LeBronas tritaškiu išplėšė pergalę Oklande (video, statistika)

2014-02-13 09:05
Nuotr.:

LeBronas Jamesas tritaškiu išplėšė „Heat“ pergalę
LeBronas Jamesas tritaškiu išplėšė „Heat“ pergalę
Nuotr. AP – Scanpix
Taiklus LeBrono Jameso tritaškis paskutinę rungtynių sekundę lėmė Majamio „Heat“ (37-14) pergalę Nacionalinėje krepšinio asociacijoje. „Heat“ svečiuose 111:110 (28:20, 29:26, 27:36, 27:28) nugalėjo „Golden State Warriors“ (31-22) ekipą.

Jamesas pelnė 36 taškus, atkovojo 13 kamuolių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus, taip dar kartą būdamas per plauką nuo trigubo dublio, o dvikovos pabaigoje spindėjo puolime.

„Heat“ lyderio tritaškis persvėrė rezultatą (107:105), tačiau kitoje atakoje Stephenas Curry pataikė dvitaškį ir švieslentėje vėl degė lygybė.

Jamesas tada pataikė vieną baudą iš dviejų, o Curry atsakė dvitaškiu su pražanga, taip suteikdamas „Warriors“ dviejų taškų pranašumą. Tačiau paskutinis žodis priklausė Jamesui.

Naudingiausias praėjusio sezono lygos krepšininkas švystelėjo tritaškį iš kairiojo šono ir metimas skrodė tinklelį, „Warriors“ palikdamas vos 0,1 sekundės.

Tai buvo ketvirtas taiklus Jameso tritaškis rungtynėse.

„Heat“ šiame mače vertėsi be Dwyane'o Wade'o, kuris prieš pat rungtynes buvo išimtas iš registruotų žaidėjų sąrašo dėl pėdos skausmų.

„Warriors“: Stephenas Curry 29, Davidas Lee 21 (11 atk. kam.), Klay Thompsonas 17, Harrisonas Barnesas 14. 

„Heat“: LeBronas Jamesas 36 (13 atk. kam., 9 rez. perd.), Chrisas Boshas 19, Michaelas Beasley 16, Mario Chalmersas 12, Norrisas Cole'as 10.

Pergalingas Jameso metimas:

http://www.youtube.com/watch?v=YI1GLB-byeQ



Komentarai:

Ir šaras su macijausku būtent ir yra tie tipiniai nepritapėliai.Pvz ,kai realūs krepšinio genijai nepritapo cirke iš esmės tik todėl,kad nemoka dėt..
2014-02-14
+7
Atsakyti
kasioguru kliedi vaikas,o jei ne vaikas ,tai užuojauta. Nesuvoki ,nei kokios tada taisyklės buvo nei koks dabar cirkas likęs iš žydelių pinigų darymo cecho..

MJ šitam cirke darytų 50 taškų vidutiniškai ir čia ne mano sugalvota..
2014-02-14
-3
Atsakyti
Portorikas
Tai dar Vasilio Spannoulio nepamirst reiktu irgi Europos Pseudo Mega Zvaigzde tikrai geras zaidejas bet net ir jis nepritapo NBA o buvo viso labo Bench Warmer'is :D
2014-02-14
-12
Atsakyti
> forgot

grybas esi totalus. :) jau su Jono ir Donces pvz tai prajuokinai. :) o as tau kita pvz - kaip Europoj pirmo ryskumo zvaigzdes Saras su Macu NBA buvo grybai? ka i tai atsakytum? zo, nematau reikalo aiskint. va zemiau vienas matos supranta esme, kas ir kaip. o esme ta, kad pries MJ nedaug buvo galinciu pasigint. tavo paminetas Russelas buvo eilinis niekalas gynyboj, kuri MJ dure kaip norejo ir kada norejo. ir kad kasis buvo protingesnis, tai anekdotas. :) ar tu bent matei tu laiku kasi? vien jau tai, kad dabar NBA tiek uzsienieciu is Europos losia, sako, kad kasis kaip tik tapo universalesnis. anksciau tai tikrai budavo bek ir mesk, zonine gynyba isvis buvo nezinomas dalykas NBA.
2014-02-14
-15
Atsakyti
kasioguruforgotkobe Bet palygint dabartiniu ir praeities zvaigzdziu vistiek neiseis, nes NBA siandien kitoks zaidimas vyrauja, nei buvo pries 15-20 metu.Čia teisinga mintis.MJ laikais žaidimas daug kietesnis,taisyklės visiškai kitos...Kažkas paskaičiavo,kad šiais laikais MJ vidutiniškai ridentų po 40 ar 50 tašku..Šiaip svarbu ir koks žmogus buvo ar lemiamais momentais nedrebėjo...Būtent čia MJ buvo stiprus,jau nekalbant ,kad ir fiziškai kūnas ir dabar idealus krepšininkui tik tokie mutantai kaip durantas iškreipia vaizdą...nemestu MJ po 50 tai tikrai. nors taisykles dabar svelnesnes, oponentai kur kas stipresni. MJ laikais tokiu geru atletu kaip jis nebuvo daug. vien paziurejus pvz finalus su Jazz, kai ji dengdavo Hornacekas, tai net juokas imdavo. :) vienas kitas budavo toks greitas stiprus ir vikrus kaip MJ. siu dienu NBA zaideju atletisumas kitam lygy ir 1x1 apzaist varzova nebutu taip lengva. kitas dalykas - dabartinej NBA daug daugiau talento puolime, todel daugiau tasku sumestu komandos draugai, nereiketu vienam tiek metyt, nebent labai savanaudiskai zaistu. aisku, turetu tasku vidurki ne mazesni, nei tuomet, bet tikrai jis nebutu nei 40, nei tuo labiau 50.


Nušneki.Negrai 20m atgal maziau atletiški buvo? Jordana Rusellas dengė.

Tiesa krepšinis tada buvo protingesnis,todėl ir žaidėjai kaip stocktonas su hornačeku bei kitais rasdavo vietą..

Dabar ką tu matai NBA,tai daugumoje atveju be smegenų-bėk ir mesk.Kaip čia yra ,kad Eurolygoje visiškai nepažaidęs Rubio,NBA rezultatus rodęs Valančiūnas su Motiejūnu buvo nuliai EČ? Va tau ir atsakymas kodėl dabar MJ mestų 40-50..Šie skaičiai ne iš lempos buvo straipsnis su išsamia analize,o tai vyksta dėl radikaliai pakeistų taisyklių.Taisyklės sutelkos į kuo didesnę atakuojančio žaidėjo laisvę... Jordaną daužė,o dabar negali ir prisiliest! Jauti skirtumą?
2014-02-13
-11
Atsakyti
Bow to the king!
2014-02-13
-8
Atsakyti
Portorikas
Patinka man kai lygina kazkoki snargliai praeities NBA su dabartine. Nors manau net Bulls'u varzybu nera mate. Jai dabartini Lebrona mes detumem i tu laiku NBA jis laisvai rinktu 80 tasku. Jus suprantat, kad visais laikais zmones tobuleja? Kur pries 20 metu niekas neisivaizdavo kad moteris 5 metru karti gali persokt dabar Isimbajeva kiekviena treniruote persoka. Kur buvo rekordai pries 20 metu kur yra dabar. Kur buvo treniruociu, mitybos programos kokios yra dabar. Kokios taikomos programos, masazai, galiausiai kokio dopingo jiem duoda dabar ir dave anksciau. VISKAS PASIKEITE IR PATOBULEJO. M.J. as laikyciau zmogum is dabarties nukeltu i praeiti. Taip islavinto ir istreniruoto atleto nebuvo NBA jokio analogo. Dabar turim Iggy su Jordano jega. Bryanta - kuris praktiskai kopija jordano. Tada jaunesnis Wade su Jordano greiciais ir kordinacija. Ir turim James, kuris praktiskai najadaris dabartiniame krepsinyje - jautis, lokomotyvas ir t.t .

Dabar apie Jordano laiku grajokus: ziauriai tingiu isrinkinet po viena bet jai dar losit apie jordano 60 tasku dabartiniame krepsinyje tikrai nepatingesiu ir isrinksiu visus medzius ir grybus per kuriuos deliodavo ar eidavo kiaurai jordanas. Dieve palyginkit Kukociu su Chandleriu ar dar kokiu centru. Turejo minksta metima bet isvis istizes buvo. Jordanas dabar tikrai butu tarp topscoreriu nesiginciju sakau kad jis tada buvo taspats kas duranta imesk i tuos laikus.
2014-02-13
-16
Atsakyti
forgotkobe Bet palygint dabartiniu ir praeities zvaigzdziu vistiek neiseis, nes NBA siandien kitoks zaidimas vyrauja, nei buvo pries 15-20 metu.Čia teisinga mintis.MJ laikais žaidimas daug kietesnis,taisyklės visiškai kitos...Kažkas paskaičiavo,kad šiais laikais MJ vidutiniškai ridentų po 40 ar 50 tašku..Šiaip svarbu ir koks žmogus buvo ar lemiamais momentais nedrebėjo...Būtent čia MJ buvo stiprus,jau nekalbant ,kad ir fiziškai kūnas ir dabar idealus krepšininkui tik tokie mutantai kaip durantas iškreipia vaizdą...


nemestu MJ po 50 tai tikrai. nors taisykles dabar svelnesnes, oponentai kur kas stipresni. MJ laikais tokiu geru atletu kaip jis nebuvo daug. vien paziurejus pvz finalus su Jazz, kai ji dengdavo Hornacekas, tai net juokas imdavo. :) vienas kitas budavo toks greitas stiprus ir vikrus kaip MJ. siu dienu NBA zaideju atletisumas kitam lygy ir 1x1 apzaist varzova nebutu taip lengva. kitas dalykas - dabartinej NBA daug daugiau talento puolime, todel daugiau tasku sumestu komandos draugai, nereiketu vienam tiek metyt, nebent labai savanaudiskai zaistu. aisku, turetu tasku vidurki ne mazesni, nei tuomet, bet tikrai jis nebutu nei 40, nei tuo labiau 50.
2014-02-13
+7
Atsakyti
Išgraušk Iguodala, gyvenime neprilygsi LJ :))
2014-02-13
+1
Atsakyti
Anonimas
Vienas gamewinneris ir jau kalba apie MVP atėmimą iš Duranto... Eikit geriau žaisti kompiuterinius žaidimus, vaikeliai, nes bandwagonnerių niekam nereik :)
2014-02-13
+3
Atsakyti
kobe Bet palygint dabartiniu ir praeities zvaigzdziu vistiek neiseis, nes NBA siandien kitoks zaidimas vyrauja, nei buvo pries 15-20 metu.


Čia teisinga mintis.MJ laikais žaidimas daug kietesnis,taisyklės visiškai kitos...Kažkas paskaičiavo,kad šiais laikais MJ vidutiniškai ridentų po 40 ar 50 tašku..

Šiaip svarbu ir koks žmogus buvo ar lemiamais momentais nedrebėjo...Būtent čia MJ buvo stiprus,jau nekalbant ,kad ir fiziškai kūnas ir dabar idealus krepšininkui tik tokie mutantai kaip durantas iškreipia vaizdą...
2014-02-13
-13
Atsakyti
kobe
Vistiek ateis diena, kai atsiras geresni uz MJ, Kobe, Lebrona. Laikas juda i prieki, jaunimas turi super pavyzdziu siekt diziausiu tikslu, kaip kad Kobe ar Lebronas turejo. Siandien jaunimas bunent is LBJ, KB24 ir kitu ima pavyzdzius. Krepsinis tobuleja taip pat kaip ir visos technologijos ir kiti dalykai. Bet palygint dabartiniu ir praeities zvaigzdziu vistiek neiseis, nes NBA siandien kitoks zaidimas vyrauja, nei buvo pries 15-20 metu.
2014-02-13
+1
Atsakyti
kirminas
Kiek jus dar lyginsite ta LeBrona ir M.Jordan'a? Geriau paklauskite saves : o kiek as esu mates M.Jordan'a zaidusi gyvai? Daugumai jusu yra tiek metu dabar, kad jums bunant 6-meciams Jordan'as jau baiginejo karjera Bulls komandoje. O jutube klipukai nieko nereiskia. Ir tai yra du zmones, kuriu lyginti negalima. Juk era buvo visai ne ta. M.Jordan'o eros zaidejai uzdirbo tai, ka dabar gauna visi nauji nesuauge ir nesubrende vaikai ateje i sita lyga. Apie gynybos ir taisykliu skirtumus nediskutuosiu nes tai taip akivaizdu kaip atskirti bata nuo paciuzos.

Kad ir kiek Lebronas ymestu tasku per karjera, kad ir kiek jis laimetu MVP, cempionu ziedu, finalu MVP ir taptu olimpinis cempionas, jis niekada nepralenks MJ. Netik todel kad netapo laimetoju NCAA, bet ir del to, kad MJ niekada nepralaimejo finalo ir visuose buvo dominuojantis. Jokio pralaimejimo.

na o laimejes 20 ziedu jis netaps geriausias, nes Bill Russell, Sam Jones, Tom Heinsohn, K C Jones, Tom Sanders, John Havlicek, Jim Loscutoff, frank Ramsey ir Robert Horry yra laimeje daugiau nei MJ, bet ju pavardziu minint geriausia visu laiku zaideja net nesigirdi minint!

Todel gerbkite ir mylekite savo didvyrius, bet nereikia ju kelti ten, kur jiems nepriklauso.
2014-02-13
-12
Atsakyti
jonceblembaforgotKoks dar Jordanas.Durantas jį neperseniausiai maude. O ir gynyboje suvystė keletą kartų.Taip kad 1 vs 1 ,tai broniui šansų prieš Durantą jokių.Statistikos ir skaičiukų vergai aišku pasiginčytų,bet juk čia komandinis sportas..Prastas tu egzpertas jeigu pagal vienas rungtynes zaidejus vertini.


Manai esas egzpertų egzpertas ,kad gali kitus vertint?

Taip realiai man uzteko tik kelių rungtynių,nes NBA visiškai nežiūriu.Tiesiog pamačiau fizines žaidėjų galimybes ir man to užteko...

Jei bronius užsivaręs steroidų pririjęs atrodo kiečiau nebūna,tai Duranto greitis bei ilgos rankos gynyboj bet ką uždusintų jei norėtų.Bronius stogų prisibijojo ,tai lempas leido...

Be to skirtingai nuo Broniaus Durantas turi neuždengiamą,bei kartu geresnį metimą..

Tai ties kuria vieta Bronius geresnis?

Duranto 1 on 1 turbūt net Jordanas nepaimtų.
2014-02-13
-5
Atsakyti
Anonimas
Siuo metu Lebronas geriausias pasaulyje. Ir top3 of all time...
2014-02-13
-17
Atsakyti
jastin
na cia grazus bet kaskas geriuo turejo ivykti nes tokio kaip ir gero derinio ir nebuvo nes metimas per.rankas buvo o laiko neliko tai jau priverstinia metimas buvo bet gerai kad pataike.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-13
+4
Atsakyti
Sudetingas bet grazus metimas galejo buzzer beater buti bet svarbu pataike :)
2014-02-13
-10
Atsakyti
forgotKoks dar Jordanas.Durantas jį neperseniausiai maude. O ir gynyboje suvystė keletą kartų.Taip kad 1 vs 1 ,tai broniui šansų prieš Durantą jokių.Statistikos ir skaičiukų vergai aišku pasiginčytų,bet juk čia komandinis sportas..


Prastas tu egzpertas jeigu pagal vienas rungtynes zaidejus vertini.
2014-02-13
+2
Atsakyti
man siaip LBJ labiau patinka kaip zaidejas ,bet Durantas tikrai vertesnis MVP
2014-02-13
-16
Atsakyti
sdeepkasioguruas manaukad LBJ pranoks MJ nepaisant to kiek MVP ar Ziedu surinks, tankas, respect.pagal ka pranoks? pagal taskus, tai tikiu, kad labai realiai gali aplenkt. pagal sezono MVP - irgi. bet visumoj tai nereik lygint nesulyginamu dalyku. MJ eroj niekam nekildavo klausimu, kas geriausias, o cia tai Kobe, tai KD - vadinasi, ne toks jau ir geriausias, jei diskusijos kyla. ir siaip prisiminus su kokia komanda 2011 finale kaip gedingai pralose Mavs senukam, tai... tokiu bajeriu pas MJ karjeroj ner buve.Mavs tuo metu turėjo piukią sudėtį, o Heat trejetas žaidė tik pirmą sezoną, tai kokia čia gėda? Jau kad nuėjo iki finalo yra didžiulis pasiekimas, o tu čia gėda sugebi įžvelgt...


tokiu puikiu sudeciu pilna NBA, bet kazko tos puikios sudetys nekazka teparodo. visi svarbiausi zaidejai - Dirkas, Kiddas, Terry, Marionas buvo gerokai virs 30. nu kvaili jankiai dar galvoja, kad Chandleris ten tipo labai jau svarbus buvo, bet nieko as ten ypatingo nemaciau, toks pat average centras, koks buvo Sarlotej, koks dabar yra Niujorke. overrated. plius dar nereik pamirst, kad vienas komandos lyderiu Butleris buvo traumuotas. o cia big3 superzvaigzdes, paciam savo pike, ir nesugebejo paimt senuku. o del gedos tai turejau omeny pati Lebrona, kuris finale ketvirtuose keliniuose budavo visiskai pasimetes. i joki MVP net nebuvo panasu. MVP ten buvo vienas ir aiskus kasiorius - Dirkas. ir pernai metu nereik pamirst, kur didziule sekme ir akli teisejai leido Heat 6-se issikapanot, nes jau ir patys sunkiai tikejo, kad istemps.
2014-02-13
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 38

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.