Baconas atsiprašė „Baskonia“ fanų už parodytą nepadorų gestą

2023-02-04 12:11

Dwayne'as Baconas Vitorijoje vietos sirgaliams parodė vidurinį pirštą, bet dėl to gailėjosi ir po rungtynių viešai atsiprašė, tikindamas, jog tai nebepasikartos.

Nuotr.: Screenshot

Atėnų „Panathinaikos“ neturėjo daug vičių Vitorijoje, o Graikijos komandos lyderis Dwayne'as Baconas savo nepasitenkinimą mače išreiškė parodydamas vidurinį pirštą tribūnoms. Visgi po dvikovos amerikietis atsiprašė už tokius veiksmus.

Trečiojo kėlinio pradžioje amerikietis pelnė du taškus per Markusą Howardą ir protestavo arbitrams dėl neužfiksuotos pražangos. Iškart po to Baconui buvo skirta techninė pražanga, o tai jau buvo ketvirtoji žaidėjo nuobauda mače.

Baconas buvo pakeistas ir kažkam iš „Baskonia“ fanų patraukus žaidėjo dėmesį, pastarasis į tribūnas nukreipė vidurinį pirštą.

Rungtynių žaidėjas
Markus  Howard
EFF
18
Markus Howard
Taškai 24
Taiklumas 8-18
Atkovoti kamuoliai 3
Rezultatyvūs perdavimai 2

„Kartais šitas žaidimas priveda prie tokių emocijų, kokių negali kontroliuto, – instagrame atsiprašinėjo Baconas. – Praeinu per įvairias emocijas per mačą ir dabar atsiprašau už savo veiksmus fanų. Neturėjau taip padaryti ir tai daugiau nepasikartos. Myliu krepšinį ir yra gerai rodyti emocijas, bet ne tokias. Niekada daugiau, atsiprašau dar sykį.“

Nuotr. Dwayne Bacon/Instagram

Per 20 minučių Baconas pelnė 16 taškų, bet surinko vos 4 naudingumo balus.

Po rungtynių Vitorijoje PAO pateikė protestą Eurolygai dėl teisėjų darbo. Pagrindinė priežastis – situacija ketvirtajame kėlinyje, kai nebuvo įskaitytas to paties Bacono tolimas metimas dėl anksčiau sekusios Mariaus Grigonio nesportinės pražangos.

Epizodo situacija:



Komentarai:

Jeigu jau cituojate, tai smagu, jog ir Baconas raso lietuviskai su klaidom ir kiek nerisliai :D
2023-02-05
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.