NBA trenerių asociacija metų strategu išrinko Toronte skalpuojamą Casey

2018-05-09 17:16
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

NBA pirmenybių trenerių asociacija geriausio čempionato metų trenerio apdovanojimą skirs fiasko su Toronto „Raptors“ patyrusiam Dwane'ui Casey.

Geriausią metų trenerį ši asociacija renka apklausiant visų 30 NBA klubų strategus. Tiesa, šis balsavimas neturi nieko bendro su NBA renkamu metų treneriu, kur nugalėtoją renka žiniasklaida.

Praėjusį sezoną šį titulą laimėjo Majamio „Heat“ strategas Ericas Spoelstra ir Hjustono „Rockets“ specialistas Mike'as D'Antoni. Šįmet apdovanojimą Casey atsiims rugsėjį, kuomet vyks kasmetinis trenerių suvažiavimas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
29,3
Pataiko: 29,3
Taiklumas: 53,8%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 47
Blogiausias pasiekimas: 21
Daugiausia pataiko: DeMar DeRozan

Šių metų balsavime Casey buvo vienas iš aštuonių trenerių, kurie apskritai buvo paminėti balsavime. Tarp kitų buvo Docas Riversas, Nate'as McMillanas, Bradas Stevensas, Brettas Brownas, Greggas Popovichius, Terry Stottsas bei Quinas Snyderis.

Nepaisant puikaus reguliariojo sezono, Casey žygis su Kanados klubu šįmet baigėsi fatališkai. „Raptors“ reguliariajame sezone iškovojo 59 pergales ir, pasiekusi geriausią rezultatą klubo istorijoje, Rytuose liko pirma. 

Vis tik atkrintamosiose, konferencijos pusfinalyje, Toronto komanda 0-4 buvo sudorota Klivlando „Cavaliers“ komandos ir daug vilčių kėlęs sezonas baigėsi net nepasiekus konferencijos finalo.

Neseniai pasirodė pranešimai, kad „Raptors“ rimtai svarsto galimybę Casey parodyti duris.



Komentarai:

vid
TYRONN LUE aka Lebronto assisting coach.

STEVE KERR, turbut su vidutiniu treneriu GS ir taip laiminetu.

Manau Casey butu superinis trenerio padejejas, bet kaip pagrindinis treneris. nesustato zaideju.

Nors patiko, kai pasodino DErosen. Progresuoja, bet jau labai letai.

Jobanausko šilas

O tai kur VEDANČIŲ komandų treneriai?! TYRONN LUE?! STEVE KERR?!
2018-05-10
+2
Atsakyti
Adekvatus
Bus juokinga kai atvarys atsiimti apdovanojimo o bus atleistas:)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-09
+1
Atsakyti
jhn
kiek metu tas pas nieks nepasikeis jau ,butina keisti treneri ,blogiau nebus tikrai pateks i playfonus ,o su situo kas is to ? nuolat gi 4-0 gauna nuo kaikokios komandos
2018-05-09
Atsakyti
pravalas
Nesuprantu ko čia jį taip garbina amerikoje, tiek žaidėjai, tiek asociacijos. Tik pasklinda gandai, kad bus keičiamas, kad blogas treneris visi stoja mūru už šitą trenerį, nors jau eilę metų įrodynėja, kad nieko vertas. Turbūt kitos komandos nenori, kad jis paliktų Raptors, nes tada būtų juos sunkiau nugalėti.
2018-05-09
+8
Atsakyti
Jobanausko šilas
O tai kur VEDANČIŲ komandų treneriai?! TYRONN LUE?! STEVE KERR?!
2018-05-09
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.