„Rytas“ išsikvietė vieną dublerinės komandos lyderių

2019-02-27 09:26
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Perlo“ komandoje žibančiam Einarui Tubučiui – šansas save parodyti pagrindinės „Ryto“ ekipos gretose. Dainiaus Adomaičio treniruojama sostinės komanda įregistravo 20-metį 207 cm ūgio puolėją LKL čempionato kovoms ir jis šį sezoną į NKL pirmenybes nebesugrįš.

Klaipėdietis antrajame pagal pajėgumą Lietuvos čempionate vidutiniškai žaidė po 25 minutes, rinko po 9,5 taško, atkovojo po 7,3 kamuolio, blokavo po 1,6 metimo ir fiksavo 15,5 balo naudingumą.

Į duobę kritusi „Perlo“ komanda NKL yra pralaimėjusi 5 kartus paeiliui ir šiuo metu pirmajame aštuonetuke demonstruoja prasčiausią tebesitęsiančią seriją. 

Šį sezoną metami dvitaškiai

57%
20,7
Pataiko: 20,7
Taiklumas: 56,8%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Dominique Sutton

Su rezultatu 19-19 Arvydo Gronskio vadovaujamas jaunimas rikiuojasi penktoje vietoje. Tubutis šanso debiutuoti LKL ir „Ryto“ gretose gali tikėtis šeštadienį, kada Vilniaus komanda svečiuose susikaus su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.



Komentarai:

M.Bronius
Lietuvoje 3- milijonai trenerių,Buvo pasakyta kadpirkti PF neturi pinigų, taibando jaunimą ,Kvedaravičius po traumos atrodė blogai,gal pasiseks Tubičiui, sekmės jam.
2019-02-27
+3
Atsakyti
alen
Suola trins kaip ir Kvedaravicius,Blazevic,Normantas ir Pilauskas.
2019-02-27
-1
Atsakyti
Anonimas
Seniai ivykes ir turejes ivykti veiksmas, apie toki ejima dar pries menesi buvau rases, realiai perejimas ivyko savaitgali, tik zurnalistai dabar pabudo.. Is NKL Perlo jis jau isregistruotas, nes dvigubu licenziju kvota jau pasibaigusi.. O ir siaip visumoj nelabai jie ten visi sutilptu po to, kai i Perla persikele Kvedaravicius, nes be jo toj pozicijoj pagrinde zaidzia ir Tubelis, ir Jermolajevas, kuriems reikia zaisti..

Sekantis zingsnis turetu buti Normanto arba Piliausko paskolinimas kitai komandai, nes abiems minuciu tikrai neatsiras.. Na ir gaila, tikejausi, kad bus isigytas dar vienas aukstaugis, labiau patyres, kazka buvo galima rasti..

O pats Tubelis yra labai gerus duomenis turintis zaidejas, per metus padares didele pazanga ir manau tobules toliau - siemet priklausomai nuo aplinkybiu daug zaisti gal ir negaus, bet iki kito sezono turi pusmeti, kad apsitrintu, patobuletu ir sustipreru fiziskai :)
2019-02-27
-4
Atsakyti
siaip
Jam 20 metų ir jis nera reguliariai LKL žaidęs - jau truputi per velu kažką įrodinėti. Jaučiu duos šansą įrodyti ir jei ne - po sezono paleis.
2019-02-27
-12
Atsakyti
tai cia sprendimas kaip uzkaisyt PF ? :/ jei jau taip visai nera pinigu, galejo bent koki veterana surast kad butu efektyvus tas keliolika minuciu per rungtynes, o ne sezonui artejant prie pabaigos gamblint ant dublerio. Also, panasu, kad Kvedaravicius savo sansa sumove
2019-02-27
Atsakyti
to lb33
Aš manau, kad jis vis tiek žais su dviguba licencija ir tikrai toliau rungtyniaus NKL bei sėkmingai gaus žaidybinio laiko, o tos penkios minutės LKL tikrai, tikėkimės, nepakenks. Sirvydžio pavyzdžiui nepritarčiau, nes jis pačiam Ryte rodo gerą žaidimą, dabar jam tik reikia jį gerinti, kad nenutiktų, kaip Valinskui, kuris nors ir gavo minučių, bet žaidimas jo negerėjo metai iš metų. Uleckas NKL tikrai gerai atrodo, vienas lyderių komandos, bet Blaževičiaus ir Kvedaravičiaus atvejai tikrai kiek nuviliantys. Nors tas pats Blaževičius ir praeitais metais NKL nieko įspūdingo nerodė.
2019-02-27
+2
Atsakyti
LB33
Nežinau, ar jam asmeniškai tai teisingas sprendimas. Treniruotis su pajėgiais varžovais gerai, bet ar gausi žaisti. Jei ne, labai greitai prarasi įgūdžius. Pažiūrėkite, Sirvydis, Blaževič, Kvedaravičius, Uleckas treniruojasi, bet žaisti negauna. Po ilgesnės pertraukos ateina į NKL ir solidaus žaidimo neparodo. Asmeniškai manau, kad Einaras yra vienas iš talentingiausių žaidėjų. Potencialas milžiniškas. Jam reikėtų pasistažuoti silpnoje LKL komandoje, kur gautų bent 20 min. žaidybinio laiko. 3 min. su LR neatstos 25 min. NKL. O šeip sekmės jam.
2019-02-27
-3
Atsakyti
Virgilijus Zakrys
Apie ką ir kalbam, didžio trenerio didis mokinys :)
2019-02-27
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 15

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.