„BasketNews.lt podkastas“: Schillerį pranokęs Žibėnas ir kito sezono „Žalgiris“

2021-04-12 16:17

Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas žvelgia į Vilniaus „Ryto“ pergalę LKL derbyje, Ispanijos „El Clasico“ mūšį bei laukiančias permainas Kauno „Žalgiryje“.

Temos:

  • apie Karolio pergalę fantasy lygoje (0:00);
  • apie „Ryto“ taktiškai įveiktą „Žalgirį“ (12:51);
  • ar „Rytas“ norėjo laimėti labiau? (18:17);
  • apie Goudelocko klasę (23:54);
  • ar LKL finale galime sulaukti intrigos? (32:30);
  • apie neįtikėtiną „El Clasico“ Ispanijoje (38:27);
  • apie laukiančius pokyčius „Žalgiryje“ (48:40);
  • apie Eurolygos atkrintamųjų poras (1:00:19).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:



Komentarai:

Neutralus fanas
K. Tiskevicius mano nuomone yra vienas objektyviausiu komentatorių ir šiaip krepšinio veikėjų. Emocingas, nebijo aštriai pasisakyti. Įžvalgos tikrai geros. Jei reikia pakritikuoja, jei reikia pagiria, mažai subjektyvumo. Dėl to man ir daugeliui krepšinio fanų patinka, ką įrodė ir balsavimas kas komentuos KMT finalą.
2021-04-13
-1
Atsakyti
Anonimas
vėl šventą karvę palietė ir prasidėjo eilinės ašarų pakalnės 😀
2021-04-13
Atsakyti
Jeigu atvirai Žalgirio - Ryto rungtynių seniai nebežiūriu, bet antipatijos Shilleriui neglaiu pakęsti. O su kokia komanda Petrauskas įveikė Žibėno Rytą? Dar be Amigo ir Lekūno.
2021-04-13
+4
Atsakyti
Jeigu atvirai, Buba išbubino tiek Mareką, tiek Martyną.
2021-04-13
-3
Atsakyti
Na
Kad Žibėną ir Rytą pagirt reik tai sutinku, bet kelt tokią euforiją ir taip stipriai lazdavot Žalgirį tai ankstoka. Palaukiam sekančių tarpusavio rungtynių už poros savaičių. Va jei ir tada Rytas išlaikys intrigą iki galo, jau gal ir bus galima rimčiau pamėtyt akmenis į Žalgirio daržą, o kol kas tai tik vienerios rungtynės, į kurias Žalgiris atejo galvodamas jog ai kaip nors laimėsim ir buvo už tai nubaustas
2021-04-13
-8
Atsakyti
Patys sneka
kad zalgiriui reikia duot daugiau zaist per lkl\'a blazeviciui, lukosiunui ir pan. Panasi situacija ir buvo. Nereikia nurasyt ryto komandos, bet ir nereikia sureiksmint pergales.
2021-04-13
-7
Atsakyti
Ko pyktintis
Tai ka jau cia blogai pasneka Kaip tik idomu paklausyt
2021-04-13
+3
Atsakyti
Ramunas
Perklausiau gal 20 minuciu ir isjungiau vos neapsivemes nuo tokiu vemalu. Uzteko Rytui po poros metus pertraukos vos laimeti vienu tasku ir kokia isterija. Suprantu fanus, bet kai taip ejakuliuoja zurnalistai tai cia ziauru. Lygiai toks pats vaizdas buvo rudeni kai sitie klounai klyke kokia nerealia sudeti surinko Rytas. Paskui aisku uzsikimso. Zodziu, planavau tapti bnews patronu, bet po sito vemalo atsisakau remti sita apgailetina cirka.
2021-04-12
-4
Atsakyti
Užpakalnis
Durniu laivas, net gėda momentais buvo klausyt.
2021-04-12
+2
Atsakyti
D J
Tas Tiskevicius tai turgaus boba...Jam turguj saukegrazas pardavinet,o ne vaidinti kazkoki krepsinio eksperta...
2021-04-12
+5
Atsakyti
Ketvirtadienis
Teisingai sako Tiskevicius juk Zalgiris nepervargo Su Pao sustabde Pao priekine Linija Juk turejo dvi dienas Dabar Zalgiris zais kas 3 dienas
2021-04-12
+4
Atsakyti
Madridista
Jus cia rimtai apie ta Zibena ir visa vilniaus siukslyna ar tik tyciojates??? Zalgiriui 100 metu dejes buvo ant tu varzybu, butu norejes butu su vakarykste sudetimi sudraske ta laikrasti min 20 tasku o ka jau kalbet apie pilna sudeti, serijoje nebus ka veikti su jais jei jie isvis pateks i pusfinali jau nekalbant apie finala.
2021-04-12
-4
Atsakyti
Zibenas nebent save pranokt gali, vienas varzybas pasiseke pries nukraujavusi Zalgiri ir tiek. Ir finale intriga bus, Žalgiris zais pries Lietkabeli! O rytas gales bandyti nelikti 4ti, bet sunkiai jiem seksis.
2021-04-12
+1
Atsakyti
GRD
Klausau situ triju veikeju ir apima svetimos gedos jausmas. Kaip ir reikejo tiketis Tiskevicius jau joja ant arklio. Atejo juk puiki proga pamosuoti kardu ir garsiai pasukauti nes pagaliau juk atsirado pseudo intriga, kuria dabar zurnalistai prades visaip pritempineti kad tik butu apie ka sneketi nes juk taip nuobodu. Siaip idomu kodel basketnews podkastuose dalyvauja Tiskevicius? Jis juk ne zurnalistas kaip pats nekarta sakes. Ar cia tipo kad komentuoja rungtynes? Ar cia Miklovui reikia zavadylos?
2021-04-12
+7
Atsakyti
Nobile
Paklausiau tik tos apie vietos apie pokyčius sudėtyje, bet ir tai ką pasakė, tai nieko įdomaus, ryšiai pas jus nekokie, neturi matomai, net žinių kuom Žalgiris domisi ir kas sąrašuose.. Kaip gaila, tokį įdomiau būtų klausyti, negu šnekėti tik bile šnekėti.
2021-04-12
-7
Atsakyti
Nobile
Ar verta klausyti šitų ar ne ? Nes toks vaizdas, kad šitie nieko ir nepasako, mėgėjų lygos žurnalistai.
2021-04-12
-3
Atsakyti
Jo
čia jūs rimtai? laimėjo pirmą kartą per 2 metus prieš žalgirį ir jau sakoma, kad intriga grįžta??? pavarot 😀😀😀prieš žalgirį lietkabelis turbūt keturgubai daugiau laimėjęs prieš žalius nei rytas per 5 metus. Pieno žvaigždės nugalėjo šią savaitę tai jau petrauskas tikrai pranoko žibėną ar ne? Proto bokštai...
2021-04-12
+4
Atsakyti
djgaffer
Ir aš nepagavau apie tą nuovargį.Patys žurnalistai iš kažkur ištraukia,kad Žalgiris pavargę po EL,nors Schilleris pastoviai sako,kad čia nėra pasiteisinimas ir apie jokį nuovargį nieks nešneka.Bent kartą šiame sezone ar teko girdėti,kad Schilleris ir koks Žalgirio žaidėjas sakytų,kad jaučiame nuovargį?Nu ne blexa.Kalbama apie suspaustą tvarkaraštį gal daugiau,bet tikrai nieks nesakė,kad va,vos kojam pavelkam.Užplaukė čia jiem kažkas su tuo nuovargiu šitoj laidoj.
2021-04-12
+3
Atsakyti
Labai gaila kad Zalgiris nelaimejo. Nesu nei Zalgirio nei Ryto fanas, bet Zalgirio pergale butu bent nesukelusi orgazma Tiskeviciui, Ceponiui ir panasaus plauko veikejams . Dabar sitas susireiksmines pizonas bei kiti zurnaliugos tures darbo iki kaklo istisai ANALIZUOTI ir VERTINTI kaip cia taip ivyko, koks Zalgiris nusivares, o koks Rytas nerealus, Zibenas duoda vaizdu, o Sileris nesimoko is savo klaidu. Prisimenat rudeni podkasta kai Zalgiris pralaimejo Lietkabeliui ir kaip tada Tiskevicius draskesi ir putojosi, nurasinejo Sileri ir visaip koneveike. Dabar irgi atsirado proga issiloti nes juk daugiau nera apie ka zurnaliugoms pezeti. Realiai Ryto pergale nieko apciuopiamo nedave, bet zurnalistam dabar atsirado puikia terpe issikratyti, dabar kiekvienam podkaste bus vis ANALIZUOJAMA.
2021-04-12
+7
Atsakyti
dfdf
Padarykit kojalaide apie Gaidamaviciu pranokusi Kiltinaviciu.
2021-04-12
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 42

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.