Srr pavadinime pamiršau parašyt legionierius.

Tai va, šitas klausimas man kilo seniai, pradėsiu nuo pavyzdžio, Žalgiris pirko Mcratha, kurio niekas nežinojo, kai pvz LKL žaidžia niekuo jam nenusileidžiantis Trevon Hughes, ta patį galima sakyt ir apie Ryta, kurie iš kito pasaulio krašto pirko O' Bryanta, kai čia Lietuvoje žaidžia Y. Gates, kuriam tiesiog nėra motyvacijos žaist Pasvalyje, nemanau, kad juos jau taip sunku persipirkt.

Kaip manot kokia bėda? Kodėl grandai niekat neperka legionierių iš kitų Lietuvos komandų?
2013-03-29
-3
Atsakyti
Anonimas
tai tu gal paklausk vainausko ir motiejuno
2013-03-29
+2
Atsakyti
Anonimas
Kodel tada Pasvalys su tokiais zaidejais beviltiskai pralaimi Prienams? (jeigu tikrai jie tokie geri...)
2013-03-29
Atsakyti
H
Kodel tada Pasvalys su tokiais zaidejais beviltiskai pralaimi Prienams? (jeigu tikrai jie tokie geri...)
2013-03-29
+1
Atsakyti
klaidomis
atsakyma manau žino visi net ir pirmokai . Tai pedofilu samokslas čia jie kalti dėl visko
2013-03-29
-3
Atsakyti
Tik jau nereikia, patys Prienai Pasvalio arenoje nėra laimėje. Nu žodžiu tema ne apie tai, ne vien apie Pasvalį kalbu.
2013-03-29
+3
Atsakyti
Zalgiris galejo duoti losti Juskeviciui vietoj to airio. Ir pinigu butu kazkiek pasilike....
2013-03-29
Atsakyti
Rytas pvz. galejo duoti lost Redikui, o ne zaibo greiciu lekanciam Palacio!
2013-03-29
+1
Atsakyti
Sveiki esu ryto fanas. Labai noriu buti tarp komandos fanu kurie buna sales gale, vazineja i kitus miestus, skanduoja skanduotes. Bet nezinau kieno klausti ir nuo ko pradeti. Jei galit padekit.
2013-03-29
+1
Atsakyti
to dandys
Kokiam redikui dar zioply tu,tavo tas redikas kaip ir lipkevicius abu grybai jiems tik nkl/lkl ir losti daugiau is ju cia ir nk tiketis nereik,lygina jis redikus su amerikieciais,uz tai kad amerikoje visai kitos salygos ziopleliai ten gydytojas yra sporto sales kokios kacelkes ten tik duoda jaunimui sportuoti kad jie kazka pasiektu,o pas mumis kas? uz viska pats turi moketis praveda triniruote treneris pasizaidi kase ir namo oho tai kas nores mumis pirkti??? Pats pagalvok
2013-03-29
-4
Atsakyti
dsdonceSveiki esu ryto fanas. Labai noriu buti tarp komandos fanu kurie buna sales gale, vazineja i kitus miestus, skanduoja skanduotes. Bet nezinau kieno klausti ir nuo ko pradeti. Jei galit padekit.


labai smagu kad nori prisijungti prie ryto sirgaliu ir aistringai palaikyt komanda . Žinoma jeigu esi iš vilniaus tuomet visakas paprasčiau rungtniu metu tiesiog ateik i B sektoriaus tribuna ir tu jau TARP MŪSU
2013-03-29
+4
Atsakyti
Anonimas
labai gera tema galima butu pavystyti tikrai.
2013-03-29
+4
Atsakyti
Pernai Šiauliuos žaidė C. Longas, kuris siautėjo pirmose LKL pusfinalio rungtynėse prieš Ryta ir apskritai visa sezona žaidė labai gerai, tačiau nei Žalgiris, nei Rytas juo nesidomėjo, o jis išvyko į Prancūzija ir ten neblogai vienu metu atrodė.
2013-03-29
-9
Atsakyti
gal todėl, kad jie netempia eurolygos komandų lygio??
2013-03-29
-6
Atsakyti
O tu manai O'Bryantas tempia?
2013-03-30
-2
Atsakyti
Pvz Montepashi šįmet, tiek D. Hacketa tiek M. Jannings iš silpnesnių Italijos komandų pasiėmė o Eurolygoje jie labai gerai žaidžia.
2013-03-30
-4
Atsakyti
MiamiBig3Pvz Montepashi šįmet, tiek D. Hacketa tiek M. Jannings iš silpnesnių Italijos komandų pasiėmė o Eurolygoje jie labai gerai žaidžia.


Nelygink Lietuvos ir Italijos lygos . Italijos lyga n kartų stipresnė už Lietuvos .
2013-03-30
-7
Atsakyti
PoltergeistasdsdonceSveiki esu ryto fanas. Labai noriu buti tarp komandos fanu kurie buna sales gale, vazineja i kitus miestus, skanduoja skanduotes. Bet nezinau kieno klausti ir nuo ko pradeti. Jei galit padekit.labai smagu kad nori prisijungti prie ryto sirgaliu ir aistringai palaikyt komanda . Žinoma jeigu esi iš vilniaus tuomet visakas paprasčiau rungtniu metu tiesiog ateik i B sektoriaus tribuna ir tu jau TARP MŪSU


Taip as is Vilniaus. O kitos varzybos tik lkl atkrintamosios?? Vaziuotumem atskiru autobusu i kauna???
2013-03-30
+2
Atsakyti
Martynas
gal tiesiog pasimokė, kad labai rizikinga? turėjo Žalgiris taip paėmęPečiuką, dar anksčiau Razulį, Matulį, A.Javtoką, A.Masiulį ir spėju dar kelis, nieko gero nesigavo. iš gerų iš Lkl atėjusių, gb atsimenu tik Šalengą, Darjušą jaunystėj ir, matomai, Kuzminską. kiti iš žalgirio dublerių, ncaa arba išvis jau karjeros pabaivoj žvaigždės, kaip šį sezoną.

su lietryčiu kita situacija. jie kol neturėjo dublerių, daug imdavo iš kitų lkl komandų, ir atrado tikrai daug būsimų superžvaigždžių (Macas,Šiska, R.Javtokas, Jasaitis), tačiau paskutiniu metu buvo daugiau nusivylimų nei atradimų (Anisimovas, Šikšnius, tas raumeningas įžaidėjas, Dilys, Kelys...)
2013-03-30
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 19

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.