1 2 3 4 5  »
Pasibaige dar vienas Šiaulių sezonas.. Taigi pamastom apie sudeti.

PG: Derek Needham (+1): noretusi pakeitimui kokio nors tikro lietuvio įžaidejo, tarkim Karolis Babkauskas

SG: Leslie( jei nepavyks, bandyt Jeremy Hazzel), Pakamanis

SF: Rokas Giedraitis(+1), Vytautas Šulskis

PF:Tikras pf ( Morkeliūnas, Vasyliųs, Kisielius..),Jucikas( turi sutartį), Labuckas(turi sutartį)

C: Centras iš NCAA ; Čepukaitis.

Manau pagal turimus finansus tokia komanda surinkti įmanoma..
2014-05-12
-8
Atsakyti
to viliuxas25
puse isvardintu nesamoningu zaideju, kurie neatitinka Siauliu lygio... Hazelis, Morrekliunas... Pakos nemanau kad reikia irgi
2014-05-12
-3
Atsakyti
1
Babkauskas aukščiau Atleto nevertas
2014-05-12
-2
Atsakyti
1Babkauskas aukščiau Atleto nevertas


O kodel? Statistika LKL 13,8 PTS, 5,8 AS.. Aišku pagal tave šiauliam per prastas, bet prienam, neptunui sueitu kuo puikiausiai..
2014-05-12
+3
Atsakyti
to to viliuxas25
O aš tiktip manau kad tokia sudetis būtu šaunu.
2014-05-12
-2
Atsakyti
LSU
Babkauskas kolkas geriausia rezultata parodes PG Lietuvoje, kuris turi galbut dar ir auksciausia potenciala... beto jo pinigai nebus dideli po LSU..
2014-05-12
-2
Atsakyti
Mna idomu, is kur jus sprendziat apie "turimus finansus"? Is kur jus zinot kokie ju "turimi finansai"?
2014-05-12
-1
Atsakyti
mano nuomone
Pg derek needham,pakamnis

sg Leslie, kyle weaver

sf giedraitis, sulskis,

pf Denzel Bowles,Gani Lawal

C Chirs Cooper, Jucikas, Dj Mbenga treneris Antanas Sereika

asistentai giedraitis pauliukenas

Pagal pajamas kitu metu biudzeta labai reali sudetis....
2014-05-12
+2
Atsakyti
siaulietis
palikt bent puse dabartines sudeties O kitus imti kokius 4 naujus afro legienierius palei ju geras statistikas uz atlanto zodziu bandyt surizikuot perkant kate maise... Nes A taip taip paimkim ta pati LESLIE jis geras atletiskas zaidejas bet nera stabilus visiskai o kaina jo kaip 3 afro legienieriu uz atlanto
2014-05-12
-4
Atsakyti
hm idomi tema,smagu bus padiskutuot apie sekancio sez sudeti. pradekim nuo treneriu. petrauskas liks siauliuose cia ir taip aisku,neblogas jis treneris siaip,mano nuomone,toliau pauliukenas nu jis tikrai liks,paprastas,nuosirdus zmogus,puikus padejejas ir zmogus ismanantis krepsini,roberto giedraicio nemanau,kad reikia,uztenka ir vieno asistento,na nebent jis ten uz centus dirba,tai gali likt,nk pries :D toliau einam prie zaideju.

pg,butina islaikyt needhama,manau visai realu,bet kadangi playoffus fantastiskai sulose tai sunkiau biski islaikyt bus. o siaip patinka jis man,o ir jam man atrodo patinka komanda. antru pg reikia kazka is lietuviu imt,kaip viliuxas minejo tiktu babkauskas,atleto lygi jis tikrai isaugo,tobuleja ryskiai. na jo nepaemus reiktu i vasiliauska,galbut juskeviciu (jei finansai leis) dairytis,taip pat janavicius tiktu. zodziu kazka is buvusiu zalgirio mokyklos zaideju :)

sg,pakamani vis delto reiktu pasilikt manau,na buna kad pripjauna per rungtynes ,cia visiems pasitaiko,bet jis toks komandos siela atrodo kaip neptune mazeika,zalgiri jankis,prienuos kadziulis ir pns,patirties turi,vien del to manau reikia islaikyt,nes komanda jauna bus,o toks patyres zaidejas tikrai nepamaisys. dar i sg noreciau,kad veikala pasikviestu is vokieciu,tas neblogas kiek paziuriu jo statistika,metimas geras,prasiverzimas taip pat,dar is nevezio laiku pamenu ji.neaisku kokia kaina tik jo bus.dar koks runkauskas neblogai butu,jei iseis is neptuno,reikia tokio tritaskininko kuris moketu reikiamu momentu imest. na o jei ne,tai tada kazka is ncaa ziuret panasaus i longa/leslie,atletiska,su metimu,prasiverzimu ir zinoma kad gynyboj kiauras nebutu. treciu sg kumpi reik pasilikt,buna kad suzaidzia gerai,nk negaliu blogo pasakyt apie ji,o ir nebrangus tikrai,jauciu.

sf,nu cia maziausiai abejoniu turbut,kas tokie bus toj pozicijoj. sulskis ir giedraitis. sulskis normaliai irgi sezona sulose,bet biski nestabilus,vienose rungtynese pries neptuna berods 27 taskus buvo pribarstes,kitose vos kelis,bet siaip mldc reikia islaikyt. giedraitis,nu cia be abejoniu reikalingas siauliams,labai patobulejas bicas,per vasara manau dar papildomai padirbs ir sustiprins silpnas vietas zaidime.

pf,cia jau nelabai aisku kas los sioj pozicijoj. del labucko nezinau,ar turi sutarti kitam sezonui,bet viliuxas sako kad turi? jei taip,tai irgi gerai,nes kuo didesni branduoli islaikysi tuo lengviau bus kita sezona :) neblogas tas arnas siaip,gynyboj geras,puolime gal kiek silpnesnis,bet esant progai gali sulost ir puolime. toliau reiktu kazko galincio sulost vienas pries viena baudos aikstelej (sarakauskas,morkeliunas,kisielius,zelionis,staniulis),ziurint koks biudzetas bus ir ka pavyks prigriebt uz ikandama suma.

c,nu cia vienareiksmiskai bus juodukas is ncaa (jei neliks komandoje cooperio su osby),tikiuos nepagailes litu ant gero centro,nes kai monstras yra po kasiu visai komandai lengviau lost buna :) toki kaip bowlesa paimt butu pasaka.svarbu kad is vidutinio nuotolio imestu,kamuolius imtu ir aisku baudos aikstelej kai tankas eitu. toks ir buvo bowlesas. antru centru jucikas (pratese sutarti) turi lost,nezinau kodel cia kazkas i pf ji stato,visada lose ir los centru jis siauliuose,tiesiog per letas pf,ugis,svoris viskas centrui sudeta.

tai va zodziu kazkiek prirasiau,kas siuo metu sove i galva,gal dar ka prisiminsiu tai darasysiu veliau
2014-05-12
-9
Atsakyti
mano nuomonePg derek needham,pakamnissg Leslie, kyle weaversf giedraitis, sulskis,pf Denzel Bowles,Gani LawalC Chirs Cooper, Jucikas, Dj Mbenga treneris Antanas Sereikaasistentai giedraitis pauliukenasPagal pajamas kitu metu biudzeta labai reali sudetis....


kokie dar leslie,bowles,mbenga :D pirmi du palose puse sezono,atsiskleido ir vsio ieskom nauju zaideju,tokia jau ta siauliu komandos pareiga,kai silpni finansai :)

be to pamirsau dar prie centru prirasyt,kad tiktu koks petrukonis is juves ar tas pats cepukaitis is tonybet kaip minejo viliuxas. neaisku kokia busmos kaina,tas irgi neblogas man atrodo
2014-05-12
-10
Atsakyti
Endriu
Na seip sis sezonas buvo jau it tyras oro gurgsnis kuris tikiuosi leis vėl grįžti i pergalių kelia. Ir tai matydami gal prisijungs nauji remėjai,o pasibaigus krizei ir esami gal daugiau duos pinigėlių siekti dar geresniu rezultatu. Visu pirma išlaikyti BBL čempionu titulą ir vėl grįžti i top 3 LKL ir gauti galimybe žaisti euro cup ir vtb. O seip komandoje norėtųsi bent jau man asmeniškai matyti tokius žaidėjus.

Pg. K.Babkauskas ir Z.Janavičius

SG. T.Leslie, D.Needhem ir D.Pakamanis

SF.R.Giedraitis, V.Sulskis ir T.Jogela(sf-pf)

Pf. J.Jucikas(pf-c), G.Staniulis(pf-sf)

C. T.Urbonas ir V.Cepukaitis.
2014-05-12
+3
Atsakyti
Gal žinot kada bus konferencija apie sezona?
2014-05-13
+1
Atsakyti
DarkCity
PG: USA, nebrangus lietuvis (geriausiu atveju viskontas, blogiausiu babkauskas arba Ivanauskas)

SG: USA, pakamanis, Sajavicius

SF: Sulskis, Giedraitis

PF: Labuckas, Gal McClure arba koks naujas veidas is NKL C: USA, Jucikas, Ramasauskas
2014-05-13
-8
Atsakyti
PG Derek Needham; Aidas Viskontas

SG Laurynas Samenas; USA; Pakamanis

SF Rokas Giedraitis; Vytautas Sulskis

PF Julius Jucikas; Arnas Labuckas

C Chris Cooper; Galbut koki Lietuvi is NKL/LKL; Ignas Ramasauskas
2014-05-13
-22
Atsakyti
Tokia sudetis turi buti VAIKAI JUS
Pg derek needham,pakamnis

sg Leslie, kyle weaver

sf giedraitis, sulskis,

pf Denzel Bowles,Gani Lawal

C Chirs Cooper, Jucikas, Dj Mbenga treneris Antanas Sereika

asistentai giedraitis pauliukenas

Pagal pajamas kitu metu biudzeta labai reali sudetis...
2014-05-13
-3
Atsakyti
Tokia sudetis turi buti VAIKAI JUSPg derek needham,pakamnissg Leslie, kyle weaversf giedraitis, sulskis,pf Denzel Bowles,Gani LawalC Chirs Cooper, Jucikas, Dj Mbenga treneris Antanas Sereikaasistentai giedraitis pauliukenasPagal pajamas kitu metu biudzeta labai reali sudetis...


Dink iš temos!
2014-05-13
-3
Atsakyti
HC Petrauskas

CA Pauliukėnas, Giedraitis

PG Pakamanis; Jahii Carson http://basketball.usbasket.com/player/US...

SG Gvezdauskas; Šulskis; Spencer Dinwiddie http://basketball.usbasket.com/player/US... ; Modestas Kumpys

SF McClure; Kazakauskas

PF Jucikas; Labuckas; P. Butkevičius

C Ramašauskas; Nelyubov; Cady Lalanne http://basketball.usbasket.com/player/US...
2014-05-15
-5
Atsakyti
to vilixas
pats pizdink nahui lopena
2014-05-15
-8
Atsakyti
to vilixaspats pizdink nahui lopena


Viso gero :)
2014-05-15
-1
Atsakyti
1 2 3 4 5  »

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.