Tarp Stambule sukonfliktavusių Jasikevičiaus ir Kaliničiaus – taika

2022-11-19 16:29

Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Kaliničius Stambule turėjo konfliktą, po kurio serbas buvo išvarytas į rūbinę. „Barcelonos“ treneris ir puolėjas penktadienį turėjo pokalbį, po kurio buvo susitaikyta.

Nuotr.: BasketNews
Nuotr. BasketNews

Eurolygos aštuntojo turo rungtynių prieš „Anadolu Efes“ metu sukonfliktavę Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Kaliničius išsiaiškino tarpusavio santykius. 

Penktadienį „Barcelonos“ ekipa turėjo mačo su „Anadolu Efes“ vaizdo peržiūros sesiją, prieš kurią Jasikevičius ir Kaliničius turėjo pokalbį apie Stambule kilusį konfliktą. Lietuvis ir serbas išsprendė problemą ir susitaikė, praneša „Sport.es“ žurnalistė Angels Fabregues. 

Konfliktas įvyko ketvirtadienį, rungtynių su Eurolygos čempionais trečiojo kėlinio metu.

Jasikevičius buvo nepatenkintas Kaliničiaus gynyba ir prieš minutės pertraukėlę aprėkė savo auklėtinį.

Serbas bandė ginčytis su lietuviu, tačiau treneris ranka mostelėjo į rūbinę signalizuodamas, kad krepšininkui reikia palikti atsarginių suolelį. 

Puolėjas jau buvo pakeliui į tunelį, bet Cory Higginsas jį sustabdė ir pasiūlė likti ant suolo.

Kaliničius grįžo, bet po poros minučių Jasikevičius vėl priėjo prie jo ir leido suprasti, kad jis čia nepageidaujamas.

31-erių krepšininkas iki konflikto, per 19 minučių buvo pelnęs 10 taškų, kartą perėmęs ir 4 kartus atkovojęs kamuolį bei surinkęs 11 naudingumo balų. 

„Barcelona“ mačą pralaimėjo 86:96.

Kaliničiui jokios bausmės taikomos nebus, jis bus registruotas Ispanijos lygos mačui sekmadienį su Badalonos „Joventut“ ekipa.



Komentarai:

Ciongas
Draskosi baleto su kamuoliu vadybininkėlis ir tiek. Mažiau putotų, žaidėjus ėstų, tai ir pergalių būtų daugiau. Žvaigždžių pilna, o jis ant jų staugia, nelridžia žaisti. Nepatnka, kaip dirba, daryk treniruotes po 5 valandas, tegul aria, o ne žemink viešai.
2022-11-20
+1
Atsakyti
jaskai buna uzplaukia periodas kai aplink ji kazkam kazkas nerodo pagarbos vis, bet uz ka kur ir kaip rodyt, zino tik jo tarakonai galvoj
2022-11-19
-3
Atsakyti
Atom
Visi kurie rekauja kad Jaska toks Jaska anoks ne vienas nesat pasieke treniravime jokiu rezultatu jei taip lojat. Ir esat myzalai, nesuprantat kas yra konkurencingumas, pergales troskimas ir visko darymas kad ta pergale butu pasiekta.
2022-11-19
+13
Atsakyti
tai kada jis ta konkurencinguma pradės rodyt?
2022-11-19
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.