„Žalgirio“ sezono startas: atnaujinta komanda buvo pristatyta sirgaliams

2021-09-17 13:54
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr. zalgiris.lt

Gerokai atsinaujinusi bei kovoms Lietuvoje ir Europoje aktyviai besiruošianti Kauno „Žalgirio“ komanda su sirgaliais susitiko dar prieš sezono pradžią.

Penktadienio vidurdienį Kauno „Akropolyje“ su gerbėjais bendravo tiek komandos senbuviai, tiek viešai pristatyti pirmąkart žaliai baltus marškinėlius apsivilkę žalgiriečiai.

Kauno „Akropolyje“ vykusiame „Žalgirio“ pristatyme krepšinio sirgaliai galėjo išvysti ir išgirsti praėjusiame sezone komandą į pergales vedusius Luką Lekavičių, Paulių Jankūną, Artūrą Milaknį, Mareką Blaževičių, Karolį Lukošiūną ir Joffrey Lauvergne. Taip pat – į komandą sugrįžusius ilgamečius „Žalgirio“ žaidėjus Mantą Kalnietį ir Edgarą Ulanovą.

Ant scenos žengė bei su susirinkusiais bendravo ir naujokai: galingais dėjimais į krepšį garsėjantis Joshas Nebo, nemažai NBA patirties turintys Emmanuelis Mudiay ir Tyleris Cavanaugh, snaiperis Janis Strelniekas bei su Vokietijos rinktine šiemet Tokijo olimpinėse žaidynėse dalyvavęs Nielsas Giffey.

Su gerbėjais taip pat sveikinosi atsinaujinęs trenerių štabas – Martinui Schilleriui padės sirgaliams ne tik gerai pažįstami Arne Woltmannas ir Tautvydas Sabonis, bet ir vasarą prie komandos prisijungęs vienas Austrijos rinktinės trenerių Stefanas Grasseggeris.

Komandos sirgaliai išvydo ir daugybę dažniausiai nematomo, bet labai svarbaus darbo atliekančius fizinio parengimo trenerius Nerijų Navicką ir Sigitą Kavaliauską, gydytoją Vytautą Kailių ir masažuotoją Romą Petraitį.

Gerokai pasikeitusią komandą pristatė savo energingais pasirodymais visoje Europoje išgarsėjęs ir neatsiejamu rungtynių balsu tapęs Andrius Žiurauskas.

Pasak Kauno „Žalgirio“ kapitono Jankūno, šiuo metu komanda aktyviai ruošiasi pirmiesiems mačams, o sirgaliai po pertraukos laukiami ir „Žalgirio“ arenoje.

„Džiaugiamės galėdami susitikti su gerbėjais dar iki sezono pradžios, jų palaikymas – labai svarbus komandai. Praėjusiais metais dažnai teko rungtyniauti tyloje, todėl girdėti ir matyti sirgalius gyvai – išsiilgtas jausmas. Lauksime aistruolių tiek Kauno „Akropolyje“, tiek „Žalgirio arenoje“, kur spalio 7 dieną su Sankt Peterburgo „Zenit“ sužaisime pirmas Eurolygos rungtynes namuose“, – sakė Jankūnas.

Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė papildė, jog komandos pristatymo renginys – jau tapo tradicija.

„Šis renginys – 12 metų besitęsiančios partnerystės su Kauno „Žalgiriu“, rezultatas. Džiaugiamės turėdami galimybę, kaip ir kasmet, pakviesti komandos sirgalius palinkėti žalgiriečiams sėkmės jau greitai prasidėsiančiame sezone“, – teigė Kauno „Akropolio“ valdytoja Kuodytė.

Kauno „Akropolyje“ ilgus metus veikia ir oficiali „Žalgirio“ parduotuvė, o prekybos centro pastangos šių metų vasaros pradžioje vykusiuose partnerių marketingo apdovanojimuose buvo įvertintos „Ilgamečio partnerio“ apdovanojimu.



Komentarai:

Daugelis
čia daugelis komentuojančių yra proto invalidai. Bet ko tikėtis iš antivakserių? 😜
2021-09-17
-6
Atsakyti
alioalio
kaip skelbia,sekantis zalgirio pristatymas bus sekmadieni,silainiu turguje 13 valanda...
2021-09-17
-2
Atsakyti
RENO
Trūko informacijos.Daugelis žmonių net nežinojo apie renginį. O antifanams turiu pasakyti, kad Žalgiris yra Žalgiris. Kaip besisektų komandai, norit jūs to ar nenorit, Žalgiris visada turės didžiausią palaikymą Lietuvoje.Net iš tų miestų, kur yra LKL komandos, dauguma sirgalių palaiko Žalgirį, o tik po to savąją Dzukiją, Lietkabelį ir t.t.Net ir vilniečiai sėdi arenoje su žaliais šalikais,teko sutikti.
2021-09-17
Atsakyti
fart me
Kaimo saviveiklos lygis, Maximoje pristatymas, gal dar batonu su kefyru pavaišino. Galvojo juodukas, iš Kongo kur geriau pabėgs, o pasirodo gali Kaunan patekti...
2021-09-17
+5
Atsakyti
Krepsiniozinios
Zalgjris dar stiprinsis ? Toks prastas pasiruosimas priverte Zalgirio vadovus galvoti apie galima pastiprinima jei Kazkuris is Naujoku nepateisins Vilciu
2021-09-17
-10
Atsakyti
Wow
nu renginys zemiau plintuso :) komanda tiek zaidimu, tiek is sono atrodo tragedija, ir gaila del to..pats treneris atsistoja prie mikrofono neturi ka pasakyti, reike uz liezuvio traukt, tai ar cia trenerio?
2021-09-17
+2
Atsakyti
Antanas
smagu matyt kad tas juodukas jau db nusimines ir suprato i koki mes.la papuole. jauciu greit spruks is sios parodijos. bet siaip tai siu lo.pu nesekmes man siemet atnes rekordiniu navaru.
2021-09-17
+5
Atsakyti
Anonimas
komanda surinkta tokia kokia galejo surinkti pagal esama biudzeta ir tai dar yra visokiu niuansu renkant sudeti,vienas ju juodaodziai ne daugiau trys o tu baltu normalesniu ne kazka yra,teko imt kur net albai netiko ir ne trenerio cia paskutinis zodis del sudeties
2021-09-17
+2
Atsakyti
Nusikalbat
Matau atejot Purva papilt Daugiau nieko Pakritikuot Sugebat
2021-09-17
-4
Atsakyti
nu jo
visas rungtynes prapi** ir toliau laimingi, kam jie zaidzia jei vistiek rezultatas galutinis aiskus??
2021-09-17
+3
Atsakyti
alioalio
beja dar sokejos tai tikrai pagal isvaizda nekazka...veideliai tokie kazinau,praeejius gatveja net nepasiziuretum...ka geresniu mergu nera kaune>?
2021-09-17
+8
Atsakyti
Klaipeda
Sprendziant is uzgesusiu Mudiay akiu, zmogelis jau suprato i koki s pateko dar net neprasidejus sezonui..
2021-09-17
+3
Atsakyti
Anonimas
ziurausko pristatymas yra gerai bet tokie pristatymai yra kazkas baisaus metai is metu tas pats Dzukija taip kokiam prekybcentri gal pristatyt ok bet Zalgiri nu nzn ..p.s gal kas zinot kodel atejo naujas remejas GSA o aprangos prarjusiu metu su GSA zenkliuku? kas met nusipirkdavau marskineliu siemet kaip ir nebereik
2021-09-17
+9
Atsakyti
alioalio
viska pasako apie sita cringe pristatyma,ne tik kad abu juodukai kraipe galva ir greiciau nezdintis norejo,Mudiay vienu metu net melstis pradejo...bet kad kai tas vedejas pasake yra dziugi zinia..ir kalnietis pasake aciu dievui viskas....o vedejas sako ne,nuotrauka :PP
2021-09-17
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 29

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.