„Žalgirį“ gali palikti ir Lafayette'as

2013-03-14 00:01
Nuotr.:

Oliveris Lafayette'as gali pasekti Tremmello Dardeno pavyzdžiu bei palikti Kauno „Žalgirį“
Oliveris Lafayette'as gali pasekti Tremmello Dardeno pavyzdžiu bei palikti Kauno „Žalgirį“
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Finansinį sunkmetį išgyvenčią Kauno „Žalgirio“ komandą artimiausiu metu gali palikti ir antras amerikietis Oliveris Lafayette'as.

Skelbiama, kad 28 metų 188 cm ūgio įžaidėjas sulaukė pasiūlymo iš Adrijos lygoje rungtyniaujančios Zagrebo „Cedevita“ ekipos.

Pranešama, kad gynėjas paliks Lietuvą, jeigu artimiausiomis dienomis nesulauks daugiau nei 3 mėnesius vėluojančio atlyginimo.

Pirmadienį „Žalgirio“ gretas paliko ir su Madrido „Real“ komanda rankomis sukirto Tremmellas Dardenas.

Užsienio komandos domisi ir kitais žalgiriečiais, tačiau šie kol kas lieka Kaune. Mindaugas Kuzminskas ir Kšištofas Lavrinovičius pareiškė, kad „Žalgirio“ marškinėlius vilkės iki pat sezono pabaigos. Tą patį komandai pažadėjo ir kelių pasiūlymų jau atsisakęs treneris Joanas Plaza.

Lafayette'as šį sezoną Eurolygoje sužaidė 20 rungtynių, per kurias vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 20,3 minutės, pelnydavo po 8,1 taško, atkovodavo po 1,8 kamuolio ir atlikdavo po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Na tai ką, Rytas FTW!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-15
-8
Atsakyti
gerai
bus proga jaunimui pasireksti. reik tiketis kad jiem pasiseks
2013-03-14
-4
Atsakyti
užknisot juodai su tuo, kas gali palikt Žalgirį. Žalgirį gali palikt ir Štombergas, ir Brazys, ir Kostičius, ir apsauginiai, ir valytojos, ir netgi šokėjos! geriau parašykit, kuomet Žalgirį paliks buratinas su savo komanda. tada bus dėmesio vertas straipsnis.
2013-03-14
+2
Atsakyti
to Einikis
Jei nezinai tai nesakyk gerai? Gal rytas nera tokia gera komanda kaip Zalgiris ,bet bent jau kas menesi gauna atlyginimus...:DDDDD
2013-03-14
+17
Atsakyti
to to mmm
ka tu cia rasyneji,blude?apie kokius tu cia verslus rasai?o pabaigoje isaiskeja,kas per paukstis esi.jei nevirskini zalgirio,tai cia kitas reikalas,taciau neverta savo pykcio lieti.prisiminei kornel david'a.as manau,kad su juo tikrai yra viskas finansiskai atsiskaityta,tik tau grauzia kazkas nuo 2003 m.esi lryto fanas,prisimink kiek skolos zaidejams turejo lrto komanda,ir nezinia,ar su visais krepsininkais atsiskaityta,kurie anksciau zaide.ir dabar atlyginimai lryte veluoja,tad buk mielas,maziau stumk ant zalgirio ir komentaru,atsizvelk i save pati,susimildamas.
2013-03-14
-13
Atsakyti
Atsimenu po praeito tokio finansinio smūgio Žalgiriui Kalnietis iškilo kaip geras krepšininkas, tai gal šįsyk Juškevičiaus ailė?
2013-03-14
-27
Atsakyti
Einikis
bukit ramus ryto fanai tiksliai zinau kad pas ryta atlyginimai gauti iki spalio menesio tik yra :)
2013-03-14
-4
Atsakyti
sarkis21Pamatysit Kuzminskas paliks Žalgirį.


jei ir paliks,tai tik po sio sezono,bet tikiuosi,kad zalgiris sugebes ji islaikyti savo gretose,nes jis butu pagrindinis sf kita sezona.
2013-03-14
+3
Atsakyti
stalius
Jei Oliver isvyks tai blogai ,bet ziurint is kitos puses gaus sanca Adas Juskevicius ir bus rimtas kandidatas i Lietuvos rinktine kaip antras izaidejas po Kalniecio.
2013-03-14
-3
Atsakyti
Pamatysit Kuzminskas paliks Žalgirį.
2013-03-14
-8
Atsakyti
ednis7akivaizdu, Romka parceliuoja komandą ir tie kuriuos įmanoma parduoti taip ir daro. Nereikia lia lia, kad už Darden nieko negavo. Aišku LKL užteks ir D-Mac su Juške bei kitais gynėjais, tačiau ir VTB jau aišku, kad toliau nei pasiekta nieko nebus...


Ir ka jis gavo uz Dardena. Tu paskaityk prie Dardeno naujienos kas parasyta. Sutartis nutraukta pasinaudojant kontrakte numatytu vienasalisku nutraukimu tai reiskia kad Dardenas pats nutrauke sutarti ir nauja pasirase su Madrido realu ir plius dar paduos zalgiri i teisma uz neismoketa alga. oho kiek daug pinigu gavo uz Dardena :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013-03-14
-13
Atsakyti
akivaizdu, Romka parceliuoja komandą ir tie kuriuos įmanoma parduoti taip ir daro. Nereikia lia lia, kad už Darden nieko negavo. Aišku LKL užteks ir D-Mac su Juške bei kitais gynėjais, tačiau ir VTB jau aišku, kad toliau nei pasiekta nieko nebus...
2013-03-14
-13
Atsakyti
to to Anonimas
Jei padarytu bankrota ir sukurtu nauja uaba , prarastu vieta Eurolygoje , mastyk ka kalbi :) gudruti
2013-03-14
-1
Atsakyti
to mmm
Ko stumi ant juodaodziu, daznas krepsinikas profas turi verslus i kuriuos investuoja diddele dali savo algos, imokos yra nuplanuotos ir yra didziulis skirtumas ar gauti alga gruodi ar koki rugpjuti. Ir iskur tu toks garnatuostas kad sumokes privalomai. Jei per tesimus dr viskas uzistes. O ZALGIRIO VADYBA VISAIS LAIKAIS SMIKIAI, KORNELIJUI DAVIDUI ALGOS NEATIDAVE DAR NUO 2003M. GEDA AKLAI SIRGTI UZ TOKIA KOMANDA.rezervuotai sirgti normalu.
2013-03-14
+9
Atsakyti
On the Firekrc negi tas lafaetas toks brangus kad negali algos sumoket? ne nu bet vistiek nesuprantu jau kiek el rungtyniu buvo sale sausakimsa musam el rekordus bet tai kur tie pinigai jei nieks negauna atlyginimu?o dar ir biudzete kazkiek turetu but negi su 0 pradejo?


pala zmogau ,tu nepamirsk ,kad yra visa administracija apie 10 zmoniu,jie ka irgi visa pusmeti be algu? abejoju,o kur dar visokios administravimo islaidos,skolos ir t.t. .Reikia ,kad ipplauktu nemazai milijonu,kad kazkas pasiektu zaidejus,monkes biznis tas krepsini Lietuvoj,kai tik nori issokti auksciau bambos,teskies i bala.
2013-03-14
-3
Atsakyti
sdf
krc negi tas lafaetas toks brangus kad negali algos sumoket? ne nu bet vistiek nesuprantu jau kiek el rungtyniu buvo sale sausakimsa musam el rekordus bet tai kur tie pinigai jei nieks negauna atlyginimu?o dar ir biudzete kazkiek turetu but negi su 0 pradejo?
2013-03-14
Atsakyti
Na gaila, ką jau padarysi. Sėkmės Lafayette :-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-03-14
-1
Atsakyti
Anonimas
bent jau i aukstesnio lygio komanda pereis ir pinigus ismokes
2013-03-14
-9
Atsakyti
mmm
Jei lafayette iseis is zalgirio-nieko tokio blogo nenutiks.Juk turime mc grata,juskeviciu,taip pat popas,butinybei esant,gales izaisti kamuoli,o lafayette pelnomus taskus kompensuos kiti zaidejai.dardeno isejima padengs kuzminskas,gaus dar daugiau minuciu.plaza padarys tam tikrus pakeitimus gynyboje bei puolime.kiek yra zinoma,visada,jei komandos jaucia kokius tai sunkumus,pirmieji,kaip isdavikai palieka juodaodziai amerikieciai,jiems tik babkes terupi.juk koks skirtumas,ar si menesi,ar po sezono,pinigai juk butu bet kokiu atveju sumoketi,nes eurolyga neleistu registruoti nauju zaideju,jei butu neatsiskaityta su ex zaidejais.lietuvaiciai,popas,mcgrath,galbut ir foote su delasu nepaliks komandos,o situacijai susitvarkius,bus sumoketi jiems visi pinigai.kitas sezonas juk bus,zalgiris zais eurolygoje su naujais komandos remejais,tikekimes su tuo paciu nuostabiuoju treneriu joanu plaza,ir komanda palaikanciais sirgaliais.isgyvensime visi kartu si sunku laika,viskas susitvarkys,bus tikrai nauji sponsoriai,bus sudaryta nauja klubo vadovybe ir vel viskas sugris i savas vezias.bus,manau,protingiau ir pagalkisene pasirenkami pajegus uzsienieciai,o lietuvaiciai,kaip zaide zalgiryje,taip ir zais,galbut su tam tikrais pokyciais.sabonis jauirgi zada padeti zalgiriui,ir jo salyga-kad visiskai komandoje neliktu romanovo.taip kad - viskas issispres,susitvarkys!!!
2013-03-14
+2
Atsakyti
R
As visiskai nesuprantu del ko jus stumiat and LR ir ant Zalgirio.

Problema Zalgiryje yra ta kad valdzioj sedi vieni grybai. Zaidejai cia niekuom kalti, kalta valdzia. Isvis nesuprantu as Zalgirio politikos jau kelerius metus. Kam pirkti zaidejus kuriems negali sumoket algu? Tuo paciu galima mest akmeni ir i Neptuno darza. Abieju komandu vadovybe grybauja.

Galit kiek norit stumt and LR ir and G. Vainausko, bent bent jie elgiasi pagal situacija. Taip, isejus J. Vainauskui komanda pasikeite... Kazkodel tuo metu ir pergaliu nebeliko ir biudzeto. Bet bent jau tada LR zaisdavo kaip leisdavo galimybes o svarbiausia dar ir laimedavo.

Mano nuomone LR dabar elgiasi pakankamai protingai. Susirinko komanda pagal biudzeta ir zaidzia pagal ji. Aisku del to Lietuvos vardui nera geriau (nes pralosineja pastoviai). Bet bent jau komanda neturi skolu ir zaidzia pagal galimybes, nepasirasynedavomi neprotingu kontraktu ir nelysdami i milziniskas skolas :)

Reziume. Toks jausmas kad Zalgiri valdo isvis nieko nesuprantantys zmones.
2013-03-14
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 42

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.