„BasketNews.lt podkastas“: ar 1995-aisiais iš mūsų pavogė auksą?

2020-08-06 17:33

Naujausioje „BasketNews.lt podkasto“ dalyje Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas prisimena istorines, 1995 m. Europos čempionato finalo rungtynes tarp Lietuvos ir tuometinės Jugoslavijos.

Vienos gražiausių ir atkakliausių visų laikų Europos čempionato finalo rungtynių paženklintos ir neeilinėmis emocijomis, kai dvikovos pabaigoje lietuviai paliko aikštę ir grasino į ją nebegrįžti.

Kaip šiuos įvykius galime vertinti iš dabartinės perspektyvos – „BasketNews.lt podkasto“ diskusijoje.

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

„BasketNews.lt“ leidžiamas tinklalaides taip pat galite pasiekti „YouTube.com“ platformoje.

Vaizdo įrašas:

Naujausi įrašai:



Komentarai:

Absoliūtus nesusigaudymas,nei politikoje,nei situacijoje FIBA,žaidimo analizėje yra keletas teisingų dalykų,bet visumoje dvejetas už tokį ch.apžvalga
2020-08-07
-5
Atsakyti
Justas
cringe podcastas. Tegu dziaugiasi, kad 15 metu praejo, butu tada pilietybe tokiems ateme.
2020-08-06
+3
Atsakyti
djgaffer
Visada bus galima vertinti tik taip,kad pavogė auksą.Teisėjas papirktas,jugai tada pasistengė dėl šito.Tiesiog reikia stengtis pamiršti tą nuoskaudą.
2020-08-06
+7
Atsakyti
Ačiū
Nuostabi apžvalga, ačiū vyrai. Labai taikliai viskas. Netikėjau, kad taip įdomu bus prisiminti. Įdomu, kad man lygiai tiek pat metų buvo, kaip Jonui Miklovui. Labiausiai įstrigusios varžybos per visą gyvenimą kartu su Eurolygos finalu 1999.
2020-08-06
-2
Atsakyti
Anonimas
Koks dar pavogė? Pjovė grybą atsipalaidavo dievais pasijautė ir tuo viskas ir baigėsi. Visuomet lengviausia nurašyti nesėkmę ant blogų teisėjų,tvarkaraščio bet reikia kaltinti tik savę. Nugalėtojai didieji ir yra nugalėtojai nes priima nesėkmę ir iš jos padaro išvadas
2020-08-06
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.