„Juventus“ šokėja Silvija: treniruojamės beveik tiek pat, kiek ir krepšininkai

2012-08-13 09:06

Dvejus metus Utenos „Juventus“ klubą palaikančių merginų komandoje šokanti būsima abiturientė Silvija Šaltenytė tvirtina, kad krepšinio šokėjos treniruojasi kone tiek pat, kiek krepšininkai. 

Į tautinių šokių būrelį dar pirmoje klasėje atėjusi Silvija po kurio laiko šokius trumpam iškeitė į dailės mokyklą, tačiau muzika ir toliau skambėjo jos širdyje. Prieš kelerius metus mokykloje išvydusi skelbimą, kviečiantį dalyvauti krepšinio klubo šokėjų komandos atrankoje, mergina nedvejojo. 

Nors kai kuriems krepšinio sirgaliams atrodo, kad pasistaipyti aikštės viduryje minutės pertraukėlių metu – nieko sudėtingo, iš tiesų merginos treniruojasi net po pusantros-dvi valandas kasdien išskyrus savaitgalius. 

„Šokis mano gyvenime reiškia labai daug, todėl treniruotis tikrai neatsibosta. Rungtynių dieną į areną renkamės likus dviems-trims valandoms iki jų pradžios. Turime atlikti apšilimą, sušildyti raumenis ir dar kartą pakartoti visą programą. Taigi treniruojamės ne mažiau nei krepšininkai, tačiau jie turi dar ir rytinę treniruotę“, – skaičiuoja Silvija.

Apie stomatologijos studijas galvojanti mergina turi ir dar vieną, su šokiu susijusią svajonę – uteniškė norėtų išmėginti jėgas viename iš televizinių projektų. „Jeigu tik turėčiau galimybę tokiame sudalyvauti, nedvejodama sutikčiau“, – šypteli Silvija.

Paklausus ar tiek daug laiko leisdama krepšinio aikštelėje ji mėgsta pasižiūrėti ir kitų komandų rungtynes Silvija kiek nustebino: „Taip, su draugėmis dažnai renkamės pasižiūrėti rungtynes, tačiau krepšininkams, kaip vaikinams, pirmenybės neteikiu. Man svarbiausia, kad vaikinas būtų sportuojantis ir protingas.“

Apie Silviją – trumpai:

  • Svajonių darbas: stomatologija.
  • Mėgstamiausia muzika: pop.
  • Paskutinė skaityta knyga: V.M.P. „Altorių šešėly“.
  • Drąsiausias poelgis: skridau parasparniu.
  • Svajonių šalis: Ispanija.
  • Idealus vyras: sportiškas ir protingas.
  • Atgrasus vyras: neturintis gyvenimo tikslo.
  • Gėdingiausia akimirka: kai per „timeout'ą“ sumaišiau šokius.
  • Labiausiai bijau: aukščio.
  • Niekada gyvenime... nerūkyčiau.
  • Visada sutikčiau... padėti.
  • Gražiausias krepšininkas: Žygimantas Šeštokas.
  • Ar laikaisi dietų? Ne.
  • Kuris krepšininkas iškovojo daugiau olimpinių aukso medalių: Simas Jasaitis ar Robertas Javtokas? Robertas Javtokas (spėju).
  • Makiažas ar natūralus grožis? Natūralus.
  • Stringai ar įprastos kelnaitės? įprastos.
  • SEL ar Mamontovas? Mamontovas.
  • Svajonių automobilis? Audi TT.


Komentarai:

nustebęs
nu bl... tai tie krepšininkai tiek mažai treniruojas, jeigu net su šokėjom juos lygina? Tai kodėl jiems tokius pinigus nemažus tada moka?
2012-08-21
-6
Atsakyti
to heraklis
Gerai cia suskelei :) Parasyta "būsima abiturientė", tai negi darzeli lankydama skaite ar pries pradedama kalbeti :)
2012-08-17
Atsakyti
to Tomas123
Grozis nera vien isvaizda. Jeigu butu taip, tai nekvarsintu galvos visokiais skaitiniais, sudetu po foto albuma ir balsuokit :) Net oficialiuose misiu konkursuose ir tai tenka parodyt, kad kalbeti moka :)
2012-08-17
-1
Atsakyti
Nuo to, kad mėgsta Mamontovą gražesne netampa. Nuo protingumo taip pat. Renkam gražiausią, o ne protingiausią. Šiame round'e vieni vartai Lietuvos Ryto šokėjos.
2012-08-16
+3
Atsakyti
heraklis
turbut altoriu seseli dar mokykloj perskaitė :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-16
-2
Atsakyti
už Altorių Šešėly galima pasakyti, kad mergaitė protinga ir netinginė :))) Super! Balsas jai.
2012-08-14
+5
Atsakyti
UltrasasEdgarasT-Viskas butu gerai, jei ne tas klausimas apie olimpinius medalius.. Prigavo mergaite :DD Lietuva neturi olimpinio aukso krepsinyje :)Aha ir Lietuvos Ryto šokėją Giedrę prigavo šituo klausimu :D


Bent sita Mamontova pasirinko, Silvija, you have my vote.
2012-08-13
-11
Atsakyti
EdgarasT-Viskas butu gerai, jei ne tas klausimas apie olimpinius medalius.. Prigavo mergaite :DD Lietuva neturi olimpinio aukso krepsinyje :)Aha ir Lietuvos Ryto šokėją Giedrę prigavo šituo klausimu :D
2012-08-13
-5
Atsakyti
nAn
Is pat pradziu ir as atsakiau Javtokas, ko nepamaciau zodzio "aukso".
2012-08-13
-2
Atsakyti
-Viskas butu gerai, jei ne tas klausimas apie olimpinius medalius.. Prigavo mergaite :DD Lietuva neturi olimpinio aukso krepsinyje :)


Aha ir Lietuvos Ryto šokėją Giedrę prigavo šituo klausimu :D
2012-08-13
-5
Atsakyti
Anonimas
Graziausia :*
2012-08-13
+7
Atsakyti
Anonimas
nors ir šoka bet žinių apie rinktine apvalus 0

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-08-13
+4
Atsakyti
-
Viskas butu gerai, jei ne tas klausimas apie olimpinius medalius.. Prigavo mergaite :DD Lietuva neturi olimpinio aukso krepsinyje :)
2012-08-13
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 13

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.