Trumpo blykstelėjimo nepakako – „Lietuvos rytas“ trečius metus iš eilės suklupo Europos taurės starte

2017-10-11 18:00
  • „Lietuvos rytas“ trečius metus iš eilės Europos taurės turnyrą pradeda pralaimėjimu.
  • „Siemens“ arenoje sugedo švieslentė.
  • Keturi rezultatyviausi Vilniaus komandos žaidėjai – legionieriai.

Švieslentės „Siemens“ arenoje vėl gedo, taip dvigubai ištęsdamos ilgąją pertrauką. Ne ką geriau tris kėlinius veikė ir „Lietuvos ryto“ žaidimas, o sėkmingos atkarpos ketvirtajame kėlinyje buvo per maža.

Sostinės krepšininkai pirmosiose šio sezono Europos taurės rungtynėse 83:93 (25:26, 11:22, 23:26, 24:19) nusileido Bilbao „RETAbet“ komandai ir trečius metus iš eilės šiose varžybose startavo pralaimėjimu.

„Lietuvos rytas“ praktiškai panaikino 18 taškų deficitą, kai ketvirtąjį kėlinį pradėjo spurtu 16:5. Vilniečių žaidimui ugnies įpūtė iki tol nepastebimas buvęs Marcas Carteris, po kurio 5 taškų iš eilės sostinės krepšininkai priartėjo iki 75:79.

Foto galerija

Visgi tada Bilbao krepšininkų puolimas atkuto ir, provokuodami pražangas, jie sėkmingai rinko taškus baudų metimais, taip vėl nutoldami – 84:76. „Lietuvos rytui“ po to nebepavyko priartėti per mažiau nei 5 taškus.

Visos viltys žlugo, kai, likus žaisti 35 sekundes, iš toli pataikė Alexas Mumbru – 91:83.

Didžiąją rungtynių dalį varžovus besiviję vilniečiai byrėti ėmė antrajame kėlinyje. Ispanijos krepšininkai pelnė 11 taškų be atsako, taip nutoldami 44:31.

Mačas įstrigo prieš trečiąjį kėlinį, kai komandos jau ruošėsi žengti į aikštę: sugedo arenos švieslentės, kuriose rodomas rezultatas. Po kelių minučių priverstinio sustojimo, teisėjai nurodė žaidėjams eiti toliau apšilinėti, o sekretoriatas ieškojo problemos sprendimo būdų. Ilgoji pertrauka užtruko maždaug 15 minučių ilgiau, bet problemos galiausiai buvo išspręstos.

Priverstinė pertrauka „Lietuvos rytui“ nepadėjo – Bilbao krepšininkai trečią kėlinį pradėjo 5 taškais be atsako ir Rimas Kurtinaitis mačą sustabdė minutės pertraukėle.

Bilbao komanda vėliau buvo nutolusi per 18 taškų (61:43), tačiau ketvirtajame kėlinyje „Lietuvos rytas“ pakilo į paskutinį šturmą.

„RETAbet“: Dejanas Todorovičius 20, Axelis Hervelle 13, Pere Tomas 11, Timas Kemptonas ir Jonathan Tabu po 10.

„Lietuvos rytas“: Jimmy Baronas ir Loukas Mavrokefalidis po 15, Robertas Carteris 12, Marcas Carteris 10.

 



Komentarai:

yla
PlatinaŠitam fronte nieko naujo, man irgi Rytas nepatinka, bet tai Lietuvos komanda, taip pripirkta pigių legionierių, bet klubas turi apie 4.5 milijonų skolų, tai normalu, o visi tie 12-mečiai, kuriems prasidėjo lytinė branda, yra kaip smegenų nepakankanumą turintys ligoniai. Manau psichologai galėtų rašyti mokslinius darbus iš čia komentuojančiu kompliksuotų nebrandilų. Taip pat akivaizdu, kad pastovūs linkėjimas Žalgiriui neišeiti iš grupės, atsisuko prieš patį Rytą, taigi palinkėkime vieni kitiems pergalių, o apmaudą todėl, kad laimi Lietuvos klubas pasilaikykim sau. Sėkmės--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


tie 12-mečiai, kuriems prasidėjo lytinė branda, tai Kleiza su Kurtinaičiu. Kurie puikiai žino kokių žaidėjų prisipirko bet atsistoję rėkia kad jie geresni už Žalgirį ir tik teisėjai kalti dėl pralaimėjimų.
2017-10-12
-6
Atsakyti
Šitam fronte nieko naujo, man irgi Rytas nepatinka, bet tai Lietuvos komanda, taip pripirkta pigių legionierių, bet klubas turi apie 4.5 milijonų skolų, tai normalu, o visi tie 12-mečiai, kuriems prasidėjo lytinė branda, yra kaip smegenų nepakankanumą turintys ligoniai. Manau psichologai galėtų rašyti mokslinius darbus iš čia komentuojančiu kompliksuotų nebrandilų. Taip pat akivaizdu, kad pastovūs linkėjimas Žalgiriui neišeiti iš grupės, atsisuko prieš patį Rytą, taigi palinkėkime vieni kitiems pergalių, o apmaudą todėl, kad laimi Lietuvos klubas pasilaikykim sau. Sėkmės

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-12
Atsakyti
flexisDar sezono pradžioj rytfaniai rašė, jog nežino, kas galėtų sustabdyt jų komandą. :D Prasidėjus normaliam turnyrui su aukšto lygio komandom, kaip matom viskas grįžta į savo vėžias. Eilinį kartą neišeis iš kibiro taurės grupės ir pasibaigs..


Tai arturiukui kiekviena vasara bei ruduo buna nerealus nes pagal ji atsiranda nerealus zaidejai su nerealia statistika, draugiskose viskas sluojama nors visi aplinkui juokiasi. Ateina sezonas, prasideda rimta kova ir baigesi visos fantazijos.
2017-10-12
+5
Atsakyti
Dar sezono pradžioj rytfaniai rašė, jog nežino, kas galėtų sustabdyt jų komandą. :D Prasidėjus normaliam turnyrui su aukšto lygio komandom, kaip matom viskas grįžta į savo vėžias. Eilinį kartą neišeis iš kibiro taurės grupės ir pasibaigs..
2017-10-12
+29
Atsakyti
Kiek žinau kitais metais planuoja keist pavadinimą, tai tegul pasivadina "legionierių rytas". Koks Magdenas ar Baronas gali šaudyt pro šalį, aikšelėj laikys, jei Giedraitis nepataiko ar suklysta, tai ant suolo iškart. M. Carteriui reikia duot žaist, nes turi įgaut formą ir pasitikėjimą savim, o Normantui nereikia nei formos įgaut, nei pasitikėjimo savim... Ir šiaip manau išmetus legioną, pasiėmus iš perlo Pilauską, Beručką, Sirvydį, Kvedaravičių, dar pridėjus Gecevičių ir tada dar iš to kiek sutaupoma pinigų nupirkus 2 tikrai gerus legionierius (įžaidėją ir vieną aukštą), vaizdas blogesnis tikrai nebūtų.
2017-10-12
+7
Atsakyti
Tai dar vis arturiukas nepasirode?:DD Matyt ligonis raso didele paklode apie tai kaip raudona meslo kruva atsigaus ir bus nesulaikoma jega:DD
2017-10-12
+19
Atsakyti
gandonesis69cia sitas kavenskas :DD still andre ar anti rytas kuris apsimetineja kitais sirgaliais ir stumia neveltui ziaurus vaikas kaip ir jo seima :DD


kandonesi, tai ko nepasakai tiesiogiai? myzi? :D slepkis kur esi savo siukslyne kol nesuradau, pajausi baisesni ziauruma :D perduok linkejimus savo motinai, gerai ant dantiems paima
2017-10-11
+2
Atsakyti
Svarbiausia yra prikabinti kuo daugiau makaronu savo laikrascio mankurtams, garsiai issireklamuoti per visur ir paskui durneliai eilini rudeni grasina visus sluoti. Visokie arturiukai jau vasara pradeda lyginti savo sudinus zaidejus su Zalgiriu, eilini syki prognozuoja nerealu sezona, jam visi krameriai yra gynybos specialistai, baronai madgenai isvis zvaigzdes, graiko isigijimas buvo tikra bomba ir taip toliau. Tokie durneliai dziaugiasi vienkartinemis pergalemis draugiskose ikisezoninese rungtynese ir isivaizduoja kad prasidejus rimtoms kovoms bus lygiai tas pats. Visi zino kad atejus sezonui viskas stosis i savo vietas ka dabar ir matome. Realiai cia tik pradzia. Toliau bus dar blogiau. Arturiukai balvoneliai lauks eilinio mesijo medinio mockeviciaus, o kai sulauks vel pamatys ta pacia agonija.
2017-10-11
-33
Atsakyti
Va čia tai komandos atgimimas :) Lavonų lavonai. Kuo greičiau atleisit savo minties galiūną Kurtinaitį tuo jums geriau. Anyway nuostabus vakaras: Lietkabelis laimėjo, Guogos projektelis į dugną, ko norėti geriau?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-10-11
+7
Atsakyti
DecimusKiek pamenu arturiukas pries dvikova su Zalgiriu is baimes aiskino kad jo raudona kibirine siuksle nesidraskys, bet ruosis SVARBIAI dvikovai su bilbao, sleps derinius ir taip toliau. Siandien pamateme kaip pagal arturiuka sudrytis fantastiskai pasiruose:DD Eilinis apsisikimas siemense.


DecimusKiek pamenu arturiukas pries dvikova su Zalgiriu is baimes aiskino kad jo raudona kibirine siuksle nesidraskys, bet ruosis SVARBIAI dvikovai su bilbao, sleps derinius ir taip toliau. Siandien pamateme kaip pagal arturiuka sudrytis fantastiskai pasiruose:DD Eilinis apsisikimas siemense.


arturiukas nakti islys ir prades aiskinti kad jo nenugalimieji siandien nesistenge nes ruosesi savaitgalio dvikovai su Neptunu:DDD
2017-10-11
-13
Atsakyti
Eilini kartą veidu į šūdą. Lietkabelis ramiai tvarko namie vienus eurocupo favoritų, rytas gauna nuo autsaideriu į vienus vartus. Ir vėl teisėjai turbūt blogi bus Linukui. Ach, Kurtinio vietoj senai jau būčiau atsistatydinęs, kad kiekvieną kartąr nereiktų naujų atmazų galvot kaip jie pralaimi, nes teisėjai ne jų pusei.
2017-10-11
+10
Atsakyti
Viskas pagal karma. Naujas sezonas - nauji zaidėjai, pririnko kruva lavonu su neva gera statistika, ambicijos grandiozinės, kaip ir daugybe metu iš eiles, bet kvepia eiliniu meslu. Lavonines pavadinimas liko tas pats. Net pusetini zaidėjai cia degraduoja,net tas pats Gudaitis iseidamas iš Zalgirio sakė kad LR bus geresnė komanda tobuleti - bet po dvieju metu nesė muila net neatsigrezdamas ir dabar ant raudonos kekses pats pila suda italu ziniasklaidoje. Dar sezonui neprasidėjus jau buvo matuojami ziedai, taurės ir medaliai, bet kaip buvo absoliuti degraduojanti laikrascio pavadinimo parodija tai taip ir liko.
2017-10-11
-4
Atsakyti
Kaip stalius pezejo, rytas su lietuviais nieko nepasieke. Tai dabar dominuoja eurocupe su savo atrastais legionieriais, kurie yra naujieji visokiu arturiuku protiniu invalidu dievai :D
2017-10-11
+1
Atsakyti
nairaTai jaučiu vėl švieslentė neveiks :DDD


Vėl bus sugadintos spynos teisėjų kambaryje....
2017-10-11
-8
Atsakyti
Kiek pamenu arturiukas pries dvikova su Zalgiriu is baimes aiskino kad jo raudona kibirine siuksle nesidraskys, bet ruosis SVARBIAI dvikovai su bilbao, sleps derinius ir taip toliau. Siandien pamateme kaip pagal arturiuka sudrytis fantastiskai pasiruose:DD Eilinis apsisikimas siemense.
2017-10-11
-36
Atsakyti
Pralose sias rungtynes, labai smarkiai sumazino savo sancus patekti i kita etapa. Kita savaite juos Partizanas tikrai suvalgys savo aiksteje, per galvas perlips sitiems kugeliams
2017-10-11
-7
Atsakyti
Juokingiausia kad tai buvo ACB lygos autsaideris:DD Neveltui daug kas sake kad is pradziu buvo planuojama komplektuoti komanda lietuviais, o paskui sugalvojo imti uzsieniecius. Isivaizduokit kaip po keliu menesiu visas legionas bus padejes ant visko ir bronza sitai raudonai dveselienai bus lyg kazkoks neisivaizduojamas kosmosas.
2017-10-11
-14
Atsakyti
EL CrapikoVel siemense:D


Tai jaučiu vėl švieslentė neveiks :DDD
2017-10-11
-5
Atsakyti
1999O kur žais?


Siemense.
2017-10-11
-26
Atsakyti
1999O kur žais?


Vel siemense:D
2017-10-11
-18
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.