Ballų šeimos nuotykiai Londone: įspūdingas sutikimas ir apkalbėtas Šeškus

2018-04-09 08:55

Nors LaVaras ir jo šeimynėlė naujausiame „Ball in the Family“ epizode Lietuvoje ir nesilanko, nuotykių jų gyvenime ir toliau netrūksta.

Naujausioje serijoje Ballai svečiuojasi Didžiojoje Britanijoje, kur atidarė laikinąją „Big Baller Brand“ parduotuvę.

Visgi būdamas Londone LaVaras nepamiršo jį supykdžiusio Virginijaus Šeškaus, ir nuolat apkalbėjo strategą į kameras.

„Jis viską apsunkina, jei mano berniukams blogai, turiu ieškoti kitų sprendimų. Darau tai, kas geriausia mano šeimai, mano berniukams ir visam „Big Baller Brand“, – sakė LaVaras, kuriam dėl Šeškaus pritarė ir verslo partneris Allanas.

Ballų šeimos sutikimas Londone – tiesiog įspūdingas. Atidarant parduotuvę prie jos nusidriekė įspūdingo dydžio eilė, o Ballų šeimyna ilgai vargo visiems dalijant autografus.



Komentarai:

A
:)

Aisku...

Marciulionis buvo vienas geriausiu savo pozicijos zaideju, deja tas nesutrukde jam but iskeistam berodsi tris komandas. Jis zaide europos cempionate ir tapo mvp berods, net pats sake jog norejo nusiust ta priza savonba treneriui kuris juo nepasitikejo.

Gaila kad nepagauni minties apie, ka aslot sneku. Nevisalaik geriausias gauna zaist nba, kur show pirmoj vietoj, o po to krepsinis. Plius dar amerikonam juk reik parodyt kad jie o ne europieciai geriausi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-09
+2
Atsakyti
Ek-chem to A
Marciulionis? Zmogau krekas lyg ir nepopuliarus lietuvoje..? Marciulionis buvo OG nba vaikeli

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-09
-7
Atsakyti
A
Gal kazkiek lietuviams sokas kaip primesta ballu realybe, krepsinio supratimas skiriasi nuo esamos. Deja amerikoj svarbu krepsio show o ne pats krepsis. Jasikevicius, motiejunas, Marciulionis pavyzdziai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-09
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.