Po pertraukos geležinę gynybą pademonstravęs „Neptūnas“ nukovė „Lietuvos rytą“

2017-11-18 16:30
  • „Neptūnas“ 81:76 palaužė „Lietuvos rytą“

  • Vilniečiai dar antrajame kėlinyje buvo susikrovę 12 taškų persvarą

  • Šeimininkai trečiajame kėlinyje pademonstravo puikią gynybą, kuriame praleido tik 9 taškus

  • Jau antrąjį sezoną, rungtyniaujant šioms komandoms, vyrauja tendencija, jog rungtynes laimi namuose rungtyniaujanti ekipa

  • Statistika

Klaipėdos „Neptūnas“ (9-3) Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) itin atkakliose rungtynėse 81:76 (19:20, 17:25, 21:9, 24:22) įveikė Vilniaus „Lietuvos ryto“ (8-4) ekipą.

Pirmąją rungtynių pusę šiame susitikime geriau sužaidė svečiai, kurie antrajame ketvirtyje spurtavo 10:2 ir po taiklaus Chriso Kramerio metimo į priekį išsiveržė šešiais taškais (30:24), o kėlinio pabaigoje rezultatas jau buvo 45:36.

Vis tik po ilgosios pertraukos iniciatyvą į savo rankas perėmė „Neptūnas“, kuris trečiojo kėlinio viduryje spurtavo 9:0 ir susigrąžino dar pirmajame kėlinyje turėtą persvarą (54:51). Tuo metu vilniečių puolimo mašina užstrigo ir per trečiąjį kėlinį tesurinko 9 taškus.

Foto galerija

Lemiame ketvirtyje po Edgaro Želionio dvitaškio ekipas jau skyrė 7 taškai (69:62), ir Rimas Kurtinaitis buvo priverstas išnaudoti paskutinę savo minutės pertraukėlę, kuri kaip paaiškėjo vėliau, davė vaisių. Robertas Carteris pelnė 5 taškus, Loukas Mavrokefalidis smeigė tritaškį ir rezultatas tapo lygus – 70:70.

Vis dėlto, „Lietuvos ryto“ šturmas tuo ir baigėsi, mat klaipėdiečiai į tai atsakė spurtu 8:2 ir susikrovę apčiuopiamą persvarą, pergalės iš rankų nebeišleido.

Šeimininkams laimėti nesukliudė didelis klaidų skaičius. „Neptūnas“ šiose rungtynėse prarado 22 kamuolius, o tuo metu vilniečiai suklydo 12 kartų.

Po šios pergalės „Neptūnas“ su 9 pergalėmis pakilo į trečiąją turnyrinės lentelės vietą ir aplenkė „Lietuvos rytą“, kuris yra iškovojęs 8 pergales ir rikiuojasi ketvirtoje pozicijoje.

„Neptūnas“: Juanas Palaciosas 19 (7/12 dvit., 10 atk. kam.), Renaldas Seibutis 14, Edgaras Želionis 13 (4/4 dvit.), Mindaugas Girdžiūnas 11.

„Lietuvos rytas“': Loukas Mavrokefalidis 20 (4/8 dvit., 4/8 trit.), Rokas Giedraitis 11, Robertas Carteris ir Artūras Jomantas po 9.

Želionio dėjimas:

Rungtynių apžvalga



Komentarai:

1241 komentaras
Jus tai konkretus kaušai,jai atsakinėjat arturui97? Nėra jokio arturo,tai moderatoriai rašo,kad visuokie kugeliai,prirašytu daugiau komentaru.Kaip mažvaikiai atrodot.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-19
+2
Atsakyti
Morhey
Juokdarys arturiukas. Vel grasina:DD Jau grasino graikais ir visai tais madgenais kai istisai kartodavo kokia nerealia 14 tsk vidurki aname sezone turejo australas. Zalgiriui vienodai visos tos statistikos nes tai yra antrarusiu zaideju statistikos. Dar netokiu zaideju Zalgiris mate. Kiekviena sezona arturiukas vis grasina visokiais loganais, gordonais, lesli, laprovitolom, o raudona meslo kruva kaip gauna i skura taip gauna. Kiek buvo dergiama ant Zalgirio pirkiniu Miciciaus ar White, kuris Zenite nieko nepadare, o matome Eurolygoje kaip jie zaidzia. Raudonas dvesiantis skuduras jau ilga laika nelaimi pries Zalgiri ir neturi absoliuciai jokiu sansu nes Saras sustatys tokia gynyba kad visi tie makrofelidziai ir visi kiti tik zagses. Jau per pirmaja sio sezono tarpusavio dvikova mateme kaip lavonai bijojo lysti po krepsiu kai juos ten dusino Daviesas. Toliau bus dar blogiau. O tokie kaip mockeviciai yra ncca lygio kaip koks lydeka. Jis buvo paimtas tik delto kad lietuvis nes ir taip lietuviai spjauna i sita projekta is kurio net guoga pats pabego ir paliko nevykeliui kleizai cia merdeti. Uzuojauta rytfaniukai. Dar tik lapkricio vidurys, o jau dabar aisku kad eilinis sezonas vel snukiu i suda. Uzsilenkite greiciau su savo visos Lietuvos nekenciamu projektu.
2017-11-19
+15
Atsakyti
a_White37
kaip gaidrycio kurwos atmazus saudo :D
2017-11-19
-9
Atsakyti
to Dilmah
O ka cia tu veiki siame krepsinio forume, raudona valkata? Tu cia esi mazumoje, todel tavo vieta gaidyne. Vakar spiegei apie +15 tavo sudkomandes bei aiskinai kad tavo kasmet vis labiau dvesiantis klubiukstis parodys kaip reikia zaisti su Neptunu tai mes visi puikiai pamateme. Gryzk i tabora, ten jusu visu laikrascio konteineriniu valkateliu vieta.
2017-11-19
-1
Atsakyti
Anonimas
arturiukui vel rungtynes nesvarbios kaip ir praeita sezona po pralaimejimu kliedejo kol liko prie bronzinio sudo. Juokingiausia kad vaikas grasina ir vis gyvena fantazijose kai jo raudona meslo kruva jau du metai kaip negali laimeti pries Zalgiri, o dabar susinervino kai gavo pliucha nuo Neptuno:D
2017-11-19
-7
Atsakyti
arturai 97 nemalk sudo
Ar nematei runktyniu bilbao ar negirdejai kurcio interviu kad sneki nesudetingos kaip tik sake kurtinaitis turejom sunkias runktynes eurocup taurei

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-19
-12
Atsakyti
Jobklmn
Rimas Kurtinaitis(vertimas i rusu kalba) Roman Gluchariov

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-19
-10
Atsakyti
arturas97
Rytas koncentruojasi i eurocupa tad lkl per daug nesiruosia ir tauposi ir puikus to pavizdys nesudeyinga pergale pries bilbao ir didelis vargas klaipedoje

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-19
+2
Atsakyti
Dilmah
Ir vėl kowno bomžų pilnas puslapis ! Valinkit naxui, urodai!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-19
+8
Atsakyti
ark
kažkas 25 metų kuiną giedraitį laiko perspektyviu?
2017-11-19
+12
Atsakyti
1
jau tik nereik cia nieko gasdint tais treciarusiais Magdenais ir medinukais Mockeviciais :D buvo Magdenas, tai su jo apgailetinu zaidimu ir nuo Lietkabelio teko pasikraut, ir nuo beviltisku Juventus Bilbao :D O Mockevicius tai Lapetos lygio, jei tokie isgelbes tai isgelbes :D
2017-11-19
+21
Atsakyti
1
arturas, nesuprantu koks tavo tikslas gazdint cia kazka su tuo savo apgailetino lygio kibiro autsaideriu rytu ? :D nejaugi tu tikrai manai kad kazkas paskaites tavo kliedesius cia issigas ? :D del perspektyviu jaunuoliu tai Giedraiciui jau 25 metai, jau subrendes diedas savo pike. Normantas gal viena diena ir pasieks LKL vidutinioko lygi, realiai jam nusimato max tokio Buterleviciaus, Kulvieciu, Rediko ir panasu lygi. Vienintelis kazkiek perspektyvu turintis Echodas, jei gerai seksis ir stipriai pagerins metima gal po keliu metu ir atsidurs Zalgiri. Zalgiris turi Masiuli kuris jau dabar geresnis uz nevykeli Pydersona. Valinskas irgi jau geresnis uz tavo dievuka, treciarusi legionieriu Barona, geriau ginasi, verziasi, o tritaskius meto beveik dvigubai taikliau Eurolygoj, negu Baronas Eurocupe :D Arlauckas ir Birutis savo lygiu irgi daugumai rito zaideju nenusileidzia
2017-11-19
+1
Atsakyti
arturas97
Prisijungus madgenui ir mockeviciui ir igavus firmas jiems matysim visai kita ryta, ziurekit kad sezono finise zal su kabeliu nesistengtu isvengti 1vt ir imti 2vt nes neptunas bus saldainiukas palyginus su idoudingais zaidejais pasipildisianciu rytu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-11-19
+5
Atsakyti
as to pusdebiliu 97
eik tu miegoti raudonas pasukuda kiek siknoj musyciu skaicuosi ir apie zalgirio komanda juo rimta komanda atvazuoja tai trijuole nieko nepadoro eik dozes gal maziau nesmuones rasynesi raudonas balvone
2017-11-19
-10
Atsakyti
Nico
Komentatorius ir tas lazdavoja komentatoriu-Rito fana Ceponi DD
2017-11-19
+6
Atsakyti
Nico
Na ir kas kad Ritas turi Giedraiti, Normanta ir Echoda? Su tokiais perspektyviais zaidejais perspektyvi 4 vieta garantuota DD
2017-11-19
-6
Atsakyti
arturas97
to ram, paskaiciuok kiek lietuviu zalgiry nekaitant jaunimo, net lukas tepe slides, o rytas turi 3 jaunus ir perspektyvius giedraiti echoda ir normanta
2017-11-19
+6
Atsakyti
ram
Maza to kad rytas vel krache sedi, bet idomiausia kad vel akivaizdziai matome kaip zlugdomi lietuviai. Echodas issisoko ir dabar nieko neparodo, o margiris visiskai uzguitas. Neveltui lietuviai vasara nenorejo eiti i sita mirstanti kluba, o siandien dar ir Zelionis sudraske raudona kibirini skudura.
2017-11-18
-15
Atsakyti
Anonimas
Ryto forume visi apsiverke nes supranta kad jau sezonas baigtas nes visiems aisku kad pries Zalgiri jokiu sansu. Visi keikia kurtinaiti.
2017-11-18
-4
Atsakyti
to arturas97
Sunkia isvyka turejot?LDD Tai cia tokiam apgailetinam tavo klubui ir gali tik buti sunki isvyka kai visi ta bilbao drasko ju aiskteleje. Tas bilbao nuo spalio menesi sedi visiskai be jokiu pergaliu.
2017-11-18
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 182

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.