Atėnuose prisistatęs Grigonis pateikė pagrindinį EČ skirtumą nuo Eurolygos

2022-09-16 13:29

Marius Grigonis su PAO marškinėliais turėtų debiutuoti rugsėjo 23 dieną.

Po pasirodymo Europos čempionate Marius Grigonis jau prisistatė Atėnuose.

Tarpsezoniu Atėnų „Panathinaikos“ papildęs Grigonis pažadėjo atiduoti visas jėgas kaunantis už žaliai baltus marškinėlius.

„Esu labai laimingas būdamas čia, – tik atvykęs į Graikiją oro uoste sakė Grigonis. – Visi žino, kas aš esu ir ką galiu duoti. Darysiu tai, ką visada dariau. Suteiksiu energijos ir būsiu kovotojas aikštėje. Nemėgstu kalbėti apie save, bet galiu pažadėti atsidavimą ir kovotojo mentalitetą.“

Atėnų klube Grigonis sutiks Artūrą Gudaitį, kurį pažįsta jau daug metų. Gynėjas tikisi, jog tai padės greičiau apsiprasti aikštėje.

„Pažįstu Gudaitį nuo 15 ar 16 metų, žaidėme kartu rinktinėje. Vienas iš ypatingų dalykų yra tas, jog galime kalbėti gimtąja kalba ir niekas mūsų nesupras. Vienas kitą pažįstame ir tai mums padės greičiau prisitaikyti bei žaisti savo žaidimą“, – pasakojo lietuvis.

Grigonis taip pat pasidalino mintimis apie vykstantį Europos čempionatą bei pateikė pagrindinį turnyro skirtumą nuo Eurolygos.

„Beprotiškas turnyras. Ir NBA žaidėjams nėra lengva. Galiu būti geriausias pasaulyje, bet ten yra sunku. Krepšinis čia kitoks nei NBA ir bet kas gali nugalėti bet ką. Lenkija tai įrodė. Aišku, reikia ir sėkmės, nes pralaimėjimas reiškia turnyro pabaigą. 

Eurolygoje yra kitaip, nes čia yra sezonas, per jį komanda gali paaugti, pasikeisti. Rinktinės gali turėti tokius žaidėjus kaip Luka Dončičius ar Giannis Antetokounmpo, bet kartais ne viskas bus gerai, kaip pamatėme pirmenybėse“, – išdėstė Grigonis.

Grigonis su PAO marškinėliais turėtų debiutuoti rugsėjo 23-24 d. Pavloso Giannakopouloso garbei rengiamame draugiškame turnyre.



Komentarai:

Anonimas
O ka sakyti,taip as nevykelis todel zaisiu panatinaicos? Daugiausia tai viska uzkliuna kompleksuotiems snargliams kuriems labai svarbu kas ka pasakys,jautrus zmones..
2022-09-17
+12
Atsakyti
Antanas
girdejau graikai jau zvengia is sito nevy.kelio
2022-09-16
-8
Atsakyti
Aciu
Dievui, ne i zalgiri sis vaflis. adios rizas.gali niekad negrizt nes visi ir taip zino kad sasyska esi
2022-09-16
-19
Atsakyti
Aciu
pisk grigoni sasmauka
2022-09-16
Atsakyti
Anonimas
nu tikrai geras jisai nu bet pilnas arogancijos dažnai per daug kalba per daug y save atkreipe diemesi bet žaidiejas puikui sekmes tau mariau
2022-09-16
-4
Atsakyti
Xrd
maniau pasakys pagrindinis skirtumas yra teisejai
2022-09-16
+13
Atsakyti
A.
"Visi zino kas as esu". man panašu i arogantiška ir neiskirtiniu bruožų gynėją, kuris panašus i Šarą, tik neturi jokių titulu.
2022-09-16
-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.