Donatas Motiejūnas iš rinktinės atstovų pasigedo dėmesio

2018-02-12 10:08
Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Donatas Motiejūnas nori ir visada norėjo žaisti Lietuvos rinktinėje, tačiau prieš artėjantį FIBA langą negavo jokio dėmesio iš Lietuvos rinktinės. Taip jis neakivaizdžiai atsikirto vyriausiajam Lietuvos rinktinės treneriui Dainiui Adomaičiui.

Praėjusią savaitę pristatydamas rinktinės sudėtį, Adomaitis pareiškė, kad „nori matyti žaidėjus, kurie norėtų atvažiuoti ir kurių nereikėtų įkalbinėti“. Taip jis paaiškino faktą, kodėl Motiejūno nėra rinktinėje per antrą iš eilės langą.

Pats Motiejūnas dabar atsakė, kad jam trūko dėmesio iš nacionalinės komandos.

Šį sezoną metamos baudos

76%
16,0
Pataiko: 16,0
Taiklumas: 76,2%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 14
Daugiausia pataiko: Gediminas Orelikas

„Su manimi iš rinktinės niekas nesusisiekė. Nei skambino, nei parašė bent jau SMS. Gal tie žodžiai reiškia, kad pats turiu skambinti ir prašyti paimti mane į rinktinę. Iš kitos pusės, matyt, taip ir esu reikalingas“, – interviu tinklalapiui „24sek.lt“ sakė Motiejūnas.

Po to jis patvirtino trenerio Adomaičio išsakytas mintis, kad klubas, kuriam atstovauja Motiejūnas, Šandongo „Golden Stars“, nukreipė į Kinijos krepšinio federaciją.

„Kaip suprantu, federacija atsiuntė raštą klubui, kad mane išleistų į rinktinę. Klubas, naudodamasis taisyklėmis, nukreipė juos į Kinijos krepšinio federaciją. Spėju tuo viskas ir baigėsi“, – sakė Motiejūnas.

„Visiems kandidatams ir jų klubams buvo išsiųsti kvietimai, – praėjusį ketvirtadienį spaudos konferencijoje kalbėjo Adomaitis. – Klubai į tai visada atsako, dabar kai kurie neatsakė, bet buvo gauta informacija, kad tie žaidėjai atvyks. 

Iš Donato klubo nebuvo gauta jokia informacija. Vakar buvo susisiekta ir (klubo) pasakyta, kad kreiptis į (Kinijos krepšinio) federaciją dėl iškvietimo. Turime žaidėjų sąrašą ir remsimės tais žaidėjais, kurie yra šalia, kaip Želionis, ir žinome, kad nori atstovauti rinktinei ir tikrai bus.“

Per antrąjį FIBA langą Lietuvos rinktinės vasario 23-ąją ir 26-ąją Klaipėdoje žais atitinkamai su Vengrijos ir Kosovo rinktinėmis.

„Noriu ir visada norėjau“, – tinklalapiui „24sek.lt“ apie žaidimą rinktinėje sakė Motiejūnas.



Komentarai:

djgaffer
Kažkas negerai su Adomaičiu.Iki JAV nuskrenda,o iki Kinijos sunku.Ypač dar pas vieną geriausių šalies krepšininkų.Tai gerai,jei jau taip sunku iki Kinijos nuskrist,tai bent paskambink jmj?Technologijų amžius,dėmesį parodyk,ypač,dar kai pats Adomaitis šneka,kad dėmesio rodymas yra vienas pagrindinių darbų.Su Vasiliausku promachą padarė,dabar ir su D-MO.Negerai,kai treneris kažkokius dvigubus standartus taiko.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-14
+14
Atsakyti
Tiesa
Nematau, kad jis kur butu patobulejes ar kazka pagerines, antra labai truksta stabilumo , viena diena 30pts kita 11pts , tai tik parodo, kad jis nevertas buti rinktineje, manau butu zaides europoje butu gaves zaisti ir rinktineje, o dabar liks jis amziams kinijoje ar europos vidutiniokuose, ne ten pasuko kur reikia del pinigu vel uzlipo ant greblio kaip ir su rockets , jam pinigai rupi daugiau niekas, kuze protingai padare nes grizo ne I nezinoma lyga kuri velniai ten zino lugio o I antra stipriausia lyga- turnyra eurolyga , kur tikrai lygis aukstas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-14
+8
Atsakyti
Sn
Dar vienas Ilgauskas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-13
+8
Atsakyti
Rimvydas
Na, pradeda atsiliepti Motiejūnui tie sužvaigždėjimai. :) Kai jaunimo rinktinėje nesėdėdavo prie vieno stalo su komandos draugais. :) kai jautėsi per geras. Karma atsisuka, kai jo niekas nenori. Rinktinėje žaidimas parodė,kad labai silpnas yra ne tik NBA, bet ir Europoje, bet vis dar turintis potencialo. Todėl laikas būtų pamiršti žvaigždių ligą, o gal jau ir pamiršo žmogus, nes tikrai daug š.. turėjo per paskutinius kelis metus ir pradėti įrodyti,kad gali dar daug ir kad nurašinėja jį visi per anksti. :) Linkiu sėkmės, nes pirmais metais nba žaidimas jo buvo tikrai gražus akiai jei ne silpnos kojos dėl ko dažnai griūdavo.

O dabar išklausius abi puses, tai bijau,kad Adomaitis bando uždaryti duris Motiejūnui rinktinėje.. PO eurochampo tolerantiškai žiūrėjau į šitą trenerį, galvojau,kad nieko baisaus, pirmas blynas.. Bet kol kas jo veiksmai man nepatinka. Tikrai, pas vienus skrenda, o kitiems laiškus rašo ir negali daugiau pakovoti. Vis dėl to, Motiejūnas tikrai vienas svarbiausių aukštaūgių Lietuvoje, plius universalus, galintis žaisti 3, 4, 5. Numeriu. Ir tokį žaidėją ignoruoti... Labai kompetencijos trūkumą parodo Adomaičio.
2018-02-13
-2
Atsakyti
Oblius Lavonaitis
Vyt lauk ta apgailetina moli adoma is rinktines, kol visko nepardave tas apsišaukelis.

As-prisiimu-atsakomybe lavono gabalas.

Suspardyt pries ismetant sita skudura.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-12
+1
Atsakyti
heh
mieli Zurnalistai, nedarykit intrigu ir bobu pletku sou is krepsinio ir taip pas mus jau nuvaziave i langas su savo sporto zurnalistikos suvokimu.

fiba langai naudingi Kosovams ir Vengrijoms ir LKL, NKL,NCAA zaidejams, tai apie ka cia galima sneketi? Bet kuriam zaidejui yra naudingesnes treniruotes, nei bereiksmes rungtynes (JAV zaideju pavyzdys)
2018-02-12
-12
Atsakyti
Anonimas
Jus, grybai, pagalvokit... Nu kam Motejunui zaist pries Kosova, arba Vengrija. Cia ne lygis NBA zaidejui.
2018-02-12
-26
Atsakyti
Tiesiai
Vienas svarbiausiu rinktines zhaideju, kuris galetu suzaist per langus ir apshilt batus priesh rimtus musius, atsibuskit Ce gi DMO, ir nesulaukia demesio ? wtf is goin on... Adomaitis ir staffas prasove stipriai.
2018-02-12
+3
Atsakyti
ir durnam aisku kad is kinijos jam skristi del varzybu su antrarusem komandom nera prasmes,uzteks ir lkl bei fiba taurese zaidzianciu krepsininku.adomaitis juk nekviecia valanciuno ar sabonio per situs langus,nors keliones prasme panasiai gautusi kaip ir dmo,o cia pradeda skiesti apie kazkokius norus.panasu kad vyr treneris daro viska kad motiejuno neimt i komanda ateityje,nenustebciau jei ta vieta ruosiama kokiam masiuliui
2018-02-12
-8
Atsakyti
Tautietis
Labai norečiau, kad Adomaitis pasakytų visą teisybę apie Motiejūną, nes man atrodo jis dangstė jį? O dabar pats liko kaltas:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-12
-2
Atsakyti
akitten
pas donata logika: neskambinsiu po kol nepaskambino XD wow labai sunku pachatinti per koki skype 5 min per puse metu? komedija, iniciatyvos nulis. ka jis pats negalejo atksisti i jav kur adomaitis buvo? 2 dienas uzimtu viskas. ten tas kinijos zaidimas ale vytautas su ballais, zaidzia be ginybos.
2018-02-12
+1
Atsakyti
Blogai...
kai vyr.treneris, noredamas pridengti savo nekokybiska darba, drebia purvus ant zaideju. Matyt logika buvo tokia, kad gavo sutikima is Saboniuko ir sumaste ,kad nera prasmes Motiejuno kviesti. Va taip prasideda trintys komandose, pletkai ir nepasitikejimas, o poto ir resultatams atsiliepia...
2018-02-12
-5
Atsakyti
Visiems kandidatams
„VISIEMS KANDIDATAMS ir jų klubams buvo išsiųsti kvietimai, – praėjusį ketvirtadienį spaudos konferencijoje kalbėjo Adomaitis. – Klubai į tai visada atsako, dabar kai kurie neatsakė, bet buvo gauta informacija, kad tie žaidėjai atvyks.

Iš Donato klubo nebuvo gauta jokia informacija. Vakar buvo susisiekta ir (klubo) pasakyta, kad kreiptis į (Kinijos krepšinio) federaciją dėl iškvietimo.
2018-02-12
+5
Atsakyti
akitten
vargsas donatas, niekas jam nepaskabino. :( liudna kai nera draugu.
2018-02-12
-5
Atsakyti
ka
tai kad motiejunas tinkamas tik antrai rinktinei. pirmoj nera jam vietos. plius ryte ir zalgiri auga labai grazaus ir alkano jaunimo. sekmes motiejau.
2018-02-12
-1
Atsakyti
TT
Ko cia puolat ant to Donato - spauda puola, Adomaitis grybauja, kam jam važiuot iš kinijos, kad sulost su kazkokiu Kosovu ar Vengrais - kurius ir LKL zaideju rinktine patvarkytu...
2018-02-12
-5
Atsakyti
thomas
taip, tu esi nereikalingas rinktinei. Vasarą jau parodei, kad esi prasčiausias sunkusis kraštas lietuvos komandoje. Komandos inkiras.
2018-02-12
-8
Atsakyti
na
tai su tuo motiejunu vieninteliu pastovios bedos. cia nuo kazlausko laiku nieks su motiejunu nesusitvarko. pastoviai nuskriaustas ir visi ji skriaudzia
2018-02-12
+3
Atsakyti
aisku
aisku, kad visa amerika bloga, Lietuva bloga tik motiejunas nuskriaustas. ir be to motiejau nevykelio dabar susitvarkis. o veliau valanciunas, sabonis ir gudaitis atstoves. tegu motiejui buna visi aplink blogi tik as job... zvaigzde nuskriaustas
2018-02-12
+15
Atsakyti
Anonimas
ne zaidejai turi kreiptis pas trenerius, kad priimtu zaisti rinktinej, o treneris pakviesti. Nes cia su adomaicio logika, tai bet kas dabar gali imti ir skambinti, kad priimtu, o jis sakytu "visai iskrites is medzio, ne tokio lygio esi", tai todel taupydami laiko treneris skambineja is isrinktuju, o tuo paciu zaidejai atsako ir jauciasi pagerbiami. Taip kad palaikau DMO visiskai.
2018-02-12
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 44

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.