Po nesėkmės prastą žaidimą ketvirtajame kėlinyje akcentavęs Adomaitis: „Momentais nustojome žaisti"

2021-01-18 10:52
Nuotr.: stopkadras
Nuotr. stopkadras

Dainius Adomaitis prie Jeruzalės „Hapoel“ vairo debiutavo pralaimėjimu, o pasibaigus susitikimui akcentavo prastai sužaistą ketvirtąjį kėlinį.

„Hapoel“ trečiajame ketvirtyje turėjo 18 taškų pranašumą, bet ketvirtąjį kėlinuką pralaimėjo 11:29 ir nepateko į antrąjį Balkanų tarptautinės krepšinio lygos etapą.

„Pagrindinis dalykas buvo energija, – apie išbarstytą pranašumą sakė Adomaitis. – Energija ir darbas gynyboje. Atidavėme jiems per daug lengvų taškų, o gynyboje nesilaikėme taisyklių, kurias buvome aptarę prieš rungtynes.“

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
81,8
Pelno taškų: 81,8
Taiklumas: 45,9%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 94
Blogiausias pasiekimas: 73
Daugiausia pelno: Tashawn Thomas

„Pirmus tris ketvirčius kai kuriais momentais atrodėme gerai, bet ketvirtajame kėlinyje tiesiog nukrito mūsų energija ir negalėjome išpildyti susitarimų ginantis“, – pridėjo strategas.

Priminus, kad panaši situacija, kuomet buvo iššvaistytas solidus pranašumas, nutiko ir praėjusios savaitės Čempionų lygos mače su Ankaros „Turk Telekom“, Adomaitis teigė, kad tokias klaidas reikės išgyvendinti.

„Galima sakyti, jog tai tam tikras deja vu, ar ne? Taip, buvo panaši istorija. Manau, jog turime peržiūrėti bei išanalizuoti video medžiagą ir nekartoti tų pačių klaidų“, – sakė Adomaitis.

„Kai pirmauji 15 taškų, visada svarbu kontroliuoti padėtį, tačiau negali nustoti žaisti. Kai kuriais momentais ketvirtajame kėlinyje mes nustojome žaisti, mes nejudinome kamuolio. 

Be abejo, galima sakyti, jog prametėme laisvų metimų, bet varžovai (ketvirtajame kėlinyje) pelnė 29 taškus. Taigi, didžiausia problema yra čia“, – baigė Adomaitis.



Komentarai:

djgaffer
Nespėjo jis ten dar nieko tieem žaidėjam perduoti.Tai kai įgijo persvarą ir pametė galvas.O kadangi treneris dar naujas,tai ir neįsiklausė,kaip ir ką daryti.O su laiku matysim,ar čia atsitiktinumas,ar tendencija.
2021-01-18
+7
Atsakyti
Anonimas
Kol kas matome toki pati fizruka, koks buvo ryte ir rinktineje. Vienas prie vieno tie patys atmazai. Issvaistyti 18 tasku persvara per ketvirta kelini butu net NBA komandoms didelis issukis.
2021-01-18
-6
Atsakyti
Pool
nustojome žaisti, tuos pačius žodžius kartoja kaip ir ryte
2021-01-18
+7
Atsakyti
uz zalgiri
jo komandos praktiskai visuomet subyra lemiamu momentu, butu keista jei izraelyje butu kitaip. visi kazkaip greit pamirso kad sitas guru sugebejo prapilt pusfinaly Krapikui kuris turejo silpnesne sudeti
2021-01-18
-1
Atsakyti
Žibėnas
Ir vėl žaidėjai kalti? Kada tu fizrukas prisiimsi atsakomybę?
2021-01-18
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.