NBA keliu: Čempionų lyga kitame sezone turės įkrintamąsias

2021-07-05 16:27
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

FIBA Čempionų lyga 2021-2022 m. sezoną pasitinka atnaujintu pirmenybių formatu.

Pranešime spaudai teigiama, kad reguliariajame sezone 32 klubai bus suskirstyti į aštuonias grupes. Pirmąsias vietas grupėje užėmusios komandos automatiškai užsitikrins kelialapį į aštuntfinalį, tačiau antrą ir trečią pozicijas užėmusios ekipos susigrums įkrintamosiose.

Į įkrintamąsias patekusios komandos žais tarpusavio seriją iki dviejų pergalių, o serijos nugalėtojas gaus kelialapį į aštuntfinalį.

Aštuntfinalyje vėl lauks grupių etapas, kuriame 16 klubų bus išskirstyti į keturias grupes, o pirmąsias dvi vietas užėmusios komandos pateks į ketvirtfinalį.

Ketvirtfinalio serijos vyks balandžio mėnesį ir jos bus žaidžiamos iki dviejų pergalių. Pasibaigus ketvirtfinaliams gegužės mėnesį bus rengiamas finalo ketvertas. Pusfinaliai bus sužaisti penktadienį, o finalas – sekmadienį.

Reguliariojo sezono ir atrankos etapų burtai bus traukiami liepos 7 d. Turnyro čempionams atiteks 1 mln. eurų piniginis prizas.



Komentarai:

o kada startas?
2021-07-06
-4
Atsakyti
Anonimas
nera tokio zodzio. play in . Bet kai kurie zmones savo sugalvoja
2021-07-05
-6
Atsakyti
Anonimas
djgaffer Sistema su tom įkrintamom pasidarė kažkokia makalynė.Aišku,rungtynių daugiau gaunasi,čia jau pliusas.Ir galimybė eiti toliau tampa lengviau įgyvendinama.Bet jei labiau neįsigilinsi,tai gaunasi toks grupių ir skaičių mišinys,kurį ne iš karto galima suprasti.
2021-07-05
-7
Atsakyti
optimistas
Nekreipk dėmesio. Glušiams užėjo noras mandriau parašyt, tai ir pribūrė.
2021-07-05
+4
Atsakyti
Nepagaunu
ką reiškia įkrintamosios?
2021-07-05
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.