„Nets“ priėmė sprendimą – Irvingas atskirtas nuo komandos

2021-10-12 18:34
Nuotr.: GETTY IMAGES NORTH AMERICA - Scanpix
Nuotr. GETTY IMAGES NORTH AMERICA - Scanpix

Skiepytis atsisakantis Kyrie Irvingas sulaukė Bruklino „Nets“ komandos verdikto.

Oficialiame klubo išplatintame pranešime teigiama, kad Irvingas negalės nei žaisti, nei dalyvauti treniruočių procese, kol nebus pasiskiepijęs. 

„Irvingas priėmė sprendimą ir mes gerbiame jo teisę rinktis. Šiuo metu šis pasirinkimas riboja jo galimybes būti visaverčiu komandos nariu ir mes neleisime nė vienam mūsų komandos nariui tik dalinai dalyvauti komandos veikloje“, – pranešime teigė komandos vadovas Seanas Marksas.

Kyrie Irving

Kyrie  Irving
Pozicija: PG, SG
Amžius: 29
Ūgis: 191 cm
Svoris: 87 kg
Gimimo vieta: Melburnas, Australija

Praėjusią savaitę NBA ir žaidėjų asociacija sutarė dėl baudos dydžio nevakcinuotiems krepšininkams, kurie dėl šios priežasties bus priversti praleisti rungtynes. Dėl to žaidėjas neteks maždaug 1,1 proc. nuo visos metinės algos.

Irvingo šio sezono atlyginimas siekia kiek daugiau nei 35 mln. JAV dolerių, dėl vieno praleisto mačo jis prarastų apie 381 tūkst. JAV dolerių.

„Nets“ yra laikomi vienais iš pagrindinių pretendentų iškovoti NBA čempionų titulą.

Iki kol Irvingas nesuspręs skiepytis, Bruklino komanda negalės naudotis savo didžiuoju trejetu, kurį be Irvingo sudaro Kevinas Durantas ir Jamesas Hardenas.

„ENBO podkastas“:



Komentarai:

Geras sprendimas. Deja smegenu ne laso pas Irving'a, gal duokdie po sitos nesamones karjera ir baigs. Bent finansiskai uz savo klejones ir visiska nesupratima, kas yra profesionalumas kazkiek nukentetu. O galejo but vienas is all time great'u, pagal talenta....
2021-10-13
-2
Atsakyti
Blok
blok
2021-10-12
-2
Atsakyti
H
Nesuprantu Irvingas specialiai išsidirbinėja ar jis tikrai super daužtas žmogus ?
2021-10-12
-3
Atsakyti
:D
Amerika - Svajonių ir galimybių šalis.
2021-10-12
+3
Atsakyti
pagarba Kyrie kuris stovi kaip uola ir nepasiduoda grasinimams. kvailiai kurie ji keikia nesupranta kad siandien jiems liepia susileist eksperimentini tirpala, o rytoj lieps atiduot kepenis ar inksta kokiam itakingam seniui nes vardan bendro gerio taip bus teisingiau. ir jei tokiu kaip Kirie butu daugiau, jokiu pasu ir draudimu niekada nebutu buve, gyventume kaip. anksciau su tais virusais ir vargo nematytume lankytis kur norim, kada norim ir su kuo norim.
2021-10-12
-6
Atsakyti
Serbentautas
Pagaliau. Į kokius Filipinus gal priims.
2021-10-12
+2
Atsakyti
Linas
ko jus cia verkiat del tu skiepu? juk NBA yra biznis, o kieno pinigai, to ir taisykles, nenori zaisti pagal taisykles, eik uzsiimk savo reikalais, bet ir pinigu negausi.
2021-10-12
-10
Atsakyti
yla
Šaunuolis Irvingas.... Gerbiu.
2021-10-12
-1
Atsakyti
LilKarolis
Isdurnejo ta nba, is pradziu numate baudas nepasiskiepijusiems o dabar isvis dalyvaut uzdraudzia... Dar kazkas sneka apie kazkoki laisva pasirinkima kai yra tokia prievarta... Laikykis Irvingai, turi buti ir kitu budu, buti ismainytam i normalia komanda ar kazkas tokio, nes cia tai jau nesamones vyksta
2021-10-12
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 31

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.