Pierce'as kitą vasarą žada jėgas išbandyti laisvųjų agentų rinkoje

2012-08-05 23:13
Nuotr.:

Paulas Pierce'as jaučiasi dar turintis parako
Paulas Pierce'as jaučiasi dar turintis parako
Nuotr. AFP – Scanpix
Net keturioliką sezonų Bostono „Celtics“ komandai paaukojęs Paulas Pierce'as kitą vasarą gali palikti ekipą – 34 metų 201 cm ūgio puolėjas tikino, kad kitą vasarą nepratęs kontrakto.

„Visų pirma norėčiau pažiūrėti kaip atrodysiu. Nesu jaunas, tad galbūt teks baigti karjerą. Tai nėra susiję su pinigais. Noriu iškovoti dar vieną čempiono žiedą, o jeigu matysiu, kad tai įmanoma padaryti su „Celtics“, tuomet galbūt ir liksiu“, – apie ateitį kalbėjo Pierce'as.

Krepšininkas pripažino, kad labiausiai jį neramina amžius. Duodamas interviu Pierce'as net keletą kartų pabrėžė tai.

„Jeigu „Celtics“ norės mane išlaikyti – galėsime derėtis, tačiau reikia nepamiršti, kad kitą vasarą man jau bus 35 metai“, – mintimis dalijosi Pierce'as.

2011-2012 metų sezone Pierce'as vidutiniškai pelnydavo po 19,2 taško, atkovodavo po 5,4 kamuolio ir atlikdavo po 4,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.



Komentarai:

CELT
celtics stpiresni uz tuos heatus, girdejau, kad celtics nori per mainus gauti josha smtha, kai kurie jau planuoja bassa + lee uz Smitha. tuomet c's dar stipresni butu
2012-08-07
+5
Atsakyti
to celticsfanale koks tu kvailas, as matau tik viena paprasta fakta, Heat - cempionai, Celtics - ne, o kaip cia tau atrodo, kas bus, tai yra tik pasakos, su kuriom kartais ir nusisneket gali :)) siaip visalaik maniau, jog LT Celtics fanai jau yra subrende zmones, palaikantys juos dar nuo Birdo laiku, bet pasirodo yra ir mazameciu, kurie, veikiausiai, ne trecdalio rungtyniu savo megiamos komandos nera mate. Taciau paspeliokim, kas butu, jeigu butu. Pierce ir Garnett pasensta dar vienais metais, Green po gana rimtu problemu su sveikata neaisku, kaip atrodys, Bradley situacija analogiska, nors jis apskritai dar nieko neirode (nepyk, bet kai pamatysiu pastovu solidu zaidima, patikesiu, jog jis isties sio to vertas), tiesa, nepamirskim, kad Terry su Rondo gali ir nesutarti, pastarasis pasizymi oziukais savo, bet tai, tarkim, nesvarbu. Dabar ziurekim i Heat komanda. Big3 arteja arba yra savo karjeros pike, tai yra ju geriausi metai, aplink suburta geri gynejai ir shooteriai, vieno, ko truksta, tai jegos apacioje, bet cia ir Celtics neblizga. Dar va, primink man, kada nors viena NBA komanda laimejo zieda, kai ju smogiamoji jega buvo perkopusi 35 metu riba :))


loxo sapaliones.
2012-08-07
+4
Atsakyti
Kunigas
Gerai pamokslininke,kad ir kokie jie senukai būtų,kad jiems ir 35metai bet šie vyrukai preitą sezoną nužygiavo iki pat konferencijų finalų ir vos nenugalėjo Heat , na vos nesiskaito bet vistiek.taigi išėjo Ray iškart pasipildėm Teriu ,dar vienu aukštos klasės gynėjų su didelę patirtimi,geru pataikymu ir Courtney Lee kuris tikrai gali susipindėti jeigu tik jam duos laiko Docas,po to grįžta Wilcox kuris tikrai gražiai atrodė Bostone kol neatsitiko problemų su sveikata,bei Jeff Green jaunu žaidėju kuris gali lošt tiek PF/SF pozicijose,taigi kitą sezoną taip pat Celtics bus pavojingi :)
2012-08-07
+4
Atsakyti
to celticsfan
ale koks tu kvailas, as matau tik viena paprasta fakta, Heat - cempionai, Celtics - ne, o kaip cia tau atrodo, kas bus, tai yra tik pasakos, su kuriom kartais ir nusisneket gali :)) siaip visalaik maniau, jog LT Celtics fanai jau yra subrende zmones, palaikantys juos dar nuo Birdo laiku, bet pasirodo yra ir mazameciu, kurie, veikiausiai, ne trecdalio rungtyniu savo megiamos komandos nera mate. Taciau paspeliokim, kas butu, jeigu butu. Pierce ir Garnett pasensta dar vienais metais, Green po gana rimtu problemu su sveikata neaisku, kaip atrodys, Bradley situacija analogiska, nors jis apskritai dar nieko neirode (nepyk, bet kai pamatysiu pastovu solidu zaidima, patikesiu, jog jis isties sio to vertas), tiesa, nepamirskim, kad Terry su Rondo gali ir nesutarti, pastarasis pasizymi oziukais savo, bet tai, tarkim, nesvarbu. Dabar ziurekim i Heat komanda. Big3 arteja arba yra savo karjeros pike, tai yra ju geriausi metai, aplink suburta geri gynejai ir shooteriai, vieno, ko truksta, tai jegos apacioje, bet cia ir Celtics neblizga. Dar va, primink man, kada nors viena NBA komanda laimejo zieda, kai ju smogiamoji jega buvo perkopusi 35 metu riba :))
2012-08-07
-2
Atsakyti
TDaYJeigu iseis is Bostono, prarasiu visa respecta, koki turejau, legendos savo klubu nepalieka.


O tu vis dar neiššokai iš tribūnų stačia galva Londone pamatęs, kaip didžiausias lygos ketvirtų kėlinių Chokeris LeBronas žudo Lietuvėlę ketvirtame kėliny, kai tuo metu ,,the best clutch player ever" sėdi ant suolo ir nosį krapšto?
2012-08-06
-3
Atsakyti
Jo, pridejus Terry, Green, Bradley labai sutriuskinti bus C's Heatu;DDDD. Juokinat Lekrabfaniai mane ziauriai;D. Ir ka Heatai gero pasieme? Allena, kuris jau nepavelks kojyciu, pasitaikys ten aisku dienele viena kita, bet ir vsio, pasibaige. Lewis?:DDDDD ten tai vps tragedija, a ne zaidejas. Dar plius naujokai kokie pasaukti, oj oj oj. Sullinger!!! Jeigu su nugara nk nebus, pzda zveris bus. Plius gynybos specas pasauktas drafte. Patarimas, maziau tu i pavardes zek bybianosi;D Kolkas C's gali prilygti tik Lakersai, daug nk nematau gero.
2012-08-06
+6
Atsakyti
CelticsFanHeatfaniai krw, neuzpiso nesamones sneket?:DD Siaip pabazarino Pierce, kad isbandys save free agentuose ir tiek, neiseis jisai is C's. Ir siaip, nx jam iseiti i ta heat, jeigu C's pajegesne komanda uz Heatus? Kur logika?


Heat laimėjo prieš C's kai dar buvo Allen'as, bet jie vistiek stipresni? Šiemet išvis bus sutrypti jeigu susitiks su Heat.
2012-08-06
+5
Atsakyti
Heatfaniai krw, neuzpiso nesamones sneket?:DD Siaip pabazarino Pierce, kad isbandys save free agentuose ir tiek, neiseis jisai is C's. Ir siaip, nx jam iseiti i ta heat, jeigu C's pajegesne komanda uz Heatus? Kur logika?
2012-08-06
+3
Atsakyti
:D
Galejo ir po sio sezono iseit:D.Na i heat butu vietoj milerio.,gerai,bet yra lebronas ir man jie kazkaip nelaibai klijuojasi.Tai nemanau kad tiktu:)
2012-08-06
-6
Atsakyti
Tomas123Į Heat tegul eina. :D Vietoje Mike Miller visai neblogas variantas būtų... Su Allen dviejų metų juk kontraktas man atrodo dar... 5 ateities Hall Of Famer'iai vienoje komandoje būtų freak...


Į šūdą, o ne į Heatą. LeBronas turbūt dar nepamiršo kaip jo Cavalierius Piercas daužė į vienus vartus.
2012-08-06
+7
Atsakyti
Į Heat tegul eina. :D Vietoje Mike Miller visai neblogas variantas būtų... Su Allen dviejų metų juk kontraktas man atrodo dar... 5 ateities Hall Of Famer'iai vienoje komandoje būtų freak...
2012-08-06
-20
Atsakyti
Anonimas
matyt cia tik taip kalba, abejoju, ar jis megins jegas turguje, nes pinigu jam daugiau nieks tikrai nepasiulys, daugiau laiko zaist negaus, negu bostone + o plius toks zaidejas kaip pierce`as abejoju ar eis i komanda, sildyt suolo tik del sanso laimet zieda :)
2012-08-06
Atsakyti
Jeigu iseis is Bostono, prarasiu visa respecta, koki turejau, legendos savo klubu nepalieka.
2012-08-06
-1
Atsakyti
gaila, kad paliks, Bostonas viena megstamiausiu komandu vien del Pierco, Garnetto ir Riondo...
2012-08-06
+2
Atsakyti
The Shizznit
kur jis blet eis celtics gera komanda surinke yra jeigu jis po to sezono nores varyt i teama tai blet laimet ziedo tegul pagalwoja kiek jis ten tu minuciu gaus pazaist, visi pretendentai i ziedu siuo metu prisirinke tu sf i valias, tikrai nemanau kad pyst ir atsiras kitas stiprus teamas kur piercas gaus palost normaliai
2012-08-06
-2
Atsakyti
Anonimas
kaukenas zalgiryje
2012-08-06
-4
Atsakyti
Anonimas
tai px tas siska nemanau kad jis turejo daug motyvacijos treniruotis ir zaist
2012-08-05
+3
Atsakyti
Anonimas
Metu daug, bet dar sunkiai sustabdomas, šiška budamas 33m baigė karjera, nepažaidė jau eurolygoje.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-05
Atsakyti
trololo
I'm going to take my talents to South Beach and join the Miami Heat...
2012-08-05
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 19

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.