Jordanas išreiškė nuomonę, kad Bryantas buvo geresnis žaidėjas už LeBroną

2017-08-02 21:21
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

NBA pasaulyje dažnai diskutuojama apie vienos superžvaigžės pranašumus prieš kitą garsų žaidėją, o dažnai šiose diskusijose įtraukiama ir bene ryškiausia šių laikų lygos figūra LeBronas Jamesas.

Šįkart nuošalyje šiose diskusijose neliko ir legendinis Michaelas Jordanas, kuris išsakė nuomonę, kad savo žaidėjų reitinge Jameso nerikiuotų aukščiau už Kobe Bryantą.

„Ar aš statyčiau LeBroną aukščiau už Kobe? Tikrai ne. Penki nėra geriau už tris. Turiu omenyje, kad Kobe laimėjo penkis čempionų žiedus, o LeBronas – tris“, – svarstė Jordanas.

Pats Jordanas per savo karjerą su Čikagos „Bulls“ komanda iš viso NBA pirmenybėse triumfavo šešis kartus.



Komentarai:

Pro
nu cj jordanai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-03
-3
Atsakyti
:D
Kobe geresnis uz Lebroniu. Neziurint i jokius stats ar laimejimus o i zaidima aikstej. Kobe stebet kur kas maloniau zaidzianti, pajunti ta krepsinio grozi kaip driblingu maudo varzovus ir atsokdamas atgal smeigia lemiamus metimus, kai tuo tarpu James kaip koks NFL taranas tik savo mase sugeba pelnyt taskus o lemiamais momentais prisiflopina. Tai ir parodo kad Kobe geresnis.
2017-08-03
-4
Atsakyti
kasioguru
o MJ nieko cia nepasake, veil ta savo nesamone su ziedu skaicium sumale. jau klause jo to paties po pirmo Lebrono ziedo, irgi sake "5 beat 1", bet taigi visi supranta, kad MJ taip netiesiogiai gina save - gi nevarys ant kasiorio, kuris stengesi ji kopijuot. :D
2017-08-03
-2
Atsakyti
kasioguru
djgafferis kaip visada bando kazka protingo parasyt, bet nesigauna. :D Lebronas jau dabar geresnis, net jei ryt baigtu karjera. tu dunduk ne ziedus skaiciuok ar kazkokius ten lemiamus metimus (kurie visai ne i tema). paziurek karjeros vidurkius, efektyvuma, MVP (Kobikas sugebejo vos 1 sukrapstyt), finalu MVP, uzsienio ekspertu reitingus ir tada bandyk kazka sapaliot.
2017-08-03
-6
Atsakyti
Anonimas
Kad daugiau ziedu nereiskia kad geresnis nesitikejau kad MJ taip nusisnekes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-03
-3
Atsakyti
dievinu LeBrona
Nesamone,nusišnekejo čia Jordanas!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-03
-1
Atsakyti
BILL RUSSELL THE GOAT
6 nėra geriau už 11
2017-08-03
+3
Atsakyti
djgaffer
Nu čia vėlgi-sunku pasakyt,kuris geresnis.Kol kas aišku Kobė,nes yra laimėjęs daugiau žiedų,įmetęs turbūt penkiskart daugiau lemiamų metimų ir galiausiai yra 3 rez.visų laikų krepšininkas.Tai Kobė kol kas geresnis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-03
-3
Atsakyti
PerlasRobert Horry > Michael Jordan, nes 7 geriau už 6...


Horry karjeros vidurkiai nba finaluose???
2017-08-03
+2
Atsakyti
sakyciau kad Andre Drummond geresnis nebent uz savo seseli, nes gintis jis nemoka, o tik renkasi statistika. net Javtokas dominuotu po kase pries ta veikeja
2017-08-03
-4
Atsakyti
Lokalo"Tik Gasolis":D Vienas geriausiu pastaruju 10ies metu centras europos "tik". ok. O ir nebuvo Kobe niekad vienas, nereikia cia perdet, kaip tik kai liko vienas ir pradejo prakisinet viska, tai prakalbo apie tai, kad ji ismainytu, nepamirsk faktu.Kas del LB, tai cia ir taip aisku, kad komandai naudingesnis uz KB, nes KB is esmes tik scoreris, nors ir labai geras, bet naudos komandai is jo maziau buvo.Kas del MJ, tai visu pirma Kobe labai panasaus stiliaus krepsininkas i ji, tik biski prastesnis, tai zinoma geriau kelt Kobe auksciau, tuo tarpu iskart lieka geriausiu. Tuo tarpu su LB lygint MJ daug sunkiau, nes ju zaidimas jau ganetinai skirtingas. Kaip tik ziurejau 98 finalu geima, tai belekiek savanaudisku lempu mete MJ, kai tuo tarpu LB stengiasi visad visa komanda itraukt. Zinoma ir pats pameto, bet tikrai ne taip akivaizdziai. Kaip ten bebutu, bet lygint pagal ziedus komandiniam zaidime, zinant kiek geru krepsininku isvis nei vieno ziedo negavo, tai yra apskritai absurdas ir geriau tokiu nesamoniu net nekomentuotu, nes turetu ta geriau suprast uz kitus, o tauzyja kaip kokia bobute. O kas rasot apie Heat ir LB, tai dalis tiesos yra, bet jus pasiziurekit nors vienas Bulls tu laiku varzybas. Pippen, Kukoc, Rodman ir t.t..Kitas dalykas, jei islaikys tokia super starsu sudeti GSW, tai ko gero dar ilgai nieks nesugebes pasipriesint ir galesit pradet pasakot, kad jau Durant ar Curry geresnis uz Jordan, nes kasmet ziedus ima.


tu lopeta ne i statistika zvelkis, lebrono fanboy
2017-08-03
-1
Atsakyti
Anonimaskobe pirmus 3 iškovojo su shaq tai nestebina, bet likusius 2, praktiškai vienas pats išktraukė, nes toj komandoj nieko gero nebuvo, jokių big 3 , tik gasolis. o lebronas nuo miami heat pirmo sezono , turi superines sudėtis, bet tik sugeba iki finalų atvest, nors jai žaistų vakaruose vargu ar tiek finalų iš eilės būtų žaidęs.


"Tik Gasolis":D Vienas geriausiu pastaruju 10ies metu centras europos "tik". ok. O ir nebuvo Kobe niekad vienas, nereikia cia perdet, kaip tik kai liko vienas ir pradejo prakisinet viska, tai prakalbo apie tai, kad ji ismainytu, nepamirsk faktu.

Kas del LB, tai cia ir taip aisku, kad komandai naudingesnis uz KB, nes KB is esmes tik scoreris, nors ir labai geras, bet naudos komandai is jo maziau buvo.

Kas del MJ, tai visu pirma Kobe labai panasaus stiliaus krepsininkas i ji, tik biski prastesnis, tai zinoma geriau kelt Kobe auksciau, tuo tarpu iskart lieka geriausiu. Tuo tarpu su LB lygint MJ daug sunkiau, nes ju zaidimas jau ganetinai skirtingas. Kaip tik ziurejau 98 finalu geima, tai belekiek savanaudisku lempu mete MJ, kai tuo tarpu LB stengiasi visad visa komanda itraukt. Zinoma ir pats pameto, bet tikrai ne taip akivaizdziai. Kaip ten bebutu, bet lygint pagal ziedus komandiniam zaidime, zinant kiek geru krepsininku isvis nei vieno ziedo negavo, tai yra apskritai absurdas ir geriau tokiu nesamoniu net nekomentuotu, nes turetu ta geriau suprast uz kitus, o tauzyja kaip kokia bobute. O kas rasot apie Heat ir LB, tai dalis tiesos yra, bet jus pasiziurekit nors vienas Bulls tu laiku varzybas. Pippen, Kukoc, Rodman ir t.t..

Kitas dalykas, jei islaikys tokia super starsu sudeti GSW, tai ko gero dar ilgai nieks nesugebes pasipriesint ir galesit pradet pasakot, kad jau Durant ar Curry geresnis uz Jordan, nes kasmet ziedus ima.
2017-08-03
+11
Atsakyti
Blabla
Pisa prota stobaliai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-02
+2
Atsakyti
Anonimas
kobe pirmus 3 iškovojo su shaq tai nestebina, bet likusius 2, praktiškai vienas pats išktraukė, nes toj komandoj nieko gero nebuvo, jokių big 3 , tik gasolis. o lebronas nuo miami heat pirmo sezono , turi superines sudėtis, bet tik sugeba iki finalų atvest, nors jai žaistų vakaruose vargu ar tiek finalų iš eilės būtų žaidęs.
2017-08-02
-1
Atsakyti
Anonimas
dundukai jūs lyginkit žvaigždes kurie tempia savo komandas link žiedų , o ne su pagalbiniais žaidėjais. tiek Jordanas, tiek kobe , tiek lebronas buvo/yra pirmos opcijos, pagrinde nuo jų žaidimo priklausydavo komandų sėkmė.
2017-08-02
-2
Atsakyti
Perlas
Robert Horry > Michael Jordan, nes 7 geriau už 6...
2017-08-02
-3
Atsakyti
Perlas
Ble, nesuprantu to matavimo gerumo žiedų skaičiumi. Tada MJ ir Dickey Simpkins turėtų būt geriau nei Karl Malone, nes vienas yra geriau už nulį.
2017-08-02
-1
Atsakyti
Dr. Išminties Mechanikas
Nu tai ir Kerras su Dereku Fisheriu po 5 turi. O Lebras tik 3. Aritmetika aiški.
2017-08-02
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 18

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.