1 2 3 4 5  »
LBJ - All-around

Dirk - Scoreris

2x Kobė - Scoreris

Pierce - Scoreris

MJ 6x - scoreris

Parkeris - scoreris

Wade'as - scoreris (bent 06 metų finaluose)

Duncanas 3x - post dominant

Shaq 3x - post dominant

Hakeem 2x - all around centras

Billups - nu manau niekas jo all-aroundu nevadins :DD

James Worthy - scoreris

Willis reed - tikrai ne all-aroundas, reboundų ir taškų mašina

Kareem 2x - post dominant

Magic 3x - all-around

Bill Walton - post dominant

Moses Malone - post dominant

Willis Reed 2x- all- aroundas

Larry Bird 2x- dalinai all-aroundas, clutche vis tiek vien scorindavo

Jo Jo White - scorer

Dumars - scorer

Rick Barry - scorer

West - scoreris, gavo finale, užskaitysim kaip tašką all-aroundam

Išvardinau visus finalų MVP, iš 45 apdovanojimų, all-aroundai gavo 10. Likusius 35 pasidalino poste dominavę arba scoreriai. Dar smagiai galit dadėt 8-9 russello mvp kaip dominuojančio defenderio ir 2 Wilto, kuris buvo supreme scoreris. Turim 10-45.

ŽIEDAI, a.k.a svarbiausias dalykas žaidime, vienintelis dalykas kuo žaidėjas turėtų rūpintis žaidime

Kad būtų sąžininga sulyginkim penkis geriausius all-aroundus ir penkis geriausius savo sritis atlikusius žaidėjus.

Magic, LBJ, Oscar, Bird, Kidd (feel free įdėt ką norit čia, nors nematau geresnių all-aroundų po kiddo)

5+1+1+3+1 = 11

Aišku savo srityse dominuojantys žaidėjai jau automatiškai laimi, nes Russellas turi 11, kad būtų sąžiningiau išimam russellą, gaunam :

MJ, Kobe, Wilt, Shaq, TD

6+5+2+4+4=21 (galim tris atimt, kadangi Shaqas kartu su kobe lošė) 17.

Tai His_Airness, sakai istorija ne mano pusėj?
2012-12-26
-4
Atsakyti
MJ 6x - scoreris

Turėti tiktais scoreri, kuris mėtytu ~50proc taiklumu, būtų vienas geriausiu lygos defenderiu, visa karjera atliktu po 5.3 asisto(vienais metais po 8). Ech, pavydėti tokio vienapusiško scorerio.
2012-12-26
+5
Atsakyti
fainai butu kad apie Lietuviukus kas nors galetu aprasyti sia info, buciau dekingas!
2012-12-26
+2
Atsakyti
BenasMJ 6x - scorerisTurėti tiktais scoreri, kuris mėtytu ~50proc taiklumu, būtų vienas geriausiu lygos defenderiu, visa karjera atliktu po 5.3 asisto(vienais metais po 8). Ech, pavydėti tokio vienapusiško scorerio.


Motherfuckeris trečias lygos pagal taškus nors žaidė tik 15 metų ir tai du kai buvo senis už wizardsus o kitus traumuotas buvo, finaluose kartą varęs 41 ppg, turėjęs 37 ir 35 ppg sezonus, jei savo lygiu būtų žaidęs 20 metų turėtų 50000 taškų.

Tu nori pasakyt, kad jis nėra dominuojantis scoreris? tai jo pagrindinis ir šalutinis ginklas, MJ kamuolį clutche atiduodavo tik istoriniais momentais, jo penki asistai ateidavo daugiau iš trikampio negu iš jo kamuolio dominavimo.

8 apg sezoną jis turėjo kai žaidė PG pozicijoj visą sezoną.
2012-12-26
+1
Atsakyti
Jei tu sakei, kad istorija rodo, kad scorreriai > all aroundai tai kam įskaičiuoji visokius poste dominavusius Saq, TD ir t.t O Russelas tipo scoreris irgi :DD
2012-12-26
-1
Atsakyti
LeoMessiJei tu sakei, kad istorija rodo, kad scorreriai > all aroundai tai kam įskaičiuoji visokius poste dominavusius Saq, TD ir t.t O Russelas tipo scoreris irgi :DD


Atimk russellą. Vis tiek trigubas skirtumas.
2012-12-26
Atsakyti
ShL
TDaYBenasMJ 6x - scorerisTurėti tiktais scoreri, kuris mėtytu ~50proc taiklumu, būtų vienas geriausiu lygos defenderiu, visa karjera atliktu po 5.3 asisto(vienais metais po 8). Ech, pavydėti tokio vienapusiško scorerio.Motherfuckeris trečias lygos pagal taškus nors žaidė tik 15 metų ir tai du kai buvo senis už wizardsus o kitus traumuotas buvo, finaluose kartą varęs 41 ppg, turėjęs 37 ir 35 ppg sezonus, jei savo lygiu būtų žaidęs 20 metų turėtų 50000 taškų.Tu nori pasakyt, kad jis nėra dominuojantis scoreris? tai jo pagrindinis ir šalutinis ginklas, MJ kamuolį clutche atiduodavo tik istoriniais momentais, jo penki asistai ateidavo daugiau iš trikampio negu iš jo kamuolio dominavimo.8 apg sezoną jis turėjo kai žaidė PG pozicijoj visą sezoną.


hm idomu, nepameni, kad bandei irodyti, kad jordan dar geresnis all-around zaidejas negu james? ir kad asistina tokiam pat lygmeni kaip LBJ?
2012-12-26
+4
Atsakyti
ShLTDaYBenasMJ 6x - scorerisTurėti tiktais scoreri, kuris mėtytu ~50proc taiklumu, būtų vienas geriausiu lygos defenderiu, visa karjera atliktu po 5.3 asisto(vienais metais po 8). Ech, pavydėti tokio vienapusiško scorerio.Motherfuckeris trečias lygos pagal taškus nors žaidė tik 15 metų ir tai du kai buvo senis už wizardsus o kitus traumuotas buvo, finaluose kartą varęs 41 ppg, turėjęs 37 ir 35 ppg sezonus, jei savo lygiu būtų žaidęs 20 metų turėtų 50000 taškų.Tu nori pasakyt, kad jis nėra dominuojantis scoreris? tai jo pagrindinis ir šalutinis ginklas, MJ kamuolį clutche atiduodavo tik istoriniais momentais, jo penki asistai ateidavo daugiau iš trikampio negu iš jo kamuolio dominavimo.8 apg sezoną jis turėjo kai žaidė PG pozicijoj visą sezoną.hm idomu, nepameni, kad bandei irodyti, kad jordan dar geresnis all-around zaidejas negu james? ir kad asistina tokiam pat lygmeni kaip LBJ?


Public perception.

Gynyba ir clutch oficialiai niekad neskaitoma kaip all-aroundo dalis, mano akimis tai turėtų būti įskaitoma ir mano akimis MJ dėl to geresnis all-aroundas iš tikrosios all-around reikšmės.

Bėda, kad įrodyt noriu jog 20-10-10 žaidėjai nėra geriau negu 35-5-3 ir istorija manau aiškiai favoriną mano mintį, dėl kurios His_Airness taip nesutiko :/
2012-12-26
-6
Atsakyti
Ir taip, MJ asistai tokiam pat lygmenį, jis turėjo 11apg finalo seriją, kai buvo pastatytas įžaidėjų turėjo 15trigubų dublių per 25 rungtynes, septynis iš eilės (daugiausiai istorijoj), 14-15-15-16-17 asistų rungtynes per tas pačias 24 rungtynes. Bėda, kad jis pasirinko dominuojančio scorerio kelią, kad padėtų komandai laimėt
2012-12-26
-7
Atsakyti
Pažaisiu
Trys rezultatyviausi MJ sezonai jo karjeroje žiedų neatnešė. Pirmą žiedą MJ iškovojo atkrintamosiose su 31/6.4/8.4 (taškai/kamuoliai/rezult. perd/). Ar čia ne all-around žaidimas ? Kobes rezlutatyviausiai sezonai neišnešė jo iš pirmo raundo.
2012-12-26
-2
Atsakyti
PažaisiuTrys rezultatyviausi MJ sezonai jo karjeroje žiedų neatnešė. Pirmą žiedą MJ iškovojo atkrintamosiose su 31/6.4/8.4 (taškai/kamuoliai/rezult. perd/). Ar čia ne all-around žaidimas ? Kobes rezlutatyviausiai sezonai neišnešė jo iš pirmo raundo.


Nes abu žaidė visiškai tragiškose komandose.
2012-12-26
+6
Atsakyti
TDaYPažaisiuTrys rezultatyviausi MJ sezonai jo karjeroje žiedų neatnešė. Pirmą žiedą MJ iškovojo atkrintamosiose su 31/6.4/8.4 (taškai/kamuoliai/rezult. perd/). Ar čia ne all-around žaidimas ? Kobes rezlutatyviausiai sezonai neišnešė jo iš pirmo raundo.Nes abu žaidė visiškai tragiškose komandose.


Tai kaip Lebronas pateko į finalus?

Aišku turėjo šiek tiek geresnę komandą, bet vistiek su tokia nelabai ką galima nuveikt.
2012-12-26
-3
Atsakyti
KnicerbockerisTDaYPažaisiuTrys rezultatyviausi MJ sezonai jo karjeroje žiedų neatnešė. Pirmą žiedą MJ iškovojo atkrintamosiose su 31/6.4/8.4 (taškai/kamuoliai/rezult. perd/). Ar čia ne all-around žaidimas ? Kobes rezlutatyviausiai sezonai neišnešė jo iš pirmo raundo.Nes abu žaidė visiškai tragiškose komandose.Tai kaip Lebronas pateko į finalus?Aišku turėjo šiek tiek geresnę komandą, bet vistiek su tokia nelabai ką galima nuveikt.


P.S Iversoną užmiršau paminėt.
2012-12-26
-1
Atsakyti
Čia šitas dalykas jau labiau priklauso nuo pačio žaidėjo charakterio ir pačios komandos. Mano nuomone yra savoj srityje dominuojantys < all-aroundai. Visos žvaigždės moka scorinti, bet ne visos moka išbalansuoti žaidimą po visą komandą, bei suteikti joms puikias progas. Pagalvokim, ar geriau mesti metimą per rankas, ar atiduoti laisvam žmogui kamuolį ? Čia jau ir praktiškai įrodyta, kad all-around'ai būna naudingesni ir pačios komandos turi daugiau šansų laimėti žiedą.
2012-12-26
+5
Atsakyti
KaroliszČia šitas dalykas jau labiau priklauso nuo pačio žaidėjo charakterio ir pačios komandos. Mano nuomone yra savoj srityje dominuojantys < all-aroundai. Visos žvaigždės moka scorinti, bet ne visos moka išbalansuoti žaidimą po visą komandą, bei suteikti joms puikias progas. Pagalvokim, ar geriau mesti metimą per rankas, ar atiduoti laisvam žmogui kamuolį ? Čia jau ir praktiškai įrodyta, kad all-around'ai būna naudingesni ir pačios komandos turi daugiau šansų laimėti žiedą.


Ką tik pateikiau istorinius faktus, kad dominuojantys vienoj/dvejuose srityse žaidėjai yra DAUG naudingesni komandai.

Aišku išjuoktas galiu būt už šią mintį, ypač heatfanių, bet all-aroundai nepadaro savo komandos geresniais, nebent tokie kaip magicas, kuris prie 10 rebų ir 10 asistų nesistengia permest 20 taškų. Oskaras ir LBJ su 30+10+10 žemina kitus komandininkus, nes vien tam, kad susirinkt tokius skaičiukus reikia daxuja laiko kamuolį pralaikyt rankose. O ką scoreriai, susirenka taškus, ir tiek rebai tiek asistai lieka komandos draugams.

Šitaip išliks per visą istoriją užburtas ratas - all-aroundai turės geresnius eff'us, žmonės statistikos ir box score'o vedami bandys juos kelt virš scorerių/posterių, tik esmė, kad pastarieji toliau laimės žiedus.
2012-12-26
-6
Atsakyti
Pažaisiu
Temos autoriau, o kas yra all around žaidėjas ? Tas kuris būtinai atkovoja daug kamuolių ir atlieka daug rezlutatyvių perdavimų (ir aišku taškų daug) ? Ir kiek tas daug (skaičiais) ? Jei MJ nėra all around'as, tai kiek tada NBA apskritai yra buvę all aroundų ? penki kokie per 60 metų ar biški daugiau ?
2012-12-26
-3
Atsakyti
PažaisiuTemos autoriau, o kas yra all around žaidėjas ? Tas kuris būtinai atkovoja daug kamuolių ir atlieka daug rezlutatyvių perdavimų (ir aišku taškų daug) ? Ir kiek tas daug (skaičiais) ? Jei MJ nėra all around'as, tai kiek tada NBA apskritai yra buvę all aroundų ? penki kokie per 60 metų ar biški daugiau ?


Tie kurie clutche mieliau atiduos kamuolį negu mes patys, kurie stengsis visus kamuolius susirinkt, asistų pridėliot ir dar ir taškų užmest.

Buvo jų dafiga, tik, kad nieko nepasiekia

Magicas, LBJ, Oscar, Fat Lever, Birdas, Kiddas, KG, Hakeemas, CP3, Rondo, Wade po championship runo, Jerry west, Josh Smith, Westbrick.

Jų visada buvo ir visada bus
2012-12-26
Atsakyti
TDaYPažaisiuTemos autoriau, o kas yra all around žaidėjas ? Tas kuris būtinai atkovoja daug kamuolių ir atlieka daug rezlutatyvių perdavimų (ir aišku taškų daug) ? Ir kiek tas daug (skaičiais) ? Jei MJ nėra all around'as, tai kiek tada NBA apskritai yra buvę all aroundų ? penki kokie per 60 metų ar biški daugiau ?Tie kurie clutche mieliau atiduos kamuolį negu mes patys, kurie stengsis visus kamuolius susirinkt, asistų pridėliot ir dar ir taškų užmest.Buvo jų dafiga, tik, kad nieko nepasiekiaMagicas, LBJ, Oscar, Fat Lever, Birdas, Kiddas, KG, Hakeemas, CP3, Rondo, Wade po championship runo, Jerry west, Josh Smith, Westbrick.Jų visada buvo ir visada bus


Pagal tave jie žaidžia dėl statistikos?
2012-12-26
+3
Atsakyti
TDaYKą tik pateikiau istorinius faktus, kad dominuojantys vienoj/dvejuose srityse žaidėjai yra DAUG naudingesni komandai.Aišku išjuoktas galiu būt už šią mintį, ypač heatfanių, bet all-aroundai nepadaro savo komandos geresniais, nebent tokie kaip magicas, kuris prie 10 rebų ir 10 asistų nesistengia permest 20 taškų. Oskaras ir LBJ su 30+10+10 žemina kitus komandininkus, nes vien tam, kad susirinkt tokius skaičiukus reikia daxuja laiko kamuolį pralaikyt rankose. O ką scoreriai, susirenka taškus, ir tiek rebai tiek asistai lieka komandos draugams.Šitaip išliks per visą istoriją užburtas ratas - all-aroundai turės geresnius eff'us, žmonės statistikos ir box score'o vedami bandys juos kelt virš scorerių/posterių, tik esmė, kad pastarieji toliau laimės žiedus.


Dominuoti vienoje-dvejuose dalykuose yra naudinga, tačiau taip pat yra naudingą turėti all-around'ą komandoje, nei visus dominuojančius. All-around'ai padaro daug darbo komandoje, bei galima sakyti suteikia gerų progų dominuojančiams (nu čia šiaip dėl šito galima ginčytis, nes yra kurie patys susiteikia progas, bet yra tokių, kuriems reikia ir suteikti progų). Dominuojantys žaidėjai galima sakyti žaidžia dėl savęs, o all-around'ai ne tik dėl savęs, bet ir dėl komandos, va čia yra didelis pliusas all-around'ų. Dominuojantys taip pat geri yra, nes jeigu komanda pjauna grybą - gali pats susikurti progas ir traukti komandą. Mano nuomone all-around'ai yra tiek pat reikalingi, kiek dominuojantys. Jie gali kuo puikiausiai vienas kitą papildyti (nebent dominuojantys yra tikri sanaudžiai).
2012-12-26
+4
Atsakyti
KaroliszTDaYKą tik pateikiau istorinius faktus, kad dominuojantys vienoj/dvejuose srityse žaidėjai yra DAUG naudingesni komandai.Aišku išjuoktas galiu būt už šią mintį, ypač heatfanių, bet all-aroundai nepadaro savo komandos geresniais, nebent tokie kaip magicas, kuris prie 10 rebų ir 10 asistų nesistengia permest 20 taškų. Oskaras ir LBJ su 30+10+10 žemina kitus komandininkus, nes vien tam, kad susirinkt tokius skaičiukus reikia daxuja laiko kamuolį pralaikyt rankose. O ką scoreriai, susirenka taškus, ir tiek rebai tiek asistai lieka komandos draugams.Šitaip išliks per visą istoriją užburtas ratas - all-aroundai turės geresnius eff'us, žmonės statistikos ir box score'o vedami bandys juos kelt virš scorerių/posterių, tik esmė, kad pastarieji toliau laimės žiedus.Dominuoti vienoje-dvejuose dalykuose yra naudinga, tačiau taip pat yra naudingą turėti all-around'ą komandoje, nei visus dominuojančius. All-around'ai padaro daug darbo komandoje, bei galima sakyti suteikia gerų progų dominuojančiams (nu čia šiaip dėl šito galima ginčytis, nes yra kurie patys susiteikia progas, bet yra tokių, kuriems reikia ir suteikti progų). Dominuojantys žaidėjai galima sakyti žaidžia dėl savęs, o all-around'ai ne tik dėl savęs, bet ir dėl komandos, va čia yra didelis pliusas all-around'ų. Dominuojantys taip pat geri yra, nes jeigu komanda pjauna grybą - gali pats susikurti progas ir traukti komandą. Mano nuomone all-around'ai yra tiek pat reikalingi, kiek dominuojantys. Jie gali kuo puikiausiai vienas kitą papildyti (nebent dominuojantys yra tikri sanaudžiai).


Bet jei jie savanaudžiai ir rūpinasi tik savim tai kodėl jų komandos žymiai dažniau laimi?
2012-12-26
-3
Atsakyti
1 2 3 4 5  »

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 237

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.