NBA atkrintamąsias atidarė „Knicks“ pergalė (3 video, foto, statistika)

2013-04-20 21:00

Carmelo Anthony pelnė 36 taškus, o jo vedama Niujorko „Knicks“ komanda pergalingai pradėjo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamąsias varžybas ir Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijoje iki keturių pergalių įsiveržė į priekį 1-0.

Mike'o Woodsono treniruojama ekipa savo žiūrovų akivaizdoje 85:78 (26:29, 23:24, 18:17, 18:8) įveikė Bostono „Celtics“ klubą, kuriam net 94,8 proc. taškų pelnė starto penketo žaidėjai.

„Celtics“ rungtyniavo aštuoniese, tačiau nesulaukė pagalbos iš likusių trijų atsarginių krepšininkų. Pastarieji kartu sudėjus žaidė net 51 minutę, pelnė 4 taškus (baudų metimais) bei prametė visus septynis metimus „iš žaidimo“. 11 minučių aikštelėje praleidęs Jordanas Crawfordas net neatakavo krepšio.

Bostono komanda per pirmą mačo pusę surinko 53 taškus, kuomet antroje sukrapštė vos 25. Ketvirtame kėlinyje ji pelnė 8 taškus ir tiek pat kartų suklydo.

Besibaigiant trečiajam kėliniui svečiai turėjo rekordinę 7 taškų persvarą (70:63), tačiau tuomet sustojo. „Knicks“ spurtavo 20:6 ir perėmė iniciatyvą (83:76).

Netrukus Anthony atliko pirmą ir vienintelį rezultatyvų perdavimą šiame mače, bet jis buvo paskutinis dūris į Bostono ekipos karstą. Kenyonas Martinas niekieno netrukdomas įmetė iš po krepšio, o „keltams“ aikštelę teko palikti nuleista galva.

Niujorko komandai šiame mače negalėjo padėti Amare Stoudemire'as ir Pablo Prigioni.

„Knicks“: Carmelo Anthony 36, J.R. Smithas 15 (1/7 trit.), Raymondas Feltonas 13, Kenyonas Martinas 10 (9 atk. kam.), Jasonas Kiddas 8.

„Celtics“: Jeffas Greenas 26 (6 kld.), Paulas Pierce'as 21 (1/7 trit., 6 kld.), Avery Bradley 15, Kevinas Garnettas 8 (9 atk. kam.).

Antrasis serijos mačas trečiadienio naktį (04.24) 3 val. Lietuvos laiku vėl vyks Niujorke.

Praėjusį sezoną „Celtics“ pralaimėjo Rytų konferencijos finale, o „Knicks“ nelaimėjo nė vienos atkrintamųjų serijos nuo 2000 metų.

Prieš rungtynes buvo pagerbtos Bostono maratono aukos:

Smitho dėjimas:

Rungtynių vaizdo reportažas:



Komentarai:

Vai kāds izmanto šo vietni? http://www.tipstersplace.com
2013-04-23
-9
Atsakyti
Vai kāds izmanto šo vietni? http://www.tipstersplace.com
2013-04-22
+5
Atsakyti
DžonisVSakot remiasi dveis zaidejai anthony ir jr smith nu gerai aisku kad jie vieni zaidzia bet kad ju niekas nesustabdo nuo sezono pradzios... Tai nieko nepasako kad jie du zaidzia tegu juos sustabdo kad pelnytu tik koki abudu 20tasku


Kur tu jį sustabdysi kai išmeta 30 metimų, čia yra nerealu. Sako natural born scorer. Duotum Durantui, Lebronui ar tam pačiam Greenui tai manau netik, kad surinktų tuos 36 taškelius, bet ir 50 pramestų. Didžiausias lygos savanaudis ir sintetinis žaidėjas.
2013-04-21
-18
Atsakyti
Geros rungtynes , nors ir nebuvo labai rezultatyvios bet tikrai emociju daug , NY raktas i pergale aisku buvo ginyba 2 puseje apie 21 taska praleido i pirmoj pusej 54, K.Mart ir J.Kidd buvo KEY playeriai

O melo tai dar karta irode kad gali nekryst bet clutch'e visada isauna. Su pergale Ny. ;)
2013-04-21
-19
Atsakyti
hm
New york'as gali dekoti Kidd'ui. ;) Fantastiskai suzaide 4ta kelini, joks melo ar JR nebutu isplese, nes antroj rungtyniu pusej abu nezaide gerai. ;) 40metis Kidd'as isplese pergale, savo geru zaidimu, komandos valdymu, perimtais kamuoliais ir tiksliais pasais.
2013-04-21
+16
Atsakyti
Sakot remiasi dveis zaidejai anthony ir jr smith nu gerai aisku kad jie vieni zaidzia bet kad ju niekas nesustabdo nuo sezono pradzios... Tai nieko nepasako kad jie du zaidzia tegu juos sustabdo kad pelnytu tik koki abudu 20tasku
2013-04-21
+3
Atsakyti
to lukas 125
Lukas125-Tylos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-21
-4
Atsakyti
miamibig3
Manau kad tu rašai Lietuviškai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-21
-1
Atsakyti
Manau nemažas indėlis į pergale buvo K. Martino ir J. Kiddo žaidimas.
2013-04-21
-25
Atsakyti
blockerKniks puolimas remiasi iš esmės dviem žmonėm.Bet tiek turėtų užtekti serijai prieš Bostoną.O jeigu Melo ir J.R. išlaikys tokią formą kaip sezono gale tai juos apskritai sustabdys tik Majamis.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ir be heat yra geru komandu kurios galetu sustabdyti, taciau jau matem, kaip tas pats miami pilnos komplektacijos buvo uzmetytas tiesiogine to zodzio prasme ir nieko padaryt negalejo, reg. sezone, taciau ar reg. sezonas ar playoff nera skirtumo jei knicks sekmingai atakuoja. Melo/J.R meto per rankas vistiek , tik visi kiti sauna laisvesni.
2013-04-21
-19
Atsakyti
Štai taip prasidėjo atkrintamosios! Nors galvojau ir tikėjau, kad "Knicks" neturės problemų, ypač, namie, bet tai ką vakar pamačiau Bostono žaidime mane sužavėjo. "Celtics" žaidė komandinį krepšinį, išnaudojo galvas, kūrė protingas atakas ir sąžiningai dalinosi kamuoliu. Vienu metu buvau pagalvojęs, kad "keltai" gali iškovoti pergalę, nes jie, mano galva, buvo vertesni. "Knicks" žaidė primityvų krepšinį, remdamiesi C.Anthony ir J.R.Smitho individualiu meistriškumu. Dauguma jų atakų buvo "bėk ir Melo arba J.R. mesk" ir tai vos nepakišo kojos... Viskas gerai, kas gerai baigiasi. Vis dėlto, taip žaisti negalima ir statyti kortos ant dviejų žaidėjų yra rizikinga, o vėliau tai bus dar rizikingiau. Nesiginčyju, Melo šiame sezone yra tiesiog nesustabdomas, jis gali pramesti 3-5 metimus, netgi daugiau (ką matėme reguliariame sezone), tačiau jis iššaus tada, kai to labiausiai reikės. Neveltui P.Pierce'as sakė, kad Carmelo uždengti yra sunkiau netgi negu LeBroną... J.R.Smithas taip pat žaidžia geriausią karjeros sezoną, nustebsiu, jeigu jis nebus "Šeštas žaidėjas", tačiau, mano nuomone, "Knicks" turi ilgesnį suolelį, kuo jie turėtų ir pasinaudoti. Chandleris, Feltonas, tas pats Amar'e (kai grįš), Kiddas bei neblogą krepšinį, kai gauna žaidybinio laiko, demonstruojantis Ch.Copelandas. Vakar labai patiko Kiddo žaidimas, matosi, kad žmogus turi neįkainojamą patirtį, puikų žaidimo jutimą, "uoslę", jo nevisi atlikti darbai atsipindi statistikoje (8 tšk., 5 atk. kam., 3 rez. perd., 3 per. kam., 0 klaidų), tačiau jis daug įnešė, kad "Knicks" iškovotų pergalę. Bravo K.Martinui! Ko gero iš jo tryško didžiausia energija, noras laimėti, kovoti, o padarytas darbas yra taip pat didžiulis. "Celtics" labai trūksta žaidėjų, pakylančių nuo suolo, kuris yra labai labai trumpas ir žvelgiant į šį aspektą, jiems bus labai sunku laimėti seriją. Vakar atsarginiai žaidėjai pelnė tik 4 taškus (!) (Niujorko ekipos - 33), o kadaise didžiulė paspirtis nuo suolo buvęs J.Terry atrodė tragiškai... Pierce'as, Greenas ir Bradley kovojo, didžiulė pagarba jiems, tačiau to yra maža. "Knicks" stipresnė komanda, belieka tai įrodyti likusiose kovose.
2013-04-21
+5
Atsakyti
blockerKniks puolimas remiasi iš esmės dviem žmonėm.Bet tiek turėtų užtekti serijai prieš Bostoną.O jeigu Melo ir J.R. išlaikys tokią formą kaip sezono gale tai juos apskritai sustabdys tik Majamis.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Knicks puolimas yra per daug nuspėjamas. Melo ISO, JR ISO, ir random three. Jei matei varžybas tai suprasi, kad Knicks laimėjo vien dėl to, kad Bostonas grybą užpjovė ketvirtam kėlinš.
2013-04-21
-5
Atsakyti
Vai kāds izmanto šo vietni? http://www.tipstersplace.com
2013-04-21
-15
Atsakyti
Anonimas
pizdec nesamone... Norejau statyti 200lt ant new york vs Boston, Denver - Golden State, Clippers - memphis, Brooklin - chicago nu ir pizdec buiciau isloses apie 2500lt...
2013-04-21
-16
Atsakyti
celt
Doc duos velniu uz ketvirtaji kelini ir antrose rungtynese manau net sutriuskins juos celtics...
2013-04-21
+7
Atsakyti
blocker
Kniks puolimas remiasi iš esmės dviem žmonėm.Bet tiek turėtų užtekti serijai prieš Bostoną.O jeigu Melo ir J.R. išlaikys tokią formą kaip sezono gale tai juos apskritai sustabdys tik Majamis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-21
+1
Atsakyti
Phenomenal2. Paklausk bet ko, raukiančio kažkiek apie kašį. Visi tau pasakys, kad tritaškių konkursas yra tiesiog šventė, pageerbti lygos remėjams ir pralinksminti sirgalius. Ten nieks nevažiuoja susikaupę laimėt kažkokio trofėjaus, laido juokeliuis, tvyro gera nuotaika. Tai neatspindi žaidėjų realaus pajėgumo, takę that.


Nesutinku su situo. Taip, tai tik svente, o 3pt konkursas - viena graziausiu jos daliu, bet tikrai nesutiksiu, kad snaiperiai ten neina laimeti, o tik pajuokauti su chebra. Net jauciasi tas uz sypsenu, juokeliu ir high-five'u pasleptas susikaupimas, kai ateina eile mesti. Mano nuomone, gincytis galima tik del to, ar zaidejas laimejes 3pt shootouta automatiskai gali vadintis geriausiu lygos snaiperiu. Ir sitoj vietoj sutikciau, kad nebutinai, nes "in game shooting" ir "all-star day shootout'as" tai du skirtingi dalykai, ka rodo ir toks faktas, kad geriausi ir vieni geriausiu visu laiku NBA snaiperiu (cia hands down) - Reggie Milleris apskritai nera laimejes tokio konkurso, o Allenas laimejo vos karta.
2013-04-21
+4
Atsakyti
LeBronss
Sunkiai cia NY islose ir nerezultatyviai sulose - galvojau bus zymiai lengviau. Jei taip strigs toli neis.
2013-04-21
+18
Atsakyti
Young BloodPhenomenalYoung BloodPhenomenalYoung BloodPhenomenalŠį sezoną žiūrėjau daugiau nei pusę Knicks rungtynių ir galiu pasakyti - tai daugiausiai gerų metikų turinti komanda NBA. S. Novak, J.R., I. Shumpert, Melo, C. Copeland, dažniausiai niekada nepalieka aikštės neptaikę tritaškio, o dar pridėjus, jeigu krenta Feltonui su Kidd'u - varžovams dažniausiai jokių šansų.Shumpert, Copeland? :DDHow about Heat? M. Miller, R. Allen, R. Lewis, S. Battier, M. Chalmers, LeBron, J.Jones. Tie patys Cole su Bosh'u pašaudo dar kartais. Heat snaiperiai > Knicks snaiperiai.Shumpert 40 procentų 3pt, Copeland - 42. Is that so damn bad?Cole, R. Lewis, 1st option'as J.Jones, pataikęs šį sezoną 16 tritaškių iš 53-ų. Gal dar įtrauk ir C.Andersen, jis juk DU tritaškius kažkuriose rungtynėse pataikė, arba Flash'ą?Žmogau, aš suprantu, tu gini ir palaikai savo mėgstamą komandą, bet... Nesudievink taip, o apsižvalgyk aplinkui. Boshas nėra geriausias NBA lygos defenderis, Wade'as nėra greičiausias lygos žaidėjas, Ray Ray nėra geriausias lygos snaiperis (nebent pagal overall), Mario nėra geriausias įžaidėjas.:DDD Fail post of the day.Mažiau sapnuok. Cole'as lygiai toks pat geras shooter'is kaip ir Felton'as ar Kidd'as. Shumpert ir Copeland tritaškių procentas nieko nepasako, jie tikrai nėra geri snaiperiai ir ne viskas iš skaičiukų sudėliota.Kalbi apie J. Jones? jis kelis kartus geresnis mėtikas ir snaiperis nei Copeland'as ar Shumpert'as, Jones'as tiesiog trinantis suolą žaidėjas, o gal pamiršai, kad jis tritaškių konkurso nugalėtojas? tai nieko nesako? skaičius jis dar kiša..Gal tu rimtai atsijunk ir nebekomentuok, kaip jau kažkas minėjo. Ką norėjai pasakyti, kad Bosh'as nėra tas ir tas, Rio tas ir tas ir bla bla bla. Tiesiog pabrėžiau faktą, kad Heat snaipėriai yra geresni ir yra geriausi lygoje, tai nėra kažkoks komandos kėlimas į viršų, tai faktas. Stop hatin, ir nestūmk komandos iš jų pozicijos, beveik niekas neturi šansų prieš Heat ekipą, per daug gerai sukomplektuota, susižaidus ir visi žaidėjai turi savo role. That's the truth.Aš irgi 100 proc. tikras, kad Heat ims žiedus, bet kaip tu aklai aukštini juos, tai net bloga.Kiddas visa galva geresnis snaiperis už Cole (tingiu įrodinėt akivaizdų faktą), Felton maždaug lygu Cole.Tu be jokių argumentu paneigi mano teiginį dėl Copelando ir Shumperto ir dar man kažką siūlai diskutuot. Nepyk, bet teiginys yra nulinis be argumentų ir nematau priežasties tokiam komentatoriui kažką rašyt. Nusišneki į vienuns vartus. Heat statistika galioja visur ir visada, o visą kitą galima paneigt "tritaškių procentas nieko nepasako" ir t.t., taip?Visi iki vieno normalūs NBA analyst'ai pasijuoktų iš tavo "nepamiršk, jis juk 3pt kontestą laimėjo". Čia tiesiog šventė, kur negalima daryti išvadų apie žaidėjų pajėgumą, nes tai tik ŠVENTĖ. Kai kas net nesistengia mėtyt, o dalyvavimas konkursuose ir vienų ar kitų pergale dažniausiai yra sekmės reikalas. Bench warmeriam (kaip Jonesui) tai gal ir suteikia labai daug džiaugsmo, bet visumoj 3pt kontesto laimėtojas nėra lygu "most 3s made in a regular season" pasiekimui ir t.t.Patariu su tokiais teiginiais net nebekomentuot, nes tikrai net skaityt kitą kartą juokinga. Peace.Dar vienas. :DD Kidd'as - tik ne šiemet. Aukštinu? :D 66-16, 27 pergaliu streak'as ir t.t. maža to?Dabar pagalvok, ir pasakyk kuris iš jų geresnis snaiperis, Copeland ir Shumpert prieš James Jones? Atsakymas aiškus. Copeland'as ir Shumpert'as nėra effecient snaiperiai/metikai (!). 3-škių konkursas - faktas, kodėl Jones'as yra geresnis. Nesistengia mėtyt? neturiu ką į tai atsakyt.Juokingas, esi tu. Bandantis kažką primesti.


Aš nieko neprimetu, tik sakau savo nuomone, kurią bent jau moku apgint, ne taip, kaip nekurie, nesugebantys parašyt elementarių argumentų, kaip sakant, pirštais nerodysim. Dabar kiekvieną tavo teiginį paneigsiu argumentais, aišku?

1. Koddėl Kidd ne šiemet? Visiškai nulinis teiginys, Kidd'as pataikė 114 tritaškių šį sezoną, daugiau ir už Cole, Jones, Bosh ir už daugelį kitų tavo sąraše. Na Jones'as dar Jones'as, jis praktiškai negauna laiko, bet kaip tu galėjai įrašyt Bosh'ą, pataikiusį tik 28 (jau juoktis?) proc. tritaškių, o bendrai tik 21 tritaškį per visą sezoną... :)

2. Paklausk bet ko, raukiančio kažkiek apie kašį. Visi tau pasakys, kad tritaškių konkursas yra tiesiog šventė, pageerbti lygos remėjams ir pralinksminti sirgalius. Ten nieks nevažiuoja susikaupę laimėt kažkokio trofėjaus, laido juokeliuis, tvyro gera nuotaika. Tai neatspindi žaidėjų realaus pajėgumo, takę that.
2013-04-21
-6
Atsakyti
LAIMĖS
Visiems aišku,kad knicks ims žiedus. :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-21
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 198

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.