„Grizzlies“ strategas: „LeBronas būtų siaubingas treneris“

2016-12-16 10:48
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Memfio „Grizzlies“ komandą nuo šio sezono treniruojantis, o praeityje Majamio „Heat“ klube asistentu dirbęs Davidas Fizdale‘as pareiškė, jog LeBronas Jamesas būtų siaubingas treneris.

Majamyje keturis sezonus su Klivlando „Cavaliers“ žvaigžde dirbęs Fizdale‘as laiko puolėją vienu protingiausių žmonių krepšinyje, tačiau neabejoja – siekti trenerio karjeros Jamesas neturėtų.

„Jis būtų siaubingas treneris ir tikrai ką nors nužudytų. LeBronas yra perfekcionistas, todėl jis visada siekia tobulumo. Galiu įsivaizduoti jį nebent valdantį komandą ar darantį ką nors panašaus.

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Cleveland Cavaliers
Pozicija: SF
Amžius: 31
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

LeBrono auklėtiniai tiesiog negalėtų išpildyti jo reikalavimų, nes tie reikalavimai tiesiog būtų pernelyg aukšti“, – kalbėjo Fizdale‘as, pridūręs, jog Jamesas pasižymi ypatingai dideliu krepšinio intelektu.

Sužinojęs apie Fizdale‘o komentarus Jamesas šypsojosi bei buvo linkęs jam pritarti: „Būdamas treneriu, turi būti labai kantrus. Aš daug kantrybės neturiu.“



Komentarai:

abcd
Nematei niekad Lebrono žaidžiančio? Nekomentuok... + NBA treneriai žymiai daugiau už tave žino ir supranta.
2016-12-16
+3
Atsakyti
..
Nors ir myznius bet krepsinio IQ turi gera James.
2016-12-16
-7
Atsakyti
Kaip Lebrono hateris nesutinku su tamstos nuomone zemiau. Lebrono supratimas kaip zaidejo tikrai aukstas. Pasinaudodamas savo fiziniais duomenim kaip tik gali isnaudot komandos draugus. Nors ir neturi uztikrinto metimo, bet besiverzdamas zino, kad stabdyt bandis ir liks laisvas kas nors kitas, beliks tik kamuoly atmest. O kadangi Cavs metiku netruksta tuo ir naudojas. Antra Lebronas neskaitant keliu yzaideju turi gera aikstes matyma, jau ne karta ir pats turbut esi mates kaip pakisa kamuoly po kasiu prabeganciam zaidejui. Nera Lebronas saltakraujis kaip Jordanas ar Kobe kurie jei reikes mes per 5 zaidejus lemiama metima, bet geriau kamuoly patikes Irvingui ar Wade kurie gali isplest pergale, o pats stebes is sono arba lauks islauks savo momento. Nors Lebrona ir laikau minkstu is skystu, bet niekada nenuvertinau jo proto.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-16
-4
Atsakyti
djgaffer
Teisingai pasakė Fizdale'as.Ne Broniui būti treneriu-tokie,kaip Kiddas,kurie turėjo aukštą krepšinio IQ,gali tapti sėkmingais trenriais.Nieks aišku nedraus Broniui,jei jis norės pabandyti,bet kalnų nenuverstų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-16
Atsakyti
abcd
Nejuokinkit :D Lebronas nera pats kvailiausias NBA zaidejas bet aukstais zaidimo supratimas ? Wut ? Jo ginklas tai kunas ir net technika/meistriskumas jo palygintis nulinis su jo kuno sugebejimais nebutu jis toks fiziskai stiprus greitas ar be tokio suolio jis butu visiskai nulinis zaidejas. Retkarciais kai vienas pries tris kamuoli atmeta tai jau turbut labai aukstas krepsinio supratimas vertinant NBA mastais :))
2016-12-16
-4
Atsakyti
KorsarasMan pažįstamas tas jausmas, kai mano IQ 177, o aplink mane vien debilai su mažiau nei 130 IQ. Tai labai siutina, kai esu genijus ir sunku rasti pokalbiui tokį pati genijų kaip aš.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


pasistatyk veidrodį prieš save, veidrodį iš šono ir jau būsit trys genijai turėtumėt rasti bendrą kalbą.
2016-12-16
+6
Atsakyti
Korsaras
Man pažįstamas tas jausmas, kai mano IQ 177, o aplink mane vien debilai su mažiau nei 130 IQ. Tai labai siutina, kai esu genijus ir sunku rasti pokalbiui tokį pati genijų kaip aš.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-16
+1
Atsakyti
Rytis Vysniauskas
Klaidinante antraste at its finest

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-16
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.