Ikisezoninėse NBA rungtynėse – Williamsono čiurnos trauma

2022-10-13 08:50

Čiurnos traumą rungtynėse su Majamio „Heat“ patyrė Zionas Williamsonas. Trauma yra laikoma nesunki ir krepšininkas į rikiuotę turėtų grįžti artimiausiu metu.

Nuotr.: Stephen Lew/USA TODAY Sports - Scanpix
Nuotr. Stephen Lew/USA TODAY Sports - Scanpix

Likus mažiau nei savaitei iki NBA sezono starto – nemalonūs vaizdai Naujojo Orleano „Pelicans“ fanams. 

Ikisezoninėse rungtynėse su Majamio „Heat“ traumą patyrė Zionas Williamsonas. Antrajame kėlinyje link krepšio besiveržęs krepšininkas skaudžiai pasuko kairiąją čiurną. 

Williamsonas po epizodo dar pataikė abu baudos metimus ir bandė tęsti rungtynes, tačiau praėjus kelioms minutėms buvo pakeistas ir aikštėje nebepasirodė. 

Pasak pranešimų, trauma nėra rimta ir krepšininkas į rikiuotę turėtų grįžti artimiausiu metu.

Traumos epizodas:

„Tuo momentu pajaučiau, kad kažkas yra negerai, – pasakojo Williamsonas. – Tačiau tai buvo viena iš tų situacijų, kai atsistoji ir pagalvoji „man viskas gerai“. Sužaidžiau dar porą minučių ir jaučiausi gerai, bet mane pakeitė, kad įsitikintų, jog trauma nėra rimta.“

Williamsonas rungtynes baigė su 11 taškų, 4 rezultatyviais perdavimais ir 2 atkovotais kamuoliais per 11 minučių. Susitikimą 120:103 laimėjo Majamio „Heat“ krepšininkai. 

Praėjusiame sezone Naujojo Orleano žvaigždę kamavo daugybė traumų – iš pradžių lūžęs pirštas, vėliau lūžusi pėda, o po to nesėkminga reabilitacija, kuri išbraukė Zioną iš 2021-22 m. sezono.



Komentarai:

Www
IQ pas ji 0 , jei jis dar nesupranta kad jis per storas zaisi krepsini
2022-10-13
+22
Atsakyti
Klajoklis
Stebūklas įvyko!! Superatletas patyrė traumą! Dietologai negali to paaiškinti iš mokslo pusės...
2022-10-13
+6
Atsakyti
Laurynukas
Keisciausia tai, kad nebuvo jokios kliuties, ant lygaus parketo pasisuko ta ciurna, o tai parodo, kad sy sezona greiciausiai bus vel didelis traumu maisas.
2022-10-13
+12
Atsakyti
ziurim ka turim
stiklinis kalnas, statyciau ant to kad reguliariajame jis sulos maziau varzybu nei per diena suvalgo hotdogu, bet tikiuosi klystu, noretus pelikanu playofuose su situo sveiku skraidanciu buldozeriu
2022-10-13
+7
Atsakyti
what
nulinko 90 kampu, neatrodo kaip day-to-day. bus week-to-week.
2022-10-13
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.