Pasiaukojimo pavyzdys: Kanteris žaidė nepaisant to, jog į mačą atėjo su ramentais

2017-12-11 17:42
Nuotr.: AP – Scanpix
  • Kanteris į rungtynes atėjo su ramentais, tačiau vis tiek nusprendė žaisti
  • Medikai turkui leido pačiam pasirinkti, ar rungtyniauti nepaisant jaučiamo skausmo
  • Turkas pasirodė startiniame penkete ir pelnė 8 taškus bei atkovojo 5 kamuolius
  • Toks Kanterio poelgis sužavėjo komandos draugus

Niujorko „Knicks“ puolėjas Enesas Kanteris dėl klubo traumos praėjusią naktį į rungtynes su Atlantos „Hawks“ atvyko su ramentais, tačiau jam tai nesutrukdė pasirodyti aikštėje.

Nors po prieš tai vykusių rungtynių su Čikagos „Bulls“ Kanteris teigė, kad sunkiai ne tik vaikšto, bet ir stovi, tačiau jis nusprendė, kad adrenalinas jam padės negalvoti apie skausmą.

„Jeigu mes norime kovoti dėl vietos atkrintamosiose varžybose, tuomet atrodo protinga dėl komandos aukotis. Aš jaučiau skausmą, tačiau medikai sakė, kad jeigu noriu žaisti, tuomet jie manęs nestabdys. Jie tiesiog teigė, kad tai yra mano sprendimas“, – pasakojo nepaisant traumos žaidęs 25-erių metų 211 cm ūgio turkas.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
30
Naudingumas
27
Blokuoti metimai
3
Baudų metimai
90%
9/10

Starto penkete pasirodęs turkas per 18 minučių pelnė 8 taškus (4/9 dvit.), atkovojo 5 kamuolius, perėmė vieną kamuolį ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

„Nežinau, kaip jausiuosi ryte, tačiau dabar mes laimėjome, todėl viskas yra gerai“, – po pergalės 111:107 prieš „Hawks“ kalbėjo Kanteris.

Aukštaūgio ryžtu žaisti jaučiant skausmus žavėjosi ir jo komandos draugai.

„Jis į rungtynes atėjo su ramentais. Niekada nieko panašaus nemačiau – jis galėjo ne tik žaisti, bet ir pasirodyti starto penkete. Šis vyrukas yra neįtikėtinas. Tikras karys“, – kalbėjo 30 taškų šiame mače pelnęs 22-ejų metų 221 cm ūgio Kristaps Porzingis.

„Kanteris yra pirmasis mano matytas vyrukas, kuris žaidžia starto penkete, o po to vaikščioja su ramentais. Per savo 13 metų karjerą nieko panašaus nemačiau“, – teigė 34-erių metų 191 cm ūgio Jarrettas Jackas. 

„Aš Enesą parvežiau namo 3 val. nakties, padėjau jam išlipti iš mašinos su ramentais ir nuvedžiau į jo kambarį. Maniau, kad jis nežais jokiu būdu, tačiau jis yra karys“, – apie ekipos draugą atsiliepė 25-erių metų 203 cm ūgio Dougas McDermottas.



Komentarai:

antanas
Kad jis proto invalidas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-11
Atsakyti
aa`
jo jo ....didvyris atsirado...ciut paeina su ramentais. o aikstej laksto.ai bnew, gal nemalkit sudo su tokaiis straipsniais..amerikoj gal ir paeitu, bet tik ne cia jopsikmat...
2017-12-11
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.