Delašas keliasi į Talino ekipą

2016-01-01 15:04
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Buvęs Kauno „Žalgirio“ komandos narys Mario Delašas susirado naują ekipą. 25-erių metų 207 cm ūgio kroatas pasirašė sutartį su Talino „Kalev/Cramo“ klubu.

Praėjusį sezoną krepšininkas rungtyniavo Zagrebo „Cedevita“ komandoje ir Eurolygoje sužaidė 10 mačų ir tik kartą rungtynes pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Jis vidutiniškai per 19 minučių pelnydavo po 5,8 taško, atkovodavo po 3,1 kamuolio, atlikdavo po 0,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 3,7 naudingumo balo.

Krepšininkas šį sezoną pradėjo be komandos.

Žaidėjas 2010-2013 metais priklausė „Žalgiriui“. Tiesa, Delašas tik 2012-2013 metais kauniečių gretose praleido visą sezoną. Iki tol jis nuolat būdavo skolinamas vis kitoms ekipoms: „Šiauliams“, Kauno „Baltams“ ir Zagrebo „Cibona“.

Naujoji Delašo komanda rungtyniauja Estijos pirmenybėse bei Vieningoje lygoje.



Komentarai:

Nu sitas koks graudus buvo eina nafik... be reikalo tampesi Zalgiris su juo,iskart matesi kad nieko nebus is jo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-01-01
+2
Atsakyti
Anonimas
eina sau taip nusivažiavo iki estijos lygio, na tikrai graudu, juk kažkada buvo laikomas perspektyviausiu. galima drąsiai teigti, kad žalgiris jį sužlugdė per tuos skolinimus ir nepasitikėjimu jauno žaidėjo. gerai kad Kuzminskas laiku pabėgo, antraip loštu dabar lkl
2016-01-01
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.