„Sūduva“ pasiruošimą sezonui pradės rungtynėmis su daugkartinėmis Latvijos čempionėmis (komentaras)

2015-09-09 19:32
Nuotr.: Sūduva
Nuotr. Sūduva

Nors Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) vicečempionė Marijampolės „Sūduva“ treniruotis pradėjo dar tik rugsėjo 1 dieną, tačiau jau šį savaitgalį marijampoliečių laukia labai rimtas išbandymas – dviejų dienų viešnagei atvyksta daugkartinės Latvijos čempionės Rygos „TTT Riga“.

Gilias tradicijas bei ilgą patirtį Europiniuose turnyruose turinti „TTT Riga“ du kartus mes iššūkį LMKL sidabro medalių laimėtojoms. 

„Sūduvos“ komandos treneris Rimvydas Samulėnas pripažino, jog labai laukia šių draugiškų rungtynių, bet pergalės žūtbūt nesieks, nes yra svarbesnių tikslų.

„Dabar - fizinio pasiruošimo stadija ir dar visai neseniai paėmėme kamuolį į rankas. Turime daug naujų žaidėjų ir bus labai įdomu pažiūrėti, kaip jos atrodo, galbūt pradės ryškėti tandemai. Daug taktikos neišvysime, tačiau noro laimėti tikrai bus daug, nes „TTT Riga“ visuomet yra labai galinga, juolab, kad žaisime namuose. Mėginsime įvesti taktiką, kurią spėsime paruošti per artimiausią savaitę. Rungtynės prieš tokią stiprią komandą yra labai naudingos, nes galima lengvai įžvelgti, kas yra blogai, pasimato daug klaidų. Pergalės žūtbūt nesieksime, tačiau laimėti norėsis. Kaip jau minėjau svarbiausias šių draugiškų rungtynių tikslas yra pažiūrėti, kaip atrodo naujosios komandos žaidėjos“ – teigė „Sūduvos“ strategas.

Rugsėjo 11 dieną (penktadienį) 18:00 val. 
„Sūduva“ – „TTT Riga“

Rugsėjo 12 dieną (šeštadienį) 13:00 val.
„Sūduva“ – „TTT Riga“

Abejos rungtynės vyks Marijampolėje adresu Gamyklų g. 1. Visi norintys stebėti rungtynes galės tai daryti nemokamai.



Komentarai:

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.