Laprovittola liks „Spurs“ gretose

2016-10-23 07:38
Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas Nicolas Laprovittola debiutuos NBA čempionate. Skelbiama, kad rugsėjo mėnesį sutartį su San Antonijaus „Spurs“ sudaręs argentinietis iki reguliariojo sezono starto nebus atleistas.

Tai reiškia, kad klubo treneris Greggas Popovichius liko patenkintas Laprovittolos pasirodymu ikisezoninėse rungtynėse ir nori jį matyti galutinėje komandos sudėtyje.

Sėkmingiausiai ikisezoninėse rungtynėse Laprovittola sužaidė mače su Orlando „Magic“. Tąkart argentinietis per 9 minutes pelnė 9 taškus.

Krepšininkas su „Spurs“ ekipa turi dvejų metų trukmės sutartį. Per metus jis uždirbs 543,8 tūkst. JAV dolerių. 

Tiesa, pasilikęs Laprovittolą, Popovichius atsisakė jo tėvynainio Patricio Garino ir Joelio Anthony paslaugų.

Laprovittola praėjusį sezoną pradėjo Vilniuje, kur gynė „Lietuvos ryto“ garbę, tačiau jam įpusėjus sulaukė pasiūlymo iš Ispanijos ir sezoną baigė Madrido „Estudiantes“ gretose.

Gynėjas taip pat vilkėjo nacionalinės Argentinos rinktinės marškinėlius ir rungtyniavo olimpinėse žaidynėse. Tiesa, Rio de Žaneire jis nebuvo pirmo ryškumo žvaigžde. Vidutiniškai įžaidėjas rinko po 8,2 taško, atkovojo po 2,2 kamuolio ir atliko po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Egzpertu klubas.
Geriausia kai vainauskine bronzine parodija atranda zaidejus, kurie pabege is vainauskinio meslo paskui padaro puikia karjera. Lapro pabego po divejus menesiu i Ispanija, su Rice vainausku debilai nepratese sutarte tai anas pakele savo verte Miunchene, is Baynso isvis buvo issityciota, tas vargsas nukeliavo i Liubliana ir ten parode visa savo jega. Zaidejai palike sudryti kitose komandose pasikele savo verte, o vainauskine sterva sulyg kiekvienu sezonu grimzda i suda. O geriausia kad kai raudonoje kekseje buvo Bayns, Rice, Nedovic ar laprovitolla tai Zalgiris visus tuos sezonus vanodavo ryta su visais sitais zaidejais ir tapdavo eiliniais LKL cempionais. Nei vienas is siu krepsininku nesugebejo palauzti Zalgirio nes ZALGIRIS yra ta komanda kad ir kas bebutu, bet vainausko sudegusio teatro parodija visada sparde ir spardys.
2016-10-23
-3
Atsakyti
Anonimas
Graziai cia Laprovitolla apsere sudryti. Vainausku idiotai nesugebejo isnaudoti tokio zaidejo kai visokie Vengrijos aliejai isniekino laikrasti kad net is grupes lopai neisejo:DDDDDD Toks klounas kaip Pacesas pasieme visokius lukasovus bei Brownus vietoj Argentinos rinktines izaidejo:D Neveltui paskui pradejo visoms is eiles lkl komandos prasikineti, o galu gale gavo pliucha dar ir nuo Neptuno:DD
2016-10-23
-2
Atsakyti
TUO TARPU ZALGERIO TALENTAS POCIUS RENKA PO 2 TASKUS XDDDDD
2016-10-23
-23
Atsakyti
Adekvatus
Rito talentas.
2016-10-23
+4
Atsakyti
Dar vienas nba lygio krepsininkas isugdytas lryto..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-23
+4
Atsakyti
0MGL0LWTFPLIUCHA ZALFANIAMS KURIE CIA KLYKE KAIP JIS TEMPE RYTA I DUGNA XDDDDD


:DD Ziauri pliucha, einu ciuju pasigert kad atlaikyciau.
2016-10-23
-1
Atsakyti
Miegutis sport24.lt
Eilinis Ryto atrastas talentas pakeles sparnus i daug platesnius vandenis: Lapro, Nedovic, Baynes. O kur dar nuo pacios vaikystes isauginti Valanciunas ir Bendzius. Zalgiriui reiks 20 metu kol gales panasiais dalykais pasigirti.
2016-10-23
-2
Atsakyti
0MGL0LWTFPLIUCHA ZALFANIAMS KURIE CIA KLYKE KAIP JIS TEMPE RYTA I DUGNA XDDDDD


Tai cia pliucha tau raudonkurwini nes Zalgiris tavo raudona meslo kruva su situ argentinieciu abu kartus pastate i vieta:DD Paskui patys jusu debilai ismete sita zaideja, o dabar jis juokiasi is jusu agonijos.
2016-10-23
+2
Atsakyti
Hdt
Ryto užaugintas talentas. Rytui net netiko.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-23
-9
Atsakyti
Albukas
Pliucha tau, nes komanda neišnaudojo tokio žaidėjo. P.S. Išjunk kapsus :D
2016-10-23
+2
Atsakyti
PLIUCHA ZALFANIAMS KURIE CIA KLYKE KAIP JIS TEMPE RYTA I DUGNA XDDDDD
2016-10-23
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.