Šaras: „Jokubaitis sužaidė virš 100 rungtynių per 10 mėnesių ir niekam nerūpi“

2022-09-25 08:23

Jasikevičius vėl išreiškė nepasitenkinimą tvarkaraščiu.

Nuotr.: Barca
Nuotr. Barca

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barca“ žengė į Ispanijos Supertaurės finalą, įveikdami Badalonos „Joventut“ (91:74), o po mačo Šaras įvardijo pergalės priežastis.

„Buvome kietesni ir suradome geresnes pozicijas antroje mačo pusėje. Nėra lengva žaisti prieš tą pačią komandą per kelias dienas. Gaila, kad pirmoje pusėje prasileidome 46 taškus. Varžovai buvo agresyvesni už mus ir turėjome viską ištaisyti per pertrauką.

Antroje pusėje buvo lengviau, nes suradome Laprovittolą ir kova dėl kitokio požiūrio bei atšokusių kamuolių pasikeitė. Mums patinka judinti kamuolį, bet pasirengime kartu nebuvome ilgai ir viską turėjome pradėti nuo gynybos“, – naujienų agentūrai EFE kalbėjo „Barcos“ vyr. treneris.

Jasikevičius vėl išreiškė nepasitenkinimą tvarkaraščiu.

„Kiekvienas pasirengimas sezonui yra skirtingas, nes Europos arba pasaulio čempionatas pakeičia viską. Yra kaip yra, man reikia truputį improvizuoti ir suteikti poilsio žaidėjams sezono metu, nes pavyzdžiui Jokubaitis sužaidė daugiau nei 100 rungtynių per 10 mėnesių ir niekam nerūpi“, – sakė Šaras.

„Barca“ antrus metus iš eilės Supertaurės finale kausis su Madrido „Real“. 2021-aisiais karališkasis klubas panaikino 19 taškų persvarą ir nugvelbė taurę iš „Barcos“ (88:83). Prieš finalą Šaras akcentavo fiziškumą.

„Daug „Real“ žaidimo nemačiau, bet jie žaidžia panašiai, kaip ir praėjusiais metais. Laimėti šį mačą pareikalaus labai didelių pastangų. Jeigu pralaimėtume, norėčiau, kad tai atsitiktų dėl to, jog jie buvo geresni, o ne todėl, kad buvo fiziškesni už mus“, – užbaigė Šaras.

Finalas įvyks sekmadienį 19.30 val. Lietuvos laiku.



Komentarai:

Lordas
laikas grizti Sarui i Kauna,nieko gero jam nesigauna su ta Barselona
2022-09-26
-1
Atsakyti
Savanoris
Davė Šarui Kauno garbės piliečio vardą, bet kada jis pradėjo kenkti Kaunui (Jokūbaičio perviliojimas), tai galima ir atimti. Juk kitiems ir pilietibę atima!
2022-09-26
+10
Atsakyti
nu
nu tai reikia ruoštis nba. Reik arti dabar
2022-09-25
+2
Atsakyti
Man rupi Sarunai. Tu ne vienas <3
2022-09-25
+3
Atsakyti
as dirbu apie 250 dienu per metus. ir kas cia tokio?
2022-09-25
+9
Atsakyti
o tu man sumokek po 3000 eur uz kiekvienas varzybas ir suzaisiu.
2022-09-25
+9
Atsakyti
esvarbu
kaip nauja diena taip naujiena apie verkianti Jasikeviciu...Gal jasikevicius per daug meksikiwtisku serialu ziuri,kad tiek verkia?
2022-09-25
+12
Atsakyti
Anonimas
Reiktu jasikeviciui rusiska televizija ziuret. Tada pradetu sneketi apie zmoniu segregacija, avis, chemtrailus ir 5G interneto zala.
2022-09-25
-3
Atsakyti
Kaunas
Kai Zalgiri treniravo nereikejo taip skustis ar per daug kruviu daug minuciu Saras neatranda polsio minuciu zaidejams
2022-09-25
-2
Atsakyti
Madridista
Salygos visiems vienodos o ypac tokiame top klube kaip Barca tai turbut tik gyvenk ir zvenk, viskas nuo A iki Z tau padeta ant lekstutes. Kam jau kam, bet tik ne milijonus gaunantiems atletams skustis gyvenimu
2022-09-25
-1
Atsakyti
Romka
Sąlygos tikria nėra visiems vienodos. Ne visi klubai žaidžia Eurolygoje. Kitų šalių nacionaliniuose čempionatuose yra mažiau rungtynių, o ir varžovai ne tokie pajėgūs. Toks pvz Žalgiris gali sau leisti pasitaupyti lošdamas su Prienais ar Kėdainiais. O Barcai po sunkių EL rungtynių laukia rimtas varžovas ir namie.
2022-09-25
+1
Atsakyti
kam kašis per sunkus tam yra golfas
2022-09-25
+1
Atsakyti
Ayo
Matosi is komentaru kad jus nesigaudote krepsinyje. Cia snekama ne tik apie koki tais kruvi, o traumu pavoju zaidziant per daug rungtyniu. Jus ka galvojate komandos vadovybei nerupi jei sezono gale puse komandos traumuoti? Net ir NBA su atletiskais freakais sodina svarbius zaidejus ant suolo pataupant jegas svarbesniom rungtynem. Cia nebe tas krepsinis kur atmeti kamuoli centrui ir lauki. Moderniame krepsinyje yra daug daugiau begiojimo kas padidina rizika mikrotraumom aiksteje.
2022-09-25
-2
Atsakyti
kazkoks verksnys pasidaraes jaska jau nusibost pradeda jo tas zyzimas.
2022-09-25
+13
Atsakyti
Mario
kiek daug negatyvo pas lietuvius. pas mus jokio vieningumo. baisu. turi gera treneri, kuris bando uzstoti kita lietuvi zaideja, visi mesla vercia ant jo. skundziates kad dirbat 8 valandas ir daugiau? kas trukde siekti kitu profesiju? uliavojot mokyklose? kol kiti tikslu sieke? alus skanus buvo? kas yra? pagiezingi veikejai. kas jum trukde buti plastikos chirurgais? mokintis reikejo? kas trukde buti sportininkais? reikejo dirbti daug valandu kiekviena diena sporto saleje? nespejot i baliukus ir vakarelius? tai dabar pilat pamazgas ant zmoniu kurie pasigavo savo svajones juodu darbu. jei galvojat kad lengvai viska paseke, tai atsimerkit, ir pagalvokit kodel jus to nepasieket.
2022-09-25
+13
Atsakyti
Anonimas
Negaisk net laiko. Sitam forume benkartai renkasi nieko gyvenime nenuveike, kurie dangstosi sportine kritika kad tiesiog galetu islieti pykti :D
2022-09-25
+6
Atsakyti
Jus rimtai?
klausimas,jus skaiciuojat tik rungtynes,o kas nors galvojo,jog reikia keliauti,reikia treniruotis ir treniruotis rimtu tempu,o ne cigarete dantyse blokeli delioti,80% po pirmos treniruotes komentatoriu reanimacijos prasytusi,idomus tokie,tik paburnoti o is vis zaidimas kas buvo pries 15metu ir dabar tampa issigimimu o ne krepsiniu....
2022-09-25
+12
Atsakyti
ka padarysi gyvenime nieko lengvo nėra
2022-09-25
+6
Atsakyti
Tomas
Dirbu nuo 8 iki 17val murininku. Sunkius blokus kilnoju. 5 dienas per savaite ir gaunu tik apie 30 kartu mazesne alga. Vaje vaje, kaip as dar gyvas, Šarūnai???
2022-09-25
+9
Atsakyti
Humunus
Visada galima keisti profesiją, jeigu per sunku ar nepatinka.
2022-09-25
+20
Atsakyti
Noreciau ir as kas trecia diena dirbti
2022-09-25
+13
Atsakyti
visi iesko tik negatyvo. reiketu dziaugtis kad bent viena padoru treneri lietuvi turim. jo darbas toks kalbeti apie neigiamus dalykus i baksnoti nosimi i tai organizatorius. ir jis turi pergyventi del zaideju per dideli kruviai itakoja traumas. dauguma trenwriu kalba ta pati jus paskaitykite tos pacio ispanijos italijos graikijos portalus. visur tas pats. Nors viena pasiekit bent tredzdali kiak saras kiek Saras tada galesite kalbeti ka norit.
2022-09-25
+19
Atsakyti
Cipsas
jo darbas treniruoti, o ne baksnoti i problemas. visada bus bambanciu, nepatenkintu ir tt, tegul pasidziaugia kad organizuoja kazkas kazka.is klaidu oasimokys ir suorganizuos geriau. lyg pats viska laimi, nedaro klaidu ir pan.uzpisa jis jau visus su savo verkimu. kai pats bus tobulas tada gales kritikuot, nes jo darba kritikuoti galima labai daug.su tokia komanda nk nelaimejo. nieko jis ner irodes o uzhaipintas del to kad verkia daugiau. su barsa ir minedas antra vieta el pasiimtu
2022-09-25
-2
Atsakyti
Tai ka,reikia padaryt koki tai maketuka,su epizodais,intarpais fanam istariant aciu Rokui,jog zaidzia krepsini.
2022-09-25
+6
Atsakyti
Wow
bet tai kai jus kaikurie lochai esat. Nes jeogu bent biški smegenų daugiau turėtumet, suprastumet, kad Šaras ne del saves verkia, o dėl visų bendrai žaidėjų. Kad jums kada daeitu lopai, kad jie pisa nežmoniškais kruviais, tai jo pareiga ir yra užstoti juos, kad kokiems debilams iš FIBA ir Euroleague pagaliau daeitu.
2022-09-25
+10
Atsakyti
Cipsas
tu ble galvoji, jei jam palankus tvarkarastis butu, jis verktu del kitu komandu? issiblaivyk. jis verksnys visad buvo, amzinai jam truksta, tai pagarbos, tai teisejai levi, tai zaidejai blogi, tai tvarkarastis levas, tik jis geras ir fanai tokie kaip tu kur pasiryze nuciulpt ir gint isterikavimus. tegul treniruoja pasvali, zais 1 kart per savaite ir laimjngas bus. nors tektu 2 kart lost vel myztu i kelnes
2022-09-25
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 53

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.