Motiejūnas savo noru persikėlė į antrinę lygą

2013-01-24 09:27
Nuotr.:

Į antrinę NBA lygą persikėlęs Donatas Motiejūnas praėjusią naktį pelnė 19 taškų
Į antrinę NBA lygą persikėlęs Donatas Motiejūnas praėjusią naktį pelnė 19 taškų
Nuotr. basket4us.com
Trečią kartą iš Hjustono „Rockets“ į antrinę NBA lygą persikėlęs Donatas Motiejūnas šį kartą tai padarė savo prašymu.

„Donatas pats paprašė sakydamas: „Aš noriu žaisti, o ne sėdėti ant suolo, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė Lietuvos žaidėjui atstovaujantis krepšinio agentas Virginijus Bulotas. – Jis pasakė „Rockets“ vadovams: „Geriau žaisti kuo daugiau ten, o paskui jūs nuspręskite, ką daryti toliau.“

Galbūt per tą laiką kas nors paaiškės ir įvyks kokie mainai.“

Pasak Buloto, „Rockets“ vadovai nustebo, nes nėra įprasta, kad krepšininkas pats norėtų palikti NBA.

Tokį žingsnį Motiejūnas žengė negaudamas žaidybinės praktikos. Per 44 „Rockets“ rungtynes NBA lietuvis aikštėje praleido 43 minutes.

22 metų 213 cm ūgio lietuvis žaidė tik 14 dvikovų, dažniausiai gaudavo žaidimo laiko likučius mačų pabaigoje, kai nugalėtojas jau nekeldavo abejonių.

„Donatas klausė klubo vadovų ir trenerių, galbūt jis ką daro negerai. Jie sakė, kad yra viskuo patenkinti, žadėjo, kad jis gaus žaisti, tačiau laikas bėga, pusė sezono praėjo, o Donatas lieka ant atsarginių suolo“, – „Lietuvos rytui“ kalbėjo Bulotas.

Praėjusią naktį antrinėje NBA lygoje lietuvis žaidė 35 minutes, pelnė 19 taškų ir atkovojo 9 kamuolius.



Komentarai:

Taip
Jis nuostabus krepsininkas. Puiku kad isejo i antrine lyga nes ten bent jau gaus zaidybinio laiko. Matot? Jis rodo puikius rezultatus. Jis turi talenta :) saunuolis
2013-01-25
-2
Atsakyti
as
Pasak Buloto, „Rockets“ vadovai nustebo, nes nėra įprasta, kad krepšininkas pats norėtų palikti NBA.

:DD

buta cia ko nustebt :D
2013-01-24
+2
Atsakyti
djgaffer
aisku,kad jis perspektyvus ir jo vieta NBA,o ne lkl,kaip cia kazkas rase.gal dar y nkl jy pasiulyk ar kokia regionu lyga?maziau nusisnekek.geriausia jam butu y kokia silpna NBA komanda varyt.pvz.:charlotte ar washington.su tokiu talentu kaip jo,tikrai gautu daug laiko.o paskui ir y stipresne komanda galetu pereit.svarbu,kad nepaluztu psichologiskai.laikykis Donce.parodyk tiem duxam,ka praranda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-01-24
Atsakyti
Pasipiktines
Jau geriau LKLe po 35 min. aikštelėje, nei 40 min. NBA ant suolo. Ir apskritai, nėr ten ko jaunimui į tą verslo mašiną lysti. Ne NBA, o TFA (talent frustrating assosiation).
2013-01-24
+4
Atsakyti
gdg
O ka as sakiau. Logiska. Donatas gerai pasielge. Jis turi zaisti o ne sedeti
2013-01-24
-1
Atsakyti
jei antrineje lygoje kas varzybas varys po 20tasku ir po 10 kamuoliu, tai tikrai kita sezona arba net si jei bus mainai eis i kita nba komanda, arba po vasaros keliaus i europa i tikrai gera kluba, manau nieko neprarado jei bus sekme tada jis gaus shansa ir irodys savo galimybes, jei ne tai vistiek nieko nepraras...
2013-01-24
-4
Atsakyti
Vilius
Labai teisingas sprendimas :)
2013-01-24
-5
Atsakyti
4
Uškeist geraiu
2013-01-24
+1
Atsakyti
sasaa
as duodu zodi, po kokiu dvieju-triju metu, sitie roketsu vadovai ir pats treneris gailesis, kad nedave jam sanso, pamatysit :)
2013-01-24
-1
Atsakyti
Komandos GM D.Morey sako, kad komandai reikia kibirkšties, jo planai tai tik surast dar viena super stara ir viskas, gal tos kibirkšties reikėtų ieškot naujokuose kurie negauna laiko aikštėje? Manau pas Donatą dabar sportinio pykčio nemažai, galbūt jiem reikia pažiūrėt į rotacijos problemas o tada dairytis kas kur kokį Super Star siūlo.
2013-01-24
-5
Atsakyti
atasManau bobcats,kings,hornets,suns,cavs ,76ers but tikrai neblogai


Kings yra Robinsonas, Thompsonas ir Hayes, tai nežinau ar jie ką atiduotų už Donatą ir ar jis ten ką gautų, Hornets? Andersonas ir Davis, nežinau čia jau, nebent trade su Lakers kad Andersonas kažkaip į Lakers eitų, Suns yra Scola su Morrisu, Scola jie neimtų, Cavs Thompsonas šį sezoną labai neblogai lošia. Bet tai čia konkrečiai situacijai reikia mainų ir žiūrėt kaip keisis komanda :)
2013-01-24
-2
Atsakyti
Motiejunas perspektyvus labai mano nuomone, tik as nesuprantu kodel Rockets bent truputeli laiko neskiria paziureti kaip jis laikosi aiksteje, ar jis gaudosi kas ten vyksta ir ar jam apskritai vieta NBA. Manau Donatas rodytu geresnius rezultatus jeigu gautu tiek laiko zaisti kaip pvz Valanciunas.
2013-01-24
+1
Atsakyti
atas
Manau bobcats,kings,hornets,suns,cavs ,76ers but tikrai neblogai
2013-01-24
-9
Atsakyti
Phila - L.Allen 22.8 min

Washington - Booker 20 min., Bet ten gal dar Seraphin į PF stoja? 25 min.

NYK - Copeland, Sheed, manau įveikiami ir Amare ne tiek daug lošia.

Memphis - Jei iškeistų Randolph'ą aišku leistų D.Arthur, bet ir Speights iškeitė

Net nežinau aš čia taip sausai pažiūrėjau nes nežinau kas ekipose konkrečiai darosi su tom rotacijom
2013-01-24
+9
Atsakyti
NBA, kaip beje daug kas JAV, paremta konkurencija ir sugebėjimu "išgyventi". Motiejūnas yra grūdinamas ir stebimas. Jaunas perspektyvus bičiukas gauna limonus, aišku atsiranda "atsipūtimas", todėl jis grūdinamas ir stebima ar jis palūš - atrodo palūžo :( .Jei jis pradeda reikalauti (tipo mane keiskite ir t.t.) tai jau laikinas klausimas kada grįš į Europą. NBA žaidėjai uždirba, bet privalo būti labai kieti tiek žaidybine tiek būdo prasme. sėkmės Motiejūnui ir ko gero laikas pagalvoti ar agentas tikrai tinkamas...
2013-01-24
-5
Atsakyti
Teisingai padarė. Bet ką žlugdytų toks nuolatinis sedėjimas. Arba bent jau paaiškintų to priežastį. Pvz., mainai ar dar kas, dabar į akis sako, kad tu nuostabus, viską darai osom tik šiaip neleidžiam lošt... Visgi laukiu trade deadline ir tada paaiškės ar Rockets jį mainys ar Morris/PPat.

Kaip manot kokioj ekipoj Donatui būtų geriausia?
2013-01-24
+7
Atsakyti
ciksniks
Rockets gadina jo karjera, galetu ji i kita komanda perkelti
2013-01-24
+1
Atsakyti
greiciau ji iskeistu
2013-01-24
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 18

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.