Apie Atamaną pajuokavęs Jasikevičius gyrė Eurolygos čempionus

2022-11-16 18:16

Šarūnas Jasikevičius jau treniruotėse buvo sulaukęs Kyle'o Kuričiaus, tačiau pastarasis vėl pradėjo jausti skausmą peties srityje.

Nuotr.: KKF Scanpix Baltics, Reuters-Scanpix
Nuotr. KKF Scanpix Baltics, Reuters-Scanpix

Ketvirtadienį Eurolygoje laukia tikras krepšinio desertas – Stambulo „Anadolu Efes“ (2-5) susitinka su „Barcelona“ (5-2), o prieš šį mūšį katalonų vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius įspėjo savo komandą, kad negalima atsipalaiduoti, nepaisant turkų trijų nesėkmių paeiliui.

„Atrodo, kad jie visada taip startuoja, o tada stipriai pakelia savo lygį, – AS sakė lietuvis. – Jie tokioje situacijoje jaučiasi patogiai. Nereikia žiūrėti į rezultatą, jie turi žaidėjus, kurie yra kartu daugelį metų. Taip pat jie rungtynių pabaigas nusprendžia su savo talentu. Turėsime kentėti.“

„Anadolu Efes“ sezoną pradėjo be Shane'o Larkino, kuris atsigauna po piršto operacijos. Eurolygos čempionų generalinis direktorius Alperas Yilmazas anksčiau teigė, jog klubo žvaigždė prie komandos turėtų prisijungti tarp lapkričio 15 ir 20 dienų.

Šaras prieš išvyką buvo paklaustas apie šansus ketvirtadienį aikštėje pamatyti Larkiną.

„Nežinau, ar Larkinas žais. Šiąnakt skambinsiu Erginui Atamanui, kad išsiaiškinčiau, bet nemanau, kad jis pakels telefoną“, – juokavo strategas iš Lietuvos.

Juokus į šoną Jasikevičius padėjo, kuomet pradėjo kalbėti apie Eurolygos čempionų lygį.

„Jie yra komanda, apie kurią visi žino, kaip ji žais. Daug atakų sukasi aplink Vasilije Micičių ir Willą Clyburną. Rodrigue'as Beaubois ir Elijah Bryantas prisideda prie daug taškų, o Tiboras Pleissas ir Ante Žižičius gali varžovus tuo metu bausti apačioje“, – dėstė Jasikevičius.

46-erių „Barcos“ vairininkas taip pat pasidalino apie savo žaidėjų būklę.

„Į Stambulą neskrenda Nikola Mirotičius, taip pat ir Kyle'as Kuričius, kuris jau turėjo žaisti ketvirtadienį, bet pajuto peties diskomfortą treniruotėje ir dabar laukia tyrimų rezultatų“, – baigė Šaras.

„Anadolu Efes“ ir „Barcelonos“ susitikimas – ketvirtadienį 19.30 val.



Komentarai:

Verks vel bulvius tytoj,
tai teisejai,tai lektuvas kaltas,tai antis skrido ir tt.O ten puse zaideju jau galetu ir streika surengt nuo tu "saro sistemu"
2022-11-16
-11
Atsakyti
etc
Stogai barsos zaidejams jau vaziuoja nuo to kentejimo ir pschologinio spaudimo
2022-11-16
+8
Atsakyti
ir vel kenteti reiks
2022-11-16
+3
Atsakyti
xvvcv
LT nacionalinis bruozas. Kancia ir juodas darbas.
2022-11-16
+6
Atsakyti
86513
Šarą netgi nuotraukoje besišypsantį keista matyti :D
2022-11-16
Atsakyti
Nu jau tik nereikia Efeso nurašyti taip anksti,ne pirmas kartas,kai prastai startuoja.Užtenka va laimėti prieš Barcą,komanda įgaus daugiau pasitikėjimo ir užsikurs.Man Efesas visada yra tokie miegantys drakonai-sunkiai pabunda,išsijudina,bet jau kai tą padaro,tai niekas nesustabdo.Todėl jų slogi pradžia nieko nereiškia.
2022-11-16
+5
Atsakyti
kodel go3 nerodo Mindaugo taures varzybu???
2022-11-16
-2
Atsakyti
Anonimas
nieko gero is to efes siemet, clyburnas ir senbuviu isejimas isderino viska. vasa turbut jau gailisi i nba neisvykes
2022-11-16
-12
Atsakyti
Ty
svarbu iki 8 vietos jiems pakilt ir speju, kad nuneš atkrintamosiose kas jiems bepasitaikytu.
2022-11-16
+5
Atsakyti
Ty
linkiu efesui pries barsa laimet, po to vel pralaiminet pries visas komandas ir antram ture vel laimet pries barsa ir po to vel...
2022-11-16
-16
Atsakyti
Anonimas
Vel jis su tuo savo kentejimu 🤦
2022-11-16
+11
Atsakyti
ziurim ka turim
per kancias i zvaigzdes
2022-11-17
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 13

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.