Varianto dar artėjantį sezoną debiutuoti NBA neatmetantis Jokubaitis: „Vasaros lygoje pamatysime, ko man trūksta“

2021-08-06 22:42
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

34-uoju šaukimu Niujorko „Knicks“ klubo į NBA pakviestas Rokas Jokubaitis neatmeta galimybės jau artėjantį sezoną debiutuoti stipriausioje pasaulio lygoje.

„Nypost.com“ žurnalistas Marcas Bermanas praneša, jog lietuvis bendraudamas per „Zoom“ pranešė, jog 100 procentų neatmeta galimybės dar artėjantį sezoną debiutuoti NBA.

20-metis gynėjas šiuo metu pluša „Knicks“ treniruotėse ir ruošiasi Las Vegase vyksiančiai NBA vasaros lygai.

Rokas Jokubaitis

Rokas  Jokubaitis
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PG
Amžius: 20
Ūgis: 192 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Mažeikiai, Lietuva

„Pamatysime vasaros lygoje, ko man trūksta, jog galėčiau žaisti stipriausioje pasaulio lygoje, – kalbėjo Jokubaitis. – Nesu patyręs rungtyniauti tokiu greičiu bei agresyvumu.“

Prieš rugpjūčio 8-ąją startuosiančią vasaros lyga naujoji Jokubaičio ekipa Europoje „Barcelona“ paskelbė suteikusi leidimą Lietuvos talentui pasinaudoti gauta galimybe, bet dalyvavimas Las Vegase vyksiančiame turnyre – apribotas: gynėjas sužais tik pirmąsias trejas rungtynes, nors turnyro kalendoriuje yra suplanuoti mažiausiai penki mačai.

„Knicks“ rugpjūčio 8 d. susitiks su Toronto „Raptors“, rugpjūčio 11 d. – su Los Andželo „Lakers“, rugpjūčio 13 d. – su Detroito „Pistons“.

Anksčiau skelbėme, jog už Jokubaičio pardavimą Kauno „Žalgiris“ iš „Barcelonos“ gaus apie 230 tūkst. eurų išpirką. Vis dėlto, jei lietuvis dar šią vasarą pasirašytų garantuotą kontraktą su „Knicks“, tinklalapio „BasketNews“ žiniomis, Kauno klubui atitektų 750 tūkst. JAV dolerių.



Komentarai:

Anonimas
sianakt zais rokas ir kiti lietuviai?
2021-08-07
-3
Atsakyti
antanas
o kodel visu neleidzia suzaisti juk tai tik keleta dienu
2021-08-07
-2
Atsakyti
Anonimas
panasu, kad atsakovai su tokiais paciais garbanotais kusiais. ok, mandros naujoviskos sukuosenos, nu bet ne ant virsugalvio palikt garbanu kuoksta. slykstu. juodukams, su saiku, tinka, bet ne blondiniukams.
2021-08-07
+12
Atsakyti
Anonimas
truksta - visko
2021-08-07
+1
Atsakyti
Anonimas
pritariu del kūšio ant galvos
2021-08-07
-1
Atsakyti
Anonimas
ko truksta? kushi nuo galvos nusikirpti, aerodinamika pageres metimo
2021-08-07
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 14

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.