko žodžius, jog Celtics padarys viską, kad kitais metais Jamesą turėtų pas save ;))) oi giedos gaidžio balsu visokie šūdo gabaliukai ir pimpaluguriukai ;))) Celtics žino, kad nieko nėra svarbiau, nei turėti visų laikų geriausią krepšininką. O ir krepšinio Dievui Celtics idealiausia vieta: turės Jamesui pinigų maximaliam kontraktui per daug neatsisakius (iškeis tik Haywarda arba Irvingą), yra protingas treneris, komandą tiesiog surinkta Jameso propaguojamam žaidimui, aplink yra pilną snaiperių ir visi galintys gerai gintis. Celtics manau gan geriau nei Rockets ar Sixers.Nu ką gaidžiai, pasiklausysiu jūsų giedojimo lygiai po metų Celtics vs gsw ;)))--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Prisimenat pries menesi rasyta lebroninio fanatiko komentara?:D Vistgaidis kaip ardesi aiskindamas kaip jis juoksis is visu bei kaip is nevilties klyke neva trindamas rankas kaip visi nori jo susikto floperio, Celtics tiesiog ardysis del visu laiku apsisikelio nes Celtics tiesiog surinkta pagal steroidini:D Primyztakelnis gaidys jau prognozavo kas bus po metu Celtics vs GsW. Dar visas pasaulis juokiasi is leblocked pasirinkimo, o byron sedi kukciodamas kamputyje eilini syki galva sukises i srutu duobe.
2018-07-02
-7
Atsakyti
To flambo
Nebeverk :)
2018-07-02
-6
Atsakyti
Dabar reikia laukti ESPN kviliu kurie ims ji vadinti "the greatest Laker ever". Senis lebronas statistiskai aplenks absoliuciai visus - cia ir yra jo karjeros virsune. Statistika. Butent ta jis po saves ir paliks. Nieko daugiau. Lebrono fanams liks tiik tuscios kalbos, kad va va Lebronas buvo geresnis ant 0.2 ar 1.1 procento nei tas tas ar anas. Lebronas nepasivijo nei MJ, nepavij net Kobes. Zaidzia nuo 15 metu lygoje ir dar yra kas ji giria del statistikos..nu ir veplos. Bet vien pereiti i Lakers nera gana..seniui reikes daug geru zaideju. Juk jis nelaimi, neturi laimetojo mentaliteto. Ech...
2018-07-02
-10
Atsakyti
kasioguru
vaikai, baikit ta bajeri su tuo Kobe, jau net nebejuokinga... Lebronas seniai padejes ta apuoka i pavesi vos ne visais asmeniniais pasiekimais. liko pora sezonu, kad dar ir taskais aplenktu.
2018-07-02
+15
Atsakyti
Fanas
Nuo siol as Laker fanas :)
2018-07-02
+8
Atsakyti
Anonimas
Sveikinu. Bus nutraukta serija patekimo i finalus. Visas pasaulis juokiasi is sito pervertinto klouno.
2018-07-02
+14
Atsakyti
Mano karaliau tu vel apsisikai
O tai byron dar nepasirode?:DDDDDD Chachacha kaip zvengiu:DD O tiek xujasosas grasino kaip leblocked eis i Boston ir visi apsisiks is baimes:DD
2018-07-02
+14
Atsakyti
Max ar pagailejo
Ar cia tikrai maxas? Ar vis delto pagailejo lakersu jis del max? Nes cp3 gaus 6mln daugiau per 4eris ir tikrai visi suprantam, kad the king turretu gaut daugiau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-02
-9
Atsakyti
?
Paziurek i jo rasyba, nera ka diskutuot kai zmogus rasyt nemoka o cia izvalgas daro :D
2018-07-02
-3
Atsakyti
To fanas
Gali strechint denga kad vietoj 17milu isdalintu per daugiau metu ir dar atsirastu dabar apie 10-12mil, ir siaip lakers dabar tikrai ne minuse sedi :D jie gi galejo pasirasyt du maxus tai iskur cia spangsti kad minuse neįsivaizduoju :D o randle resignintis gali perzengt algu kepure

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-02
+8
Atsakyti
?
As ne kobfanis, bet kad ir ka laimes James jis liks Kobes seselyje. Ir siaip jau dabar pagal sudeti nera kruva grybu ten nors vis tiek nieko nelaimes sita parodija begiojanti kaip kekse per klubus. Nuo siol labai gera antspauda lygoj paliks James - kekses antspauda.
2018-07-02
+7
Atsakyti
kasioguru
to ?

parodys lapucham kobfaniam, kaip su kruva grybuku galima playuofuose patriuksmaut, nes Kobe be kitu ryskiu zvaigzdziu tai vos ne dugne sedejo.
2018-07-02
-7
Atsakyti
kasioguru
ateina Bronius LA pakelt is dugno? idomu. bet blin kaip issigime lyga, rytai tampa kaip D lyga, visos ryskiausios zvaigzdes zais vakaruose. vienintelis Irvingas liko rytuose is ryskesniu.
2018-07-02
Atsakyti
?
Tiesiog apgailetinas sprendimas :D Dabar jau tikrai visada bus Kobes seselyje :D
2018-07-02
Atsakyti
Nu Lakers
jau 9 danguje. Net prastai zaisdami 1 sezona ir tai aisku, kad James vien individualiais veiksmais atvestu juos i PO, tad Lakers ten gryzta po ilgos pertraukos.
2018-07-02
+10
Atsakyti
djgaffer
Viskas logiška.Viena geriausių organizacijų,legendinis klubas,turi jis ten namus,klimatas pasakiškas,komanda kylanti su daug gero jaunimo.Babkių užsikals dar daugiau,tai aišku,kad teisingai padarė.Vakarai išvis dabar kaip kosmosas pasidarė,rytams šansų praktiškai jokių.Pagaliau pamatysim Bronių žaidžiantį kitoje Amerikos pakrantėje.Nu čia bus labai įdomu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-02
-7
Atsakyti
Curica
Mano naujoji megstamiausia komanda.

Tikiuosi suras dar viena super stara ir tada vakarai bus triuksmingi. Del Leonardo nezinau, jis traumu maisas, bet manau butu gerai vis vien, kadangi nelabai yra pasirinkimo. Tikiuos taip ir bus. Sekme s Lebrai. Laimek LA ziedus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-07-02
-5
Atsakyti
fanaska jus cia kalbat apie cousinsa ir pns :D lakers neturi pinigu daugiau ,jau minuse sedi ,pasirase sutartis su lancu,kcp ir mcgee 20 lemu per visus,lakers buvo svarbu gauti zvaigdze jie gavo ,geogre turbut zinojo todel ir neejo i lakers,matyt nenori but sulindes i seseli ir nesekmiu atveju butu kaltinamas nieko nepadejas lebronui,lakers praras ir radle prie to pacio ,tai vargu ar cia viskas daroma del pergaliu ar marketingo LA ,leonarda? na nezinau ,per daug jau suzvaigdzejas tapo ir ji mainyt i visus jaunus neverta,jai labai nores pats kitais metais ateis uz dyka nelabai jie ten su lebronu tiktu ,jam isvis reikejo spurs likt ,butu komandos veidas su garantuotu marskineliu iskelimu ,geras ir sanantonijuje klimatas tiesiog nori but holivudo zvaigdze o ne nba kaip ir kyrie kuris jau skiedzia kad i new yorka nori


galvoju kodel tavo izvalgos tokios kvailos, tada pamaciau, jog dedi tarpus pries kablelius, tai daug pasako apie zmogaus intelekto koeficienta.
2018-07-02
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 36

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.